NovaIsta Legenda Poruka 51.033 03.09.2008. u 10:27 - Balada #76 Brajan Koen: naravno ( mada sam ja mislio na domaci caj iz tampona ) Kliknite za proširenje... znam na kakv caj si mislio,al to on samo kad ima manjak gvozdja
Brajan Koen: naravno ( mada sam ja mislio na domaci caj iz tampona ) Kliknite za proširenje... znam na kakv caj si mislio,al to on samo kad ima manjak gvozdja
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.616 03.09.2008. u 10:28 - Balada #77 Čili: ...to su ti zaostavštine dobro ne obrisanog dupeta na dlačicama nedaleko od čmara.. eto ti, pa sad uzivaj.. Kliknite za proširenje... Koje su tvoji boje, i kog su ukusa ? Moji su uglavnom zlatno, braon ( vise zbog dlaka, pa daju takav sjaj )
Čili: ...to su ti zaostavštine dobro ne obrisanog dupeta na dlačicama nedaleko od čmara.. eto ti, pa sad uzivaj.. Kliknite za proširenje... Koje su tvoji boje, i kog su ukusa ? Moji su uglavnom zlatno, braon ( vise zbog dlaka, pa daju takav sjaj )
Pingvin Mića Domaćin Poruka 4.309 03.09.2008. u 10:28 - Balada #78 NovaIsta: stoko Kliknite za proširenje...
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.616 03.09.2008. u 10:29 - Balada #79 NovaIsta: znam na kakv caj si mislio,al to on samo kad ima manjak gvozdja Kliknite za proširenje... A jel si nekad skupljala njegovu spermu i pravila slag penu za kafu ili kolace
NovaIsta: znam na kakv caj si mislio,al to on samo kad ima manjak gvozdja Kliknite za proširenje... A jel si nekad skupljala njegovu spermu i pravila slag penu za kafu ili kolace
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 03.09.2008. u 10:34 - Balada #80 Brajan Koen: A jel si nekad skupljala njegovu spermu i pravila slag penu za kafu ili kolace Kliknite za proširenje... nisam obicno sam nestrpljiva pa ja to odma` , da se ne baci
Brajan Koen: A jel si nekad skupljala njegovu spermu i pravila slag penu za kafu ili kolace Kliknite za proširenje... nisam obicno sam nestrpljiva pa ja to odma` , da se ne baci
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.616 03.09.2008. u 10:39 - Balada #81 NovaIsta: nisam obicno sam nestrpljiva pa ja to odma` , da se ne baci Kliknite za proširenje... bolje ovako...skuhaj mu kafu sa slag penom ali od zelenih slinaca, a kad on pita, zasto je slag zelen, ti reci da ima aromu i boju kiwia Poslednja izmena: 03.09.2008.
NovaIsta: nisam obicno sam nestrpljiva pa ja to odma` , da se ne baci Kliknite za proširenje... bolje ovako...skuhaj mu kafu sa slag penom ali od zelenih slinaca, a kad on pita, zasto je slag zelen, ti reci da ima aromu i boju kiwia