Bajs

Toxique

Poznat
Poruka
8.617
Vožnja bicikla ima čitav niz prednosti. Između ostalog, poboljšava mentalno zdravlje, gradi mišiće, smanjuje rizik od srčanih bolesti, pozitivno utiče na mozak, obezbeđuje bolji san, jača imunološki sistem, i još mnogo toga.
Naravno, tu je i korist kojoj se mnogi najviše raduju - gubitak kalorija i pomoć pri mršavljenju.

Vožnja bicikla je izvrsna vežba za mršavljenje jer je relativno lako sagoreti puno kalorija, bez da previše osećate da izazivate telo.

Ja ga obozavam svaki dan predjem 18 km u oba pravca,sjajna rekreacija a vi?

I meni bila kupila bivsa al ga prodo trebale mi pare
Nikad nisam prodala nesto sto mi je neko poklonio,a i hvala bogu nikad nisam bila toliko bez love da moram da prodam nešto. Tata hoce da mi proda moj trotinet koji nije u funkciji cak ni to nedam.

1775629442544.png

Mi ovde u Ns-u imamo bas dugacku stazu na keju,od mog stana do posla dodjem bez problema jedino imam taj Petrovaradinski most tu je malo uzbrdica nizbrdica ali i to sam pre neki dan savladala:zloca:
Znam, vozila sam po NS skoro bicucles.

Ja moram da kupim nosač za kola za bajs, to mi je jedina opcija. Ili da vozim neke kraće rute - 3-4 km, a to je ništa.

Nikad nisam prodala nesto sto mi je neko poklonio,a i hvala bogu nikad nisam bila toliko bez love da moram da prodam nešto. Tata hoce da mi proda moj trotinet koji nije u funkciji cak ni to nedam.
Ja prodo i burmu i zlatnu kajlu i dzoni walker special edition 2L sve

Back