Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vožnja bicikla ima čitav niz prednosti. Između ostalog, poboljšava mentalno zdravlje, gradi mišiće, smanjuje rizik od srčanih bolesti, pozitivno utiče na mozak, obezbeđuje bolji san, jača imunološki sistem, i još mnogo toga.
Naravno, tu je i korist kojoj se mnogi najviše raduju - gubitak kalorija i pomoć pri mršavljenju.
Vožnja bicikla je izvrsna vežba za mršavljenje jer je relativno lako sagoreti puno kalorija, bez da previše osećate da izazivate telo.
Ja ga obozavam svaki dan predjem 18 km u oba pravca,sjajna rekreacija a vi?
https://forum.krstarica.com/threads/ulicna-fotografija.786031/post-34914123
Munzehttps://forum.krstarica.com/threads/ulicna-fotografija.786031/post-34914123
Ovaj veliki s ledja kazem ti ako imas neki s veci ram

Meni za zalagaoniceMunze
Sada mi samo iskaču reklame za nosače za bicikle![]()
A sex na biciklu?
Ja 5 mes godisnje aktivno po 15,16 km ,sad jos nisam krenuo jer sam svestan da ce mi utrnu jajca prvih nedelju dana al hocu negde od 20togVožnja bicikla ima čitav niz prednosti. Između ostalog, poboljšava mentalno zdravlje, gradi mišiće, smanjuje rizik od srčanih bolesti, pozitivno utiče na mozak, obezbeđuje bolji san, jača imunološki sistem, i još mnogo toga.
Naravno, tu je i korist kojoj se mnogi najviše raduju - gubitak kalorija i pomoć pri mršavljenju.
Vožnja bicikla je izvrsna vežba za mršavljenje jer je relativno lako sagoreti puno kalorija, bez da previše osećate da izazivate telo.
Ja ga obozavam svaki dan predjem 18 km u oba pravca,sjajna rekreacija a vi?
A to je već za drugi ptf.A sex na biciklu?
Ja sam od 2011 do 2026 prešao preko 100.000 km sa biciklom.
Ne ljubomoriši!Znaci da si prelazio oko 18km svakog dana u proseku, ali bas svakog.
Tesko...
Pa???? Sta fali?Znaci da si prelazio oko 18km svakog dana u proseku, ali bas svakog.
Tesko...
MeneШта хвали?
Pa???? Sta fali?

Pa ok zato sto ja vozim 18 km dnevno s posla i na posaoNista, samo je tesko izvuci toliko visok prosek na toliko dugackom vremenskom periodu.
Tako da je ekstremno mala verovatnoca da je istina![]()
Ne ljubomoriši!Nista, samo je tesko izvuci toliko visok prosek na toliko dugackom vremenskom periodu.
Tako da je ekstremno mala verovatnoca da je istina![]()