Bakir Izetbegović - Ništa ovde nije srpsko!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Bakir Izetbegović, predsednik Stranke demokratske akcije, izjavio je danas povodom Dana državnosti BiH, koji se obeležava samo u Federaciji BiH, da je ''svaki pedalj" te države zajednički' i da ''ništa nije srpsko osim naziva Republika Srpska''.


Bakir Izetbegović
Bakir Izetbegović, Foto: Alo!/Marko Đoković
Komentarišući jučerašnju izjavu člana državnog Predsedništva, Milorada Dodika, ''da Bošnjaci moraju da znaju da BiH nije njihova, a RS je isključivo naša'', preneli su sarajevski mediji.
''Svaki pedalj ove zemlje je zajednički, ništa u Bosni i Hercegovini nije srpsko osim naziva Republika Srpska, a ne znam hoće li i to ostati ako gospodin Dodik nastavi s ovakvim izjavama", rekao je Izetbegović čestitaju ovaj, kako je rekao, veliki dan, rođendan Bosne i Hercegovine.
Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: AP

Bosna i Hercegovina, prema njegovim rečima ide u pravom smeru, uz podsećanje da je reč o državi koja postoji hiljadu godina i, kako kaže, postojaće još hiljadu. U to je, ističe, uveren.
Komentarišući program reformi BiH, Izetbegović je rekao da je tim dokumentom "deblokiran NATO put BiH koji je dugo bio u zastoju, deblokirana implementacija reforme odbrane, deblokiran proces rada Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, formiranja nove strukture vlasti".
"To je jedan dobar dokument. Zahvaljujem gospodinu Dodiku što je uradio takvu stvar'', rekao je Izetbegović.


https://www.alo.rs/vesti/region/nista-ovde-nije-srpsko/268007/vest

Bakir aga Izetbegovic ex Zivkovic ponovo preti
 
DODIKOVE REČI ODZVANJAJU BOSNOM! Kakav praznik, takva i državnost!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 25.11.2019. 13:10











0 Komentara

Sve dok tako bude, kazao je Dodik, 25. novembar biće datum koji slavi tek pola BiH, baš kao i sve što politikom nametanja dolazi iz Sarajeva


Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: AP
Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je da 25. novembar nije praznik BiH iz prostog razloga što nikada nije donesena odluka da taj datum bude praznik na celoj teritoriji BiH.
Povodom 25. novembra, koji se u Federaciji BiH obeležava kao Dan državnosti, Dodik je rekao da Srbi više od ostalih naroda polažu istorijsko pravo na obeležavanje ZAVNOBiH-a, jer su u borbi protiv fašizma i nacizma podneli najveće žrtve u Drugom svetskom ratu.

"Dan održavanja ZAVNOBiH-a nema značaj, ako značaj nema ni datum održavanja AVNO?-a. Manipulacija sa ovim datumom i nametanje 25. novembra kao ''dana državnosti'' ogledalo je bošnjačke politike u BiH, koja nametanjima pokušava da izgradi nešto što ne postoji - od zajedničkog identiteta u BiH, koji ne postoji, do praznika koji nisu usaglašeni među svima koji žive ovde", rekao je Dodik za Srnu, prenela je RTRS.
Sve dok tako bude, kazao je Dodik, 25. novembar biće datum koji slavi tek pola BiH, baš kao i sve što politikom nametanja dolazi iz Sarajeva.
"Kakav je praznik i kakva je državnost BiH koja se danas slavi pokazuje činjenica da je u Republici Srpskoj danas radni dan bez ikakvih svečanosti. Kakav praznik, takva i državnost", naveo je Dodik


https://www.alo.rs/vesti/region/kakav-praznik-takva-i-drzavnost/268006/vest
 
''Svaki pedalj ove zemlje je zajednički, ništa u Bosni i Hercegovini nije srpsko osim naziva Republika Srpska, a ne znam hoće li i to ostati ako gospodin Dodik nastavi s ovakvim izjavama", rekao je Izetbegović čestitaju ovaj, kako je rekao, veliki dan, rođendan Bosne i Hercegovine.
Уби криза идентитета, видимо :mrgreen: , још која канта хладне воде и схватиће да је БиХ српска држава.
 
Na braniku grude: Državnost BiH obilježena na kultnom srednjovjekovnom Bobovcu
:rotf:
Дан Држ. БиХ на Бобовцу, а све по ЗАВНОБиХ-у прекопавајући партизанска гробља како би се поставили споменици муслиманским борцима.
Уби криза идентитета, видимо :mrgreen:
:bravo:
 
Дан Држ. БиХ на Бобовцу, а све по ЗАВНОБиХ-у прекопавајући партизанска гробља како би се поставили споменици муслиманским борцима.
да заборавио сам и "учење Фатихе" партизанима како бих комплетирао лудило
icon17.gif


bb.png
 
Dodik (inače Hrvat po precima, kao i Šešelj) je običan demagog, koji pušta maglu kako bi očito prikrio neke mutne poslove. Kao "neće Srpska potpisati bilo što vezano uz pristup NATO-u". Digao buku i graju, inatio se mjesecima, pa na kraju sjeo za stol i potpisao. Nakon potpisa, opet red demogagije, kako bi utješio raju u Srpskoj pa tvrdi, "nisam potpisao ništa što bi dovelo do pristupanja BiH NATO-u". Smiješan lik.
 
Lepo ... bakir je došao do "zajednički" - još decenija i doći će da je sve "naše srpsko".

Dobar je Bakir naš..
Да бакир се чудно понаша у задње вријеме :D

FB-IMG-1542333883175.jpg

Sad Bakir hrani trola Mileta, pa ce ovaj za 9 januar da vraca uslugu.
Мора се фурунарити мало, иначе поредиш неупоредиво - 9.1 је озбиљан празник за овај "спектакл".
 

Back
Top