andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 5.575
pomesao je jezik i rukeGlup sam. Ne kontam...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomesao je jezik i rukeGlup sam. Ne kontam...
ove mlade ni znaju nista draga moja pinkino..ni da smotaju sarmu ni da uviju uvijacuNije ti ni skuvala nešto? Barem pitu smotala?
Ajooj mukica moja!
Ali bolje prolaze, pametnije su. Mi glupe zavijamo sarmu.ove mlade ni znaju nista draga moja pinkino..ni da smotaju sarmu ni da uviju uvijacu
E a dama me zvala na večeru kod nje.Ja sam skoro posle dobrog sexa,kao bakšiš dobio pola lubenice da nosim kući
E a dama me zvala na večeru kod nje.
Znači jeo,jebbo i još doneo pola lubenice kući.
Sećam se da sam stavio lubenicu u frižider,zalegao i pomislio,Ljubota jbt ,koji si ti car....
A ta dama piše drugarici:E a dama me zvala na večeru kod nje.
Znači jeo,jebbo i još doneo pola lubenice kući.
Sećam se da sam stavio lubenicu u frižider,zalegao i pomislio,Ljubota jbt ,koji si ti car....
haha,moguće,ali to ne možemo da potvrdimoA ta dama piše drugarici:
Bio, nahranila sam ga da ima dovoljno snage za mene i posle sam mu dala pola lubenice da nosi kući da mi se ne vuče po frižideru.
Koja sam ja carica.
Ma kao i da je bitno. Siti oboje, zadovoljni oboje, lubenica udomljena. Šta ćeš bolje!haha,moguće,ali to ne možemo da potvrdimo
nekad se prvo išlo u krevet a onda u šoping do trstaNajcesece je koliko vidim podmicivanje. Ipak smo mi komunjarska nacija. Znaci prvo je odvedes na krku i cascavanja pa onda kako ti sastavi seks.
Znaci,sve su zene za tebe prostitutke?Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
Mene nijedna posle seksa nije odvela na klopu
pa kao da se oduzisJbt kako ste od običnog znaka pažnje ili jednostavno želje da sa nekim odete u restoran ili da nekom nešto poklonite došli do toga da je to u stvari plaćanje za predhodni sex?
Ako si se pokazao dobro već si se odužiopa kao da se oduzis
ako je sema,sex treba da ostane samo sex..
bez vecere,poklona i setnje pored reke
Nismo mi dosli,nego je tema bas tako postavljena.Jbt kako ste od običnog znaka pažnje ili jednostavno želje da sa nekim odete u restoran ili da nekom nešto poklonite došli do toga da je to u stvari plaćanje za predhodni sex?
tab je tutkaAko si se pokazao dobro već si se odužio
Misliš da je vreme da uspostavim neku hijerarhiju ovde?tab je tutka
vreme je da padne!Misliš da je vreme da uspostavim neku hijerarhiju ovde?
razmahao se, zameniću gavreme je da padne!
To može samo Sebastian6 Kad možemo očekivati novo izdanje?razmahao se, zameniću ga
Poslao sam upit, ne odgovara mi, uplašio seTo može samo Sebastian6 Kad možemo očekivati novo izdanje?
Ako je vodis pre, zaspace u krevetu i bice polumrtva od vina i mesista ma koliko joj se pre klope ebalo.Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
Mene nijedna posle seksa nije odvela na klopu
Ma mnogo se ti nama hvališ,znaš kako kažu onaj ko se hvali nema vajde od njega neke sorry bro..Mene obožavaju žene jbg to se podrazumeva. Moraš da biraš ili si biran i tako tretiran.