Balkanci tokom invazije vanzemaljaca

Imam osceaj kad bi vanzemaljci napali prosecan balkanac bi pogledao leteci tanjir i pitao.."dizel ili benzin"?

sta mislite kako bi se mi na balkanu ponasali ako bi doslo do invazije vanzemaljaca? :D

ili bi ga samo zanimalo koliko trosi to cudo :D
nekad mi se čini da većinu nas ovde više ništa ne može da iznenadi ili uplaši ili oduševi...oguglali smo prilično...

hqdefault.jpg

Imam osceaj kad bi vanzemaljci napali prosecan balkanac bi pogledao leteci tanjir i pitao.."dizel ili benzin"?

sta mislite kako bi se mi na balkanu ponasali ako bi doslo do invazije vanzemaljaca? :D

ili bi ga samo zanimalo koliko trosi to cudo :D

Ја би их пит’о.. “Марсовац теБра. Кол’ко мож’ ово чудо да развије аа?”

odma grabim sacmaru, karabin i pistolje !

majku im njiovu imperijalisticku....
ne smeju pošteni vanzemaljci da dođu ovde..ako dođu biće zarobljeni i ubačeni bez memorije u ljudska tela.... samo ovi koji su deo istog Matriksa dolaze.. planeta Zemlja je zatvor u našoj galaksiji...kad zarobe neko svesno biće bilo zato što se suprotstavlja sistemu vladavine u njihovom zlom carstvu bilo zbog kriminalnih aktivnosti bilio zato što je naučnik ili umetnik koji im više ne treba, bilo zato što je zarobljeni vojnik ili građanin nekog drugog carstva, izbrišu mu pamćenje i stave ga ovde u krhko ljudsko telo kratkog veka (normalno je u svemiru da si živ večno i imaš kontinualno pamćenje) gde je zarobljen u večnom ciklusu reinkarnacija i služi da generiše energiju koju vlasnici farme konzumiraju.... kad umre onda mu pokažu gde je grešio (jer sve se snima svaka misao, emocija i akcija) i kažu mu da nije dovoljno dobar da izađe iz zatvora a zatvor je takav da niko ne može da bude bezgrešan u njemu ako ništa drugo onda zato što jede niža bića da bi preživeo...i onda mu ponude da se rodi ponovo da ispravi greške...onda ti izbrišu pamćenje i sledeće što doživiš je da se rodiš ne znajući ništa ni o čemu više...i tako zauvek... eto to je ukratko priča o vanzemaljcima i planeti Zemlji...

Poslednja izmena:

Back