Bajden stigao u Kijev (video)

Зеленски има баш кратке руке.


original.jpg
I opasnu čeljust.
 

Bajden stigao u Kijev (VIDEO)


Američki predsednik Džozef Bajden stigao je danas u iznenadnu posetu Kijevu. Vest o njegovom dolasku objavljena je na društvenim mrežama, a očekuje se da će se uskoro sastati sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim.

Ovo je Bajdenova prva poseta Kijevu u funkciji predsednika Sjedinjenih Država, i to u trenutku dok je zemlja u ratu sa susednom Rusijom.
Upravo iz tog razloga, ne očekuje se da će Bajden ostati u Kijevu više od par sati, ali je u svakom slučaju ova iznenadna poseta ocenjena kao istorijska. Između ostalog, jer se dešava u nedelji kada je Rusija napala Ukrajinu pre tačno godinu dana.


Ranije je planirano da američki predsednik doputuje u Poljsku. On će se tamo sastati sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom, najavila je Bela kuća.

Bajden će održati govor uoči godinu dana od ruske, kako se navodi, brutalne i ničim izazvane invazije na Ukrajinu, o tome kako su SAD okupile svet da podrži Ukrajince u odbrani slobode i demokratije i da će podržavati Kijev koliko god to bude bilo potrebno. https://direktno.rs/vesti/svet/456439/bajden-u-kijevu.html


Američki predsjednik Joe Biden u kaubojskome stilu neustrašivo slijeće u Kijev. Dok Vladimir Putin ne smije ni svoje vojnike na fronti obići. Putinofili pokrite se ušima.
Još jedan reklamni projekt Zelenskog.

Vodaju glumca po ulicama Kijeva.

Poverovaćemo vam tek kad vidimo Bidena kako silazi niz stepenište iz aviona.,

A taj film izgleda nećemo videti jer su kamermanu izgleda baš tad nestale baterije.
 

Back
Top