andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 5.575
Ne mora se u parama, može i duvanje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora se u parama, može i duvanje
A ima i interesa, gazda uzme obicno pice na veresiju oa vraca sta se ne proda, tako je siguran, ne rizikuje koliko ce se prodati i koliko dnevnica mora da isplatito i jeste pitanje
zasto zive od baksisa?
zasto vlasnici ne daju bolje plate nego ocekuju da sebi pune dzepove a konobare cemo mi da hranimo?
Ma ko živi od bakšiša?to i jeste pitanje
zasto zive od baksisa?
zasto vlasnici ne daju bolje plate nego ocekuju da sebi pune dzepove a konobare cemo mi da hranimo?
To je beše onaj grad u Turskoj?Ovo je tema o Bakšišu, nije ista kao prethodna.
ma da, dok stoji ispred tebe, osmeh mu od uvo do uvo a cim ti okrene ledja, ye.be ti majku.Mogu da dam samo da mi ne glume ljubaznost
Mislite o tome.....Stipse večeraju poslednje.
Piju mlako piće i hladnu kafu( pljucušu)
Слажем се,не видим разлог зашто бих морао да остављам бакшиш,а запослени требају да имају нормалну плату.Zasto ljudi dobrovoljno podrzavaju koncept baksisa i bogacenje vlasnika objekata i restorana?
Umesto da zaposleni imaju normalnu platu, gazde smatraju da je normalno da im daju minimalac jer ce ostatak dati ljudi koji vec placaju uslugu putem dodatnog baksisa?
Zasto se takav vid podrzava, jer svakim baksisem vi podrzavate tu bezobraznu taktiku vlasnika koji ocekuju da sto vise zarade time sto malo palcaju zaposlene jer cete im vi dati dodatno.
ne moras ali mislim da je to kulturaСлажем се,не видим разлог зашто бих морао да остављам бакшиш,а запослени требају да имају нормалну плату.
a kultura ti ne nalaze da vozacu autobusa ili prodavacici u maxiju das neke pare?ne moras ali mislim da je to kultura
Jadni konobari koji tebe služea kultura ti ne nalaze da vozacu autobusa ili prodavacici u maxiju das neke pare?
nisam bila dobra i nisam placala kartu kad sam se vozila u maxiju ostavljama kultura ti ne nalaze da vozacu autobusa ili prodavacici u maxiju das neke pare?
e da snimis kad nekoj prodavacici koja sortita hleb tutnes 200 dinaranisam bila dobra i nisam placala kartu kad sam se vozila u maxiju ostavljam
moze ako ce da mi donese na ajnceru na kucnu adresue da snimis kad nekoj prodavacici koja sortita hleb tutnes 200 dinara
pa i kelner ti ne donosi u stanmoze ako ce da mi donese na ajnceru na kucnu adresu
otkud znaspa i kelner ti ne donosi u stan
ne basopaaaaaaaaaaaaa
jel nazovi muz zna?
Dam ja i njima, zaokruzim sto bi rekli. E sad busom se retko vozim, i sad je sve nesto digitalno, ne znam posto je sad karta, al kad je bila 65 din u NS, 100 u redu je.a kultura ti ne nalaze da vozacu autobusa ili prodavacici u maxiju das neke pare?