- Poruka
- 119.491
koristim univerzalnetabe jel ti to štediš za zimske gume
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koristim univerzalnetabe jel ti to štediš za zimske gume
hoces da mu doniramotabe jel ti to štediš za zimske gume
o tome i pricam, zasto su neke profesije prilivlegovane?
anđelijo kada bi mu dala i ti bi se donatorom zvalahoces da mu doniramo
ne valja ti tokoristim univerzalne
ma samo ti dajhoces da mu doniramo
dajem baksis ako je usluga bila dobra,mada uvek uglavnom dajem..ne secam se nekog loseg iskustva.sobarica u hotelu
prakticno ispada da ljudi daju basis jer se plase da ce im losa usluga zagorcati zivot..da li je to normalno?
u turskoj kad ostavim sobarici da vidis kakav me labud doceka na krevetuOstavljam baksis svuda.Cak i sobarici u hotelu
ali to i jeste sustina teme.dajem baksis ako je usluga bila dobra,mada uvek uglavnom dajem..ne secam se nekog loseg iskustva.
teta u lidlu sedi u klimatizovanoj prostoriji a ovaj lipsa po suncu i kisiali to i jeste sustina teme.
da li si dobru uslugu imala i od tete kasirke u maxiju ili lidlu?
jesi pa ti ne pada na pamet da joj das 200..500 dinara..
slicna stvar je i sa vozacima u autobusima ili profesorima..zasto ucenici ne bi svakom profi dali po sto dinara posle dobrog predavanja ili ako ih nije pitao tog dana
Tako je i u Egiptu.Svaki dan po dolaru turskoj kad ostavim sobarici da vidis kakav me labud doceka na krevetu
sta labud, tigar bato
koliko znam u kafanama i kaficima je isto klimatizovano.teta u lidlu sedi u klimatizovanoj prostoriji a ovaj lipsa po suncu i kisi
a baste? a kamenje na adi?koliko znam u kafanama i kaficima je isto klimatizovano.
pa ti si cicija i to je druga stvar.ja sam u spaniji svaki dan dobijao cokoladice ili lizalice na krevetu.
i nikad nisam ostavio baksis.
definisi sta znaci cicija?pa ti si cicija i to je druga stvar.
opa nisam znao da je slusas i da si upoznata sa njenim delima.. hvala na edukacijiraspali zvucnik do kraja
ja castim i postara 200,300 dinara.definisi sta znaci cicija?
da dodatno platim osobu koja je placena za odredjen posao?
kad si ti castila postara ili vozaca ili prodavacicu u prodavnici?
cicijo
ma da.. kad si ga castila za koju uslugu?ja castim i postara 200,300 dinara.
ja se vodim onim - moras da dajes da bi imao
prijavi se za postara pa dodji da vidisma da.. kad si ga castila za koju uslugu?
ili ga sretnes u hodniku i ono turis mu medju njedra
a sta je sa prodavaciama i vozacima autobusa?