- Poruka
- 26.176
Satelit Crni vitez već 13.000 godina kruži oko Zemlje i snima nas? Kako da ne! Raskrinkali smo tvrdnje s mreža
Fotografije izgubljenog termalnog ćebeta sa Međunarodne svemirske stanice, koje je objavila NASA, jedini su istiniti deo tvrdnji o vanzemaljskoj "letelici" koja kroz međuzvezdani prostor prenosi rijaliti šou „Zemlja 24/7“
https://www.facebook.com/dialog/fee...00-godina-kruzi-oko-zemlje-i-snima-kako-da-neVanzemaljski satelit Crni vitez ili samo izgubljeno termalno ćebe koje je brzo sagorelo u atmosferi... Foto: NASA
Vanzemaljski satelit nazvan Crni vitez već 13.000 godina kruži oko Zemlje i sve što se dešava na našoj planeti snima i u realnom vremenu šalje u centralu, u zvezdani sistem Epsilon Volar (Izar), udaljen oko 203 svetlosne godine od nas. To bar tvrdi izvesni Bili Karson u videu koji je nedavno objavljen na TikTok-u, na profilu Keystothematrix, a njegove neverovatne teze pogledalo je više od 55,6 hiljada ljudi.
Naravno, za ideju o jednom predugom intergalaktičkom rijaliti šou programu „Zemlja 24/7“ broj dokaza koji nudi je – nula. Sve što ima su lažne tvrdnje koje izgovara sa takvom samouverenošću da mnogima deluju kao istina. Ali to nisu.
Šta tvrdi Bili Karson?
- Postoji ovaj objekat koji kruži oko Zemlje. Na Nasinim je serverima, procenjuje se da ima 15 tona. Oni ga ne diraju jer znaju nema smisla dirati ga. Ne zna se kakav tip odbrambenog sistema ima ova stvar. Procenjeno je da je tu već 13.000 godina. Kako smo dobili taj broj? NSA je analizirala signal. Nekoliko astrofizičara je analiziralo signal. I nekoliko radio operatera još pedesetih godina je dobilo isti signal. Svi nezavisno. Dobili su isti prevod kada su dešifrovali signal, da nam govori da je iz sazvežđa da je iz sazvežđa Epsilon Volas – tvrdi Bili Karson u videu.On dodaje da je tekst o tome još 1960. objavio i magazin Tajm.
- Onda sam video neke izveštaje o tome kako je pratio Sputnjik. Rusi su poslali Sputnjik da obiđe oko Meseca i vrati se. I tada je promenio kurs. Otkrili su da se nalazi u polarnoj orbiti. To je nešto što do skoro nismo mogli da uradimo. Da bi stvorilo mnoge megalitske strukture koje ste videli, poput piramida, bila mu je potrebna polarna orbita. Ali ova stvar je u polarnoj orbiti od pedesetih. Pogledao sam Epsilon Volar, rešio sam da istražim ovo mesto. Otkrio sam da tamo postoji praznina. Nazivaju je Volarova praznina. Mičio Kaku, poznati teorijski fizičar, pričao je o tome i rekao je da izgleda kao da se svetlost savija oko te oblasti. On je rekao da misli da je to potencijalno prikrivena napredna civilizacija. Što sam više ispitivao, shvatio sam da je satelit Crni vitez objekat koji i dalje kruži oko naše planete. I mislim da nas posmatra. I verujem da koristi kvantnu isprepletenost da sve što se dešava na Zemlji transmituje u realnom vremenu do svog doma u Epsilon Volaru – ispričao je Karson.