Mstislav
Legenda
- Poruka
- 54.008
Bitno da Putinu mozak radi kao sat. Botoks je lekovit protiv demencije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ok, Biden jeste senilac, ali ovaj iznenadan posjet ima veliku psihološku, a i političku težinu.
Ameri imaju prednost. Njima je predsjednik tek figura, a establishment radi kao švicarski sat. Kod Rusa je drugačije. Bez volje i odluke Putine ne smiju i ne znaju svezat cipele.Bitno da Putinu mozak radi kao sat. Botoks je lekovit protiv demencije.
I opasnu čeljust.Зеленски има баш кратке руке.
![]()
Не лупај!Ameri imaju prednost. Njima je predsjednik tek figura, a establishment radi kao švicarski sat. Kod Rusa je drugačije. Bez volje i odluke Putine ne smiju i ne znaju svezat cipele.
Još jedan reklamni projekt Zelenskog.Bajden stigao u Kijev (VIDEO)
Američki predsednik Džozef Bajden stigao je danas u iznenadnu posetu Kijevu. Vest o njegovom dolasku objavljena je na društvenim mrežama, a očekuje se da će se uskoro sastati sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim.
Ovo je Bajdenova prva poseta Kijevu u funkciji predsednika Sjedinjenih Država, i to u trenutku dok je zemlja u ratu sa susednom Rusijom.
Upravo iz tog razloga, ne očekuje se da će Bajden ostati u Kijevu više od par sati, ali je u svakom slučaju ova iznenadna poseta ocenjena kao istorijska. Između ostalog, jer se dešava u nedelji kada je Rusija napala Ukrajinu pre tačno godinu dana.
Ranije je planirano da američki predsednik doputuje u Poljsku. On će se tamo sastati sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom, najavila je Bela kuća.
Bajden će održati govor uoči godinu dana od ruske, kako se navodi, brutalne i ničim izazvane invazije na Ukrajinu, o tome kako su SAD okupile svet da podrži Ukrajince u odbrani slobode i demokratije i da će podržavati Kijev koliko god to bude bilo potrebno. https://direktno.rs/vesti/svet/456439/bajden-u-kijevu.html
Američki predsjednik Joe Biden u kaubojskome stilu neustrašivo slijeće u Kijev. Dok Vladimir Putin ne smije ni svoje vojnike na fronti obići. Putinofili pokrite se ušima.
Sudija: Što ste napali Ukrajinu?Bitno da Putinu mozak radi kao sat. Botoks je lekovit protiv demencije.
У твом маниру, тј, глупо до бола.Sudija: Što ste napali Ukrajinu?
Putin: Ja, ovaj, ne bih znao reći ...
Ko kaže da je došao avionom?Još jedan reklamni projekt Zelenskog.
Vodaju glumca po ulicama Kijeva.
Poverovaćemo vam tek kad vidimo Bidena kako silazi niz stepenište iz aviona.,
Pa i meni je bilo sumnjivo, možda je došao "nevidljivim" Abramsom , da pokaže najnovija zapadna dostignuća ?Ko kaže da je došao avionom?
Дошао возом и брзо се вратио да не би слушао концерт Вагнера!Pa i meni je bilo sumnjivo, možda je došao "nevidljivim" Abramsom , da pokaže najnovija zapadna dostignuća ?
Ne znam, ZX kaže da je došao vozom i meni to deluje logično.Pa i meni je bilo sumnjivo, možda je došao "nevidljivim" Abramsom , da pokaže najnovija zapadna dostignuća ?
Ima on Air Force 1, veliki avion namenjen da može i posle atomskog rata da krstariОткуд вам идеја да је стигао авионом?
Путовао је возом као и остали из Пољске.
Ту пругу Руси нису дирали а могу кад пожеле.
Vucic je od Trampa dobio penkalo Zelenski od Bajdena testament.