Bajden je upravo pokrenuo Treći svetski rat"; Odmazda Rusije 2.500.000 mrtvih!

Putin napustio Moskvu u smjeru Sibira.
U Moskvi je panika jer nemaju antibalistički štit osim nekoliko prerađenih interkontinentalnih raketa oko Moskve.
U isto vrijeme Rusija je okružena nato antibalističkim štitom. Znaju da čim ispale prvo nuklearno oružje da u 40 minuta nestaje 60% ruskog stanovništva.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Znaju da čim ispale prvo nuklearno oružje da u 40 minuta nestaje 60% ruskog stanovništva.
Рус ће некако из Москве(на својој Територији) да се догега до Владивостока.
Али онај Мученик из Лондона што се пакује за Саутхемптон је већ сизифов Посао,може само да скаче у атланстки оЦеан,како бисте се Ви дали изразит,не?:mrgreen:

Интерни сензор на мом таблету је јутрос тврдио да је тренутна температура нешто испод 30000°

Можда је то тај термонуклејарни рат и полковник Кривоногов је већ испалијо то нуклејарно оружије на Лондон.

Рус ће некако из Москве(на својој Територији) да се догега до Владивостока.
Али онај Мученик из Лондона што се пакује за Саутхемптон је већ сизифов Посао,може само да скаче у атланстки оЦеан,како бисте се Ви дали изразит,не?:mrgreen:
80% Rusa nikada nije putovalo dalje od 100km od rodnog mjesta. U SSSR-u je bilo to zabranjeno, a koliki čitam i u današnjoj Rusiji su još uvijek kontrolne točke po putevima svakih 20km.

Neočekivano panična reakcija u Rusiji na Bidenovo dopuštenje.
Da, stvarno neočekivana reakcija. Svest da na NATO udar po Rusiji (što udar ovim raketama u potpunosti jeste, nema tu grama Ukrajinaca), mora dovesti do tvog odgovora po NATO zemljama, neće proizvesti paniku samo kod teletabisa. I to se ne odnosi samo na Rusiju.

80% Rusa nikada nije putovalo dalje od 100km od rodnog mjesta. U SSSR-u je bilo to zabranjeno, a koliki čitam i u današnjoj Rusiji su još uvijek kontrolne točke po putevima svakih 20km.
Ти си неко своје Свеучилиште прескочио..Твоји ти тимарили аустријске Коње па и ти кренуо путем Предака.
Рус је далеко путоваооо..и до Париза и до Берлина.
Ми волимо далека Путовања :D

Vidim da te jako veseli mogući početak neklearnog rata. Bolesno!
Kad počne nije do mene. Rusi su oduvijek bili bipolarni, sad pije i nazdravlja s tobom, u sljedećoj minuti te davi.

Satirična karta Europe iz 19.st. Ludi Rus prijeti Europi krvavim nožem, danas bi to bio Putin sa atomskim raketama u ruci.
skx7kejpu44d1-scaled.jpeg

Da, stvarno neočekivana reakcija. Svest da na NATO udar po Rusiji (što udar ovim raketama u potpunosti jeste, nema tu grama Ukrajinaca), mora dovesti do tvog odgovora po NATO zemljama, neće proizvesti paniku samo kod teletabisa. I to se ne odnosi samo na Rusiju.
Pa Rusi odavno koriste iranske i korejske rakete i dronove, koji padaju i po nato državama.

Znam da je @dulesrbenda SNS bot, to sam su 100 puta direktno nabio na nos. I pored toga čudno je da ne zna status Austrije koja niti je u NATO-u, niti vodi anti-rusku politiku. Izgleda da su SNS botovi veće gluperde nego što sam mislio.
Велика већина Срба и грађана Србије подржава Предсеника Републике Србије Господина Александра Вучића и свесна је да он чини све што може да Србију сачува од светског хаоса. Ево,то су чак и на хејтерским медијима признали:

То је зато што Срби подржавају Мудру Политику очувања Србије у овом тешком времену!

Minvajl Putin ne može da osvoji ni Zaporožje.
Више пута сам рекао, Император Путин је велики хуманиста који може да прегази и сравни Украјину са земљом. Али, он то не жели јер зна да би страдало много људи. Мада, његовом стрпљену долази крај. Украјина ће морати да буде дефитинитивно и трајно денацификована и демилитаризована.

Више пута сам рекао, Император Путин је велики хуманиста који може да прегази и сравни Украјину са земљом. Али, он то не жели јер зна да би страдало много људи. Мада, његовом стрпљену долази крај. Украјина ће морати да буде дефитинитивно и трајно денацификована и демилитаризована.
Humanista :mrgreen:

Мало ми невероватно да избије трећи свецки рат, а да ми не нај.ебемо, опет, к'о жути.
Наш Председник гледа под камен да сакрије Србију да преживимо надолазећу катаклизму.

Back