Bajs

Vožnja bicikla ima čitav niz prednosti. Između ostalog, poboljšava mentalno zdravlje, gradi mišiće, smanjuje rizik od srčanih bolesti, pozitivno utiče na mozak, obezbeđuje bolji san, jača imunološki sistem, i još mnogo toga.
Naravno, tu je i korist kojoj se mnogi najviše raduju - gubitak kalorija i pomoć pri mršavljenju.

Vožnja bicikla je izvrsna vežba za mršavljenje jer je relativno lako sagoreti puno kalorija, bez da previše osećate da izazivate telo.

Ja ga obozavam svaki dan predjem 18 km u oba pravca,sjajna rekreacija a vi?

Da, to je dobra rekreacija. Idem par puta godišnje da se provozam. Nemam svoj bajs nego iznajmim. Ranije sam imao ali je preveliko cimanje.

Retko vozim bajk. Samo noge i auto za dalje lokacije. Kupio sam dva električna skutera sa sedištima, i ćerki se svideli i završili u Srbiji. Bili joj interesantni mesec dana, sad skupljaju prašinu.

Vožnja bicikla ima čitav niz prednosti. Između ostalog, poboljšava mentalno zdravlje, gradi mišiće, smanjuje rizik od srčanih bolesti, pozitivno utiče na mozak, obezbeđuje bolji san, jača imunološki sistem, i još mnogo toga.
Naravno, tu je i korist kojoj se mnogi najviše raduju - gubitak kalorija i pomoć pri mršavljenju.

Vožnja bicikla je izvrsna vežba za mršavljenje jer je relativno lako sagoreti puno kalorija, bez da previše osećate da izazivate telo.

Ja ga obozavam svaki dan predjem 18 km u oba pravca,sjajna rekreacija a vi?
Ja 5 mes godisnje aktivno po 15,16 km ,sad jos nisam krenuo jer sam svestan da ce mi utrnu jajca prvih nedelju dana al hocu negde od 20tog

Back