Bajden je upravo pokrenuo Treći svetski rat"; Odmazda Rusije 2.500.000 mrtvih!

E stvarno mora da se uvede, da kad god se objave izbori ili bude 2 meseca do izbora, da nezavisna komisija gradjana preuzme veto kontrolu da ne moze odlazeca budala da cepa dokaze u administraciji , spaljuje ili objavljuje ratove.....

Za svaku zemlju , a ne isto i kod nas, pobrisu medicinsku dokumentaciju , svu dokumentaciju iz ED, nestanu zalihe uglja iz kolubare, oteko , otopio se , pala kisa...

iCBM Bajooooooo srokao NATOvce u Djnepru!!!

Ostali samo dugmići!

То су врло скупе ракете интерконтиненталног домета, стратешких намена. Гађати њима неки кокошињац у бившем СССР-у је идиотизам.

Више од тога, лансирање таквих ракета се детектује из свемира јер су такве ракете главно оружје нуклеарног рата. Ненајављена лансирања таквог оружја могу да изазову контраудар ако друга страна нема разумевања за руски идиотизам.

Дуга прича кратко: Руси су идиоти.

Meni je zao EU.
Stvarno mi je zao.
Osim sto su Italija i Grcka platile cenu sto su zelele socijalizam, Grcka krvavo , a Italija podmuklo pufonjski ali u vise puta su eliminisani svi koji nisu podobni, EU je izrasla u solidnu zajednicu uz pomoc ekonomske podrske USA do 1990 tih, koja nije mozda bila velika ali je bila ogranicavanje kajmaka koje moze da ubira bezasiti beskrupulozni kapital...

I oblikovali su se solidno , ali od 1990 do danas mladez im ne valja nista, totalno su pukli , postali ekstremisti , a kukavice, postali woke sta god to znacilo , povrsni i povodljivi medijumima, gori nego zene , iako se za zene to nikad i nije upotrebljavalo u tako groznom smislu nego vise u medjuljudskim zapetljancijama bez potrebe...

EU sada mora da se deli na klase, nivoe, na ekstremiste, na seljake, na gradjane, na ideologe sa podloogom u novcu i zlatu , sto je poprilicno blizu fasizmu , iako nema nikakve veze ideoloski , ali na kraju sklizne...na umerenu kapitalisticku elitu , koja jos ispade i najbolja , stara garda u nemackoj , jeste nekad poneko suntav pa sa simpatijama nacistima, ebiga, prva ljubav zaborava nema, ali etiketa bi bila konzervativci....

Cak i socioloski nepismen balkanac ce primetiti bar 4 vrste ovakvih zitelja u EU....a treba sve to spojiti...
Jedni ce da ih plase ko nas Vucic, neki ce i da izazivaju mini katastrofe, opet kao kod nas Vucic, a proslo mu je bez krivicne prijave, a to je izdaja..te igrice sto se igrao a kao politicke igrice...a drugi ce da spasavaju neku fiktivnu stabilnost...sto bi rekao Jova iz sedmorice mladih al kofa je busna je busna je busna o majstore moj , pa zacepi je bar malo , budalo , bar malo , pa zacepi je bar malo , o segrte moj..

Nije mi zao iz sazaljenja, tu sam cvrsta srca bio , svako dobije kako poseje, nego sto su mogli iz okolnosti da izrastu u jednu lepu veliku EU, cistu , urednu , da brane od lopova, politikanata i hokstaplera svoj svet...Shebase ih ameri i Francuzi, , Britanci su tu uvek u nekoj corbici..

То су врло скупе ракете интерконтиненталног домета, стратешких намена. Гађати њима неки кокошињац у бившем СССР-у је идиотизам.

Више од тога, лансирање таквих ракета се детектује из свемира јер су такве ракете главно оружје нуклеарног рата. Ненајављена лансирања таквог оружја могу да изазову контраудар ако друга страна нема разумевања за руски идиотизам.

Gradjana je ključna NATO baza u kojoj su se montirali i popravlja NATO oklopna vozila Bredlija Leopardi i Abramsi

MNOGO mrtvih NATO Aca ima tamo sada

Da ne pričamo da je fabrika van funkcije na duže

Rusima su troškovi očito prihvatljivi

Putin je izjavio da je lansiran 9M729 Oreshnik, balistički projektil srednjeg dometa, koji navodno ima hipersoničnu brzinu od 10 maha, i može da nosi nuklearnu ili konvencionalnu bojevu glavu/glave.
Opet, takav projektil je izuzetno skup i komplikovan za proizvodnju, tako da, jesu idioti.

Back