Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.263
I za taxi ako treba
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidjela te golog ko biva, đe ga dodatno toviti..Mene nijedna posle seksa nije odvela na klopu
a ne ostane na nekoj romanticnoj veceri?I za taxi ako treba
jel rece sama, seks i samo seks dok vas seks ne rastavi...a ne ostane na nekom romanticnoj veceri?
vino,pasta,film..
pa to vazi kod mene ali vidis da sam usamljen slucajjel rece sama, seks i samo seks dok vas seks ne rastavi...
sad si upravo skocila 1000% kod nekih forumasa.. jel tako @Џорџи ?pa to vazi kod mene ali vidis da sam usamljen slucaj
ne,matora sam za njegqsad si upravo skocila 1000% kod nekih forumasa.. jel tako @Џорџи ?
A to ne brate nije problem jelo i castiti, al samo zbog seksa veliko NE. Častim drage osobe stalno, i kupujem poklone i to, i ne zanosim se, od dizanja u nebesa donetrpeljivosti, i usta moja hvalite me i tiha voda breg roni.Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
Mene nijedna posle seksa nije odvela na klopu
Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
vise si od pozitivne nule, ipak si je.hebo prethodnog danasve je na dobrovoljnoj bazi i ako te ne pozove sutra nemoj da plakiš, jer nisi ništa izgubio
na pozitivnoj nuli si
Ma odgovori lome samo tako. Evo ne mogu da se saberem.a? sta kazes..tema grmi
uuu ja bih bila najsrecnija! jos samo ako bi mogao on da mi je odneseJa sam skoro posle dobrog sexa,kao bakšiš dobio pola lubenice da nosim kući
Zmijica nema sanse protiv mackice i to ljubomornea ne ostane na nekoj romanticnoj veceri?
vino,pasta,film..
Andjo, koncetriši se malo. Blokirala si me i ne možeš da čitaš moje poruke.uuu ja bih bila najsrecnija! jos samo ako bi mogao on da mi je odnese
a da NE VIDIM NE VIDIMAndjo, koncetriši se malo. Blokirala si me i ne možeš da čitaš moje poruke.
Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
Naravno. Sve se vaga.Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
Nije ti ni skuvala nešto? Barem pitu smotala?Ako se je bio dobar seks da li ako posle iz zahvalnosti odvedete damu na jelo ili joj kupite nesto lepo je u stvari baksis za pruzenu kvalitetnu uslugu?
jel druga ruka satrovacka?Ruka ruku mije?
Glup sam. Ne kontam...jel druga ruka satrovacka?