absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
za ili protiv da se sve zemlje Balkana ujedine i nazovu se Unija Balkanije(u sust,ime nije ni bitno)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
absonic:za ili protiv da se sve zemlje Balkana ujedine i nazovu se Unija Balkanije(u sust,ime nije ni bitno)
absonic:za ili protiv da se sve zemlje Balkana ujedine i nazovu se Unija Balkanije(u sust,ime nije ni bitno)
rdeki:absonic:za ili protiv da se sve zemlje Balkana ujedine i nazovu se Unija Balkanije(u sust,ime nije ni bitno)
Hmmm...
Zamislite samo. Onome sto je bila SFRJ treba pridruziti Bugarsku, Rumuniju, Grcku i Albaniju...
Imali bismo sve sanse da zivimo ko rogovi u vreci.
Sqiptari:Originalaniji naziv bi bio BALKANISTAN
Sqiptari:Originalaniji naziv bi bio BALKANISTAN
Ne mogu da verujem da ne znate da je stvaranje Balkanije bila Titova ideja.JAA:sve pohvale autoru topica, iskreno sam odusevljen idejom, i mislio sam da se niko nikada nece toga setiti. Drago mi je da ima tako sirokih i dalekovidih ljudi medjuu nama!!! GENIJALNO.
Baby Kate:Ne mogu da verujem da ne znate da je stvaranje Balkanije bila Titova ideja.JAA:sve pohvale autoru topica, iskreno sam odusevljen idejom, i mislio sam da se niko nikada nece toga setiti. Drago mi je da ima tako sirokih i dalekovidih ljudi medjuu nama!!! GENIJALNO.
Kada svi odrastemo mozda ce nam postati jasno da je stvaranje EU,Balkanije,ili bilo koje zajednice drzava sa tendencijom sirenja mozda i jedini nacin da se u svetu ponovo uspostavi bilo kakva ravnoteza.
Francuska i Nemacka su to shvatile jos davne 1950.
Anonymous:Sqiptari:Originalaniji naziv bi bio BALKANISTAN
VI KAO HOCETE DA SE ODVOJITE,A OVAMO NE MOZETE BEZ NAS!PRIZNAJTE DA STE MNOGO VISE KULTIVISANI OD ALBANACA IZ ALBANIJE SAMO ZATO STO STE ZIVELI SA NAMA.IPAK SMO MI PRVI NAROD KOJI JE UPOTREBIO VILJUSKU,ZAR NE??
Si ti lud, nije ti dosta ratova. Salim se :wink: . Ja bi predlozio samo ekonomsku uniju, ali mnogi vec kucaju na vrata EU. Ako se ne varam na ovu ideju je ranije dosao kralj Aleksandar Karadjordjevic, ali njega su nazalost ubili, a kasnije je poceo WWII pa je cela ideja otisla u ... Ideja je bila dobra onda, ali sada je prosto zastarela.absonic:za ili protiv da se sve zemlje Balkana ujedine i nazovu se Unija Balkanije(u sust,ime nije ni bitno)
DON:Jeste i zlatim rukama zapirali dupe?
Ma dace Bog...hehhehehehhehehe
Сајтови су много поучни. Оно што можемо да закључимо је да се они (Хрвати) још увек плаше да ће Европа да их угура у нову Југославију, па се труде да нам покажу шта мисле. То је бесмислица. Ти њихови напори су више него комични. Нико нормалан овде и не помишља да са њима прави нову државу. То што су са неким капиталом ушли овде, треба да им буде разлог да нам врате наше по Хрватској, а пре свега Српској Православној Цркви.Anonymous:najblizi komsiluk:
www.srbijaicrnagora.tv
www.jugoslavija.com
Anonymous:Svima koji bi ponovo da se ujedinjuju preporucujem da provere sta o tome i o slicnim stvarima misli nas najblizi komsiluk:
www.srbijaicrnagora.tv
www.jugoslavija.com