Je*em li ga, prevedi ovo na srpski ili engleski.А шта вас то тангира па је претресосте "ди гаћа"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je*em li ga, prevedi ovo na srpski ili engleski.А шта вас то тангира па је претресосте "ди гаћа"?
Ja nisam ni ziveo ovde, kakve babe i dede mene je majka cuvala a i imao sam i svoje drustvo.Meni je u vrtiću bilo strava. Siguran sam da deca više vole da provode vreme sa svojim vršnjacima nego sa babama i dedama.
e zato se licni zivoti drze u intimi a ne ubacuju se po razni forumi, mediji.Ti radi kako hoćeš. Kako bi svet bio lepo mesto kada bi svi prestali da nameću svoje poglede na život drugima.
Šta tebi ona nameće tako što kači slike na instagram? Da li je napisala ispod slika "ovo je jedini pravi zivot", "batalite decu i unuke", "vi ostali nemate pojma o životu"...? Šta se tačno tebi nameće?e zato se licni zivoti drze u intimi a ne ubacuju se po razni forumi, mediji.
Cuj, baba zapucala u Amazoniju..............pa jel se ja to mesam u njen zivot il ona u moj? Jel me pitala kad se turala u medije? Namece se a onda se ja mesam u njen zivot.
Ja ću samo ponoviti ono što je rekla jedna forumašica, kada onemoća niko je neće ni pogledati.Ko odlučuje kad je vreme ?
Narod ?
Društvo?
Djeca?
Mislim ko ?
Izvini ali neko je navikao da ga ogradjuju a neko eto nije
![]()
Ti se brini za sebe. Znam, million slučajeva ovde u "moralnoj" Srbiji gde se bake i deke ubiše da pomognu deci i unucima da bi ih ovi sikanirali i jedva čekali da pomru da bi se otimali oko nasledstva kao hijene.Ja ću samo ponoviti ono što je rekla jedna forumašica, kada onemoća niko je neće ni pogledati.
To je pošteno i ispravno, ne trebamo ni imati svi isto mišljenjePa dobro. I ostali imamo pravo na svoje mišljenje. Moje je mišljenje da je tvoje mišljenje odvratno.
ako se nisi nasetala i izivela do 50-te , promasila si zivot. U 60-tim treba da se koncentrises na mir, familiju, okolinu.
Никада те на царини нису претресали до гаћа.Je*em li ga, prevedi ovo na srpski ili engleski.
Jesu. Ne razumem poentu.Никада те на царини нису претресали до гаћа.
Po čemu si to zaključila? U uvodnom textu piše da se djeci ne dopada to što radimislim da ta zhena ima pametnu decu i pametne unuchiche
nije potrebno non stop visite jedni kod drugih
potrebno je vreme koje KVALITETNO provode skupa
ja sam shokirana
nisam znao da je zivot tolko surov za zenu..........ozenjen sam al nisam primetio da moja zena skapava za porodicu. Deluje dosta sretno i zadovoljno.Što to niko nije rekao dok je žena imala 30, 40, 50, nego je sve ok dok skapavaš za porodicu, a kad odbiješ da budeš dadilja i pralja u poznim godinama ti se još nabija na nos što se nisi dovoljno zabavljala?
Divna deca. Nisu srećni jer im je majka srećna. Za poželeti takvu decu...Po čemu si to zaključila? U uvodnom textu piše da se djeci ne dopada to što radi![]()
Tebi dosadno, a? Pa meni na kičmu se uzvero?Divna deca. Nisu srećni jer im je majka srećna. Za poželeti takvu decu...![]()
DaTebi dosadno, a? Pa meni na kičmu se uzvero?![]()
Samo udri ako ti prijaDaJbg, forum. Može mi se.
M ne ona ne pristaje baš ceo život da im robuje, pa su ljuti.Što to niko nije rekao dok je žena imala 30, 40, 50, nego je sve ok dok skapavaš za porodicu, a kad odbiješ da budeš dadilja i pralja u poznim godinama ti se još nabija na nos što se nisi dovoljno zabavljala?
Dadilja? Pralja?Što to niko nije rekao dok je žena imala 30, 40, 50, nego je sve ok dok skapavaš za porodicu, a kad odbiješ da budeš dadilja i pralja u poznim godinama ti se još nabija na nos što se nisi dovoljno zabavljala?
Ja ću samo ponoviti ono što je rekla jedna forumašica, kada onemoća niko je neće ni pogledati.
Da, što da ne? Prava djeca i normalna odrasla djeca će dovesti sebi roditelje kad ostare i onemoćaju.znachi savetujesh ------> zaduzhivanje djece da te neguju, paze, vodaju doktoru ?
bez obzira gde ti deca zhive
bez obzira u kakvoj zhivotnoj prichi se trenutno nalaze
shta da rade deca koja zhive u americi, canadi i australiji?
da dovedu te stare ljude kod njih tamo?