nesko101
Veoma poznat
- Poruka
- 11.862
A ti si zaboravio da ne mogu drugom da daju tuđu zemlju.Kad tad će jednog dana to shvatiti.Zaboravio da su već priznali Kosovo
A ti si zaboravio da ne mogu drugom da daju tuđu zemlju.Kad tad će jednog dana to shvatiti.Zaboravio da su već priznali Kosovo
Oni uopće ne razmišljaju o tome, vode sa samo svojim interesima bez obzira na posljedice po druge, baš ih briga.A ti si zaboravio da ne mogu drugom da daju tuđu zemlju.Kad tad će jednog dana to shvatiti.
И "брутално је одбио потписати десету тачку." Буди Бог с нама!Ali Vučić je njima odlučno govorio , bio je muk.
Onda jedino naravučenje je bilo da se sa njima ništa ne potpisujeOni uopće ne razmišljaju o tome, vode sa samo svojim interesima bez obzira na posljedice po druge, baš ih briga.
Osim toga, i svoju državu su napravili na tuđoj zemlji.
Pretpostavljam da misliš na Amerikance.
Tramparu boli kita i za Kosovo i za Srbiju . Prednost njegovog modelovanja sporazuma jeste što bi Acke pred Bajdenom morao da potpiše da je Kosovo nezavisno , konačno i neopozivo bez ikakvih uslova ali u tom slučaju bi Bajden zaboravio sve drugoBitno da Trampara misli suprotno.
"Ako se ne smirite pozvat ću vam roditelje"А шта је председник Трамп рекао?
Službeno otprilike ovo. .А шта је председник Трамп рекао?
Па овај је барем искрен. Боље имати искреног непријатеља него врљавог пријатеља са специјалитом бугарског забијања ножа у леђа.Bitno da Trampara misli suprotno.
ЛОКАЛНА СРПКА ПЕДЕРЧИНА, никако да пита своју БИТАНГУ и Другарицу МЕРКЕЛ,"Ako se ne smirite pozvat ću vam roditelje"
eto potvrdi i klintonovac da je kosovo srbijaBajden: Kosovo treba da bude nezavisna država, a ne deo Srbije
http://rs.n1info.com/journalist149/Radio-Slobodna-Evropa-
Kandidat za predsednika na predstojećim izborima u SAD Džo Bajden priznao je da nije upoznat sa elementima dogovora između Srbije i Kosova koji je potpisan u Beloj kući, ali je podvukao da bi taj dogovor morao da potvrdi nezavisnost Kosova.
“Ne znam šta ima u dogovoru. Ono što sam uvek tvrdio u odnosu na Srbiju i Kosovo je da bi Kosovo trebalo da bude nezavisna država, i da nije deo Srbije. Ja sam proveo dosta vremena tamo. Pretpostavljam da će to (sporazum) ojačati tu nezavisnost. Ali ne znam o čemu se radi”, izjavio je Bajden, odgovarajući na pitanja novinara oko postignutog sporazuma između Srbije i Kosova o normalizaciji ekonomskih odnosa, prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE).
Ceremoniji potpisivanja je prisustvovao i američki predsednik Donald Tramp.
Predsednički kandidat Džo Bajden je na konferenciji za novinare spomenuo i činjenicu da je njegov sin služio na Kosovu u okviru američkih trupa NATO-a.
Inače, Bajden je kao senator bio aktivan na Zapadnom Balkanu i u više navrata je posetio region.
Poslednji put, kao potpredsednik SAD, Bajden je posetio Kosovo i Srbiju, u avgustu 2016 godine.
Više o razgovorima u Vašingtonu i o reakcijama na potpisivanje sporazuma čitajte u BLOGU UŽIVO.
Eto imate sada i odgovor Bajdena.
Bajden bi sklepao isti sporazum kao i Tramp nego mora sad pred izbore da govori kako bi on to drugačije i bolje za Ameriku i Kosovo a zapravo isto bi. Ne može se eksplicitno tražiti priznanje Kosova od Srbije ali može izmedju redova. Briselski sporazum je potpisan u vreme Obame a tu isto nema eksplicitnog priznanja ali kao i ovaj sporazum vodi ka tome.Tramparu boli kita i za Kosovo i za Srbiju . Prednost njegovog modelovanja sporazuma jeste što bi Acke pred Bajdenom morao da potpiše da je Kosovo nezavisno , konačno i neopozivo bez ikakvih uslova ali u tom slučaju bi Bajden zaboravio sve drugoOvako smo postali američka kolonija plus smo se zavadili sa Kinom, Rusijom, Irakom, Arapima i ostalim muslimanima.
Briselski sporazum je potpisan pod pokroviteljstvom EU. Obama se više bavio Afganistanom i Irakom što ono kažu bili smo im ispod radara.Bajden bi sklepao isti sporazum kao i Tramp nego mora sad pred izbore da govori kako bi on to drugačije i bolje za Ameriku i Kosovo a zapravo isto bi. Ne može se eksplicitno tražiti priznanje Kosova od Srbije ali može izmedju redova. Briselski sporazum je potpisan u vreme Obame a tu isto nema eksplicitnog priznanja ali kao i ovaj sporazum vodi ka tome.
Ne trebaju im siptarcine nikad im nisu ni trebale, treba im vojna baza na Kosovu. Siptari su izgovor.Мени дан данас није јасно шта ће Америци те шиптарчине.
Што баш на Косову?Ne trebaju im siptarcine nikad im nisu ni trebale, treba im vojna baza na Kosovu. Siptari su izgovor.
Vole da se svuda po svetu natrte sa vojnom bazom i da svima po potrebi prete i spijuniraju narode. Pa i na brdovitom Balkanu.Што баш на Косову?
Eto vam Bajden. Matori pedofil i hvatač.Bajden: Kosovo treba da bude nezavisna država, a ne deo Srbije
http://rs.n1info.com/journalist149/Radio-Slobodna-Evropa-
Kandidat za predsednika na predstojećim izborima u SAD Džo Bajden priznao je da nije upoznat sa elementima dogovora između Srbije i Kosova koji je potpisan u Beloj kući, ali je podvukao da bi taj dogovor morao da potvrdi nezavisnost Kosova.
“Ne znam šta ima u dogovoru. Ono što sam uvek tvrdio u odnosu na Srbiju i Kosovo je da bi Kosovo trebalo da bude nezavisna država, i da nije deo Srbije. Ja sam proveo dosta vremena tamo. Pretpostavljam da će to (sporazum) ojačati tu nezavisnost. Ali ne znam o čemu se radi”, izjavio je Bajden, odgovarajući na pitanja novinara oko postignutog sporazuma između Srbije i Kosova o normalizaciji ekonomskih odnosa, prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE).
Ceremoniji potpisivanja je prisustvovao i američki predsednik Donald Tramp.
Predsednički kandidat Džo Bajden je na konferenciji za novinare spomenuo i činjenicu da je njegov sin služio na Kosovu u okviru američkih trupa NATO-a.
Inače, Bajden je kao senator bio aktivan na Zapadnom Balkanu i u više navrata je posetio region.
Poslednji put, kao potpredsednik SAD, Bajden je posetio Kosovo i Srbiju, u avgustu 2016 godine.
Više o razgovorima u Vašingtonu i o reakcijama na potpisivanje sporazuma čitajte u BLOGU UŽIVO.
Eto imate sada i odgovor Bajdena.
Eto vam Bajden. Matori pedofil i hvatač.
I šta ti sada ovo znači?