Bakir Izetbegović - Ništa ovde nije srpsko!

Ako su fingirali popis 1948 nisu sigurno 1931. Za kolonizacijom Vojvodine, 1,5 miliona gubitaka od ustasa, srpski gubicima u cetnicko-partizanskim obracunama Hrvatska i Bosna bi ostali bez srpskog zivlja.
1/3 срба побити 1/3 покатоличити 1/3 протерати, то је хрватска политка од 1905. или ту негде донета после једног од њихових сабора. добили су подршку од католичке цркве још тада а турци су им се придржили 1941. чиме је број срба заједно са србима из босне достигао милионске цифре. последња трећина је протерана деведесетих година, срба је пре рата деведесетих било око 700 000 у хрватској заједно са загребом сплитом раком (ријеком) и другим великим градовима који нису у крајини. заједно са оним који су дошли из хрватске и населили се у србији после другог рата то је та последња милионска трећина која је протерана. хрвати су озбиљни злочинци.
 
Нека је и 50 хиљада. Схватам да се манипулише бројкама и да то уме да нервира али не мења суштину. Оно што су усташе спровеле је геноцид.

Ne raspravljam o karakteru zločina, jer je jasno da je to bilo istrebljenje. Također, ne može biti 50.000 stradalih, jer su hrvatski i srpski istraživački tim, neovisno jedan o drugome, popisali imenom i prezimenom oko 90.000 žrtava, što je donja granica. Gornja granica ne ide preko 200.000, a vjerojatno staje na oko 150.000. Naravno, ovdje govorimo samo o Jasenovcu, a ne o ukupnom broju ustaških žrtava.
 
Brojke koju je postavila Jugoslavija posle 2. svetskog rata su preuvelicane, za Ruse ne znam, nisam se bavio tim ili naso neke nesuglasnice oko te brojke.

Svi su uvecavali brojke za WWII. Npr na prvoj komemorativnoj ploci u Asvicu je pisalo da je tu ubijeno 4 miliona ljudi. I ta brojka je uzeta u obzir da se broj hebrejskih zrtava proceni na 6 miliona. Kasnije je na toj ploci upisano da je tu stradalo 1.5 miliona ljudi. Ali je i dalje ostalo tih 6 miliona. Ispod slika prve i druge ploce. I Abe Pierre je pricao o ovome

poland-lowers-official-auschwitz-death-toll.jpg



Uglavnom radi se o ogromnim brojkoma ali u vecini se preuvelica jer je tu sok u tom momentu. Korekcije se mogu uraditi naknadno ali to nije uvek slucaj jer nije jednostavno.

I tokom ratova na prostoru SFRJ se pricalo o vecim ciframa a na krau je ispalo da je manje. Sto ne umanjuje obim zlocina i stradanja. Uglavnom te cifre o stradalim nisu nikad potpuno tacne.
 
Svi dokazi o Hrvatima na podrucuju danasnje Crne Gore su klimavi.

A da Karadzic negde tvrdi da ima Hrvata na prostoru danasnje CG bi me jako cudilo. (Deo diplomskog je bio o Karadzicu)

Daj citat Karadzicevog Rada.

Seseljevo poreklo je jasno potice od pravoslavih srpskih Boskovica, nema tu mnogo da se prica, a razni negovni navodni rodjaci koji se valjaju po medijama, ili su ljudi potomci presli na katolicanstvo ili uopste nisu u srodstvu za Seseljem.

Seseljevo hrvatstvo je urbana legenda.

Ne daji im ideje .... ima da ga isfabrikuju vrlo lako

Tim lažovima nije ništa verovati.. pola istorije im je laž, a pola krivotvoreno
 
све убице негирају да су убили милионе, тако и хрвати, прво кажу милион па 100 000 па на крају као туђман 10-20 000, али фотографије сведоче о индустрији смрти чији су важан део били управо они. а индустрија је индустрија, масовна производња је особина индустрије, у овом случају масовна производња смрти.
 
рају као туђман 10-20 000, али фотографије сведоче о индустрији смрти чији су важан део били управо они. а индустрија је индустрија, масовна производња је особина индустрије, у овом случају масовна производња смрти.

Ja niti sam Hrvat, a jos malo ustasa.
 
па у хрватској ти је и врагец загреб-брагез-vragec и врагова дивизија и паклена острва код хвара и рака ријека и муртер (мурдер-убица) и још гомила других страшних ствари. хрватска је проклета.
 

US Embassy Sarajevo

@USEmbassySJJ

https://twitter.com/USEmbassySJJ/status/1196824398717751297

We welcome the agreement reached by the members of the Presidency, which achieves the key objectives of government formation and continuing BiH’s partnership and cooperation with NATO. It will also unlock much-needed defense reforms.

100

5:15 PM - Nov 19, 2019
Twitter Ads info and privacy

56 people are talking about this
 
иначе титови комунисти су намерно смањивали број жртава хрватског терора а преувеличавали број жртава четничке освете, то је било на линији титовог братства и јединства како би сви испали исти, али људи су ипак преживели и данас се тачно зна, захваљујући тим преживелим, који хрват је био усташа а који не. на жалост 90% хрвата су усташе а оних 10% су домобрани, исто срање друго паковање. нема хрвата антифашиста, то се најбоље видело деведесетих година.

Upravo suprotno. Titovi komunisti su namjerno povećavali broj žrtava ustaškog terora, kako bi dobili što veće reparacije od Njemačke.

90% Hrvata ne mogu biti ustaše, jer se točno zna koliko je Hrvata, Bošnjaka i pripadnika ostalih etničkih grupa imalo ustašku partijsku iskaznicu i koliko ih je bio u Ustaškoj vojnici i policiji. Nije to nešto što nije provjerljivo pa se ne može pouzdano znati broj. I kako može biti 90% Hrvata ustaše? Što je s djecom? A što je sa ženama koje čine oko 50% stanovništva svake države? A što je sa starcima, onemoćalima, bolesnima? To su sve bile ustaše? Je si odvalio za Oskara! Nemaš pojma o čemu pišeš!
 
И даље тврдим да је нама у Србији највећи проблем што нам се земља зове Србија. Тако се етнос Србин изједначава са држављанством Србин.
Ценим кад онај каже "ништа није србско" мисли на државу Србију а не на староседелачки србски народ.
 
и проговори отац њихов из њих...

тешко је то кад ти је злочин у генима... а бог наплаћује до 7. колена...

лакше је и врагу се приклонити него остати на божјем путу и поштовати закон... једна од заповести закона је не сведочи лажно... друга је не пожели ништа туђе, то значи ни туђе мудрости, иначе ће неко рећи да си украо...

но то је дуга друга прича. углавном рекао сам ти већ једном, ми срби и и ви хрвати никад нисмо били браћа, југославија је једна велика српска заблуда. и добро је да је више нема, сад јасно можемо видети шта нам мисле комшије хрвати монтенигери и слични само кад погледамо какву политику воде њихове државе, у њиховим државама они отворено причају оно што у србији и о србима тајно мисле. никад више заједно, зато смо против европске уније, боже сачувај да поново будемо у неком облику заједно. а они који су дали заклетву југославији сада дуг дугују србији, јер србија је направила југославију и србија је правни наследник југославије.
 
Upravo suprotno. Titovi komunisti su namjerno povećavali broj žrtava ustaškog terora, kako bi dobili što veće reparacije od Njemačke.

90% Hrvata ne mogu biti ustaše, jer se točno zna koliko je Hrvata, Bošnjaka i pripadnika ostalih etničkih grupa imalo ustašku partijsku iskaznicu i koliko ih je bio u Ustaškoj vojnici i policiji. Nije to nešto što nije provjerljivo pa se ne može pouzdano znati broj. I kako može biti 90% Hrvata ustaše? Što je s djecom? A što je sa ženama koje čine oko 50% stanovništva svake države? A što je sa starcima, onemoćalima, bolesnima? To su sve bile ustaše? Je si odvalio za Oskara! Nemaš pojma o čemu pišeš!

Kakve su veze imali Nemci sa NDH u smislu počinjenih zločina ?

Jesu Nemci bili poraženi ali baš tolike budale nisu bili ni oni, a ni saveznici pa da prihvate takvu budalaštinu, zato je i ratna odšteta bila samo za teritoriju Srbije ,a ne za NDH
 

Back
Top