- Poruka
- 61.180
Ako je javio B92, onda nema šta da se razmišlja. Oni ne tovare naivne somove lažnim vestima, već samo istina i čista istina.Ово је јавио режимски Медиј.
Ponesem tri konzerve, balon vode i pravac podrum jer tako kaže B92
Ćao drugari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je javio B92, onda nema šta da se razmišlja. Oni ne tovare naivne somove lažnim vestima, već samo istina i čista istina.Ово је јавио режимски Медиј.
Jedino je Figaro povukao taj članak, Francuska i Vel.Britanija su objavile ovu vest. Inače ,reakcija Trampa i njegovih pristalica je da je ovo poslednji očajnički potez da se rat rasplamsa i onemogući mirno rešenje sukoba.Pa evo ovo ti je taj izvor, sad ne znam...
https://www.b92.net/info/svet/77951/preokret-preokreta-nema-zelenog-svetla-za-udare-foto/vest
Znam da je @dulesrbenda SNS bot, to sam su 100 puta direktno nabio na nos. I pored toga čudno je da ne zna status Austrije koja niti je u NATO-u, niti vodi anti-rusku politiku. Izgleda da su SNS botovi veće gluperde nego što sam mislio.Он је снс-овац.Он је заљубљен у вођу.Онај ко је заљубљен је мало отупео.Немој му узмеш за Зло.
Minvajl Putin ne može da osvoji ni Zaporožje.Ако пак то ураде, Руси ће употребити своје јако нуклеарно оружје и разорити Лондон, Беч, Берлин.
Кореја ће да гађа Вашингтон.
Ja snimio dr. Housa ceo serijal na usb i nabavio 4 rezervne baterija za lap top, kao i 3 akumulatora. Nadam se da će izdržati do kraja rata.Ako je javio B92, onda nema šta da se razmišlja. Oni ne tovare naivne somove lažnim vestima, već samo istina i čista istina.
Ponesem tri konzerve, balon vode i pravac podrum jer tako kaže B92
Ćao drugari![]()
False on many points-
Možda nam se ovaj put posreći pa ne najeebemo. Dobro je što nismo u NATO paktu ili u nekom drugom rivalskom vojnom savezu.Мало ми невероватно да избије трећи свецки рат, а да ми не нај.ебемо, опет, к'о жути.
Париз није променио став о одобравању удара са Украјинске територије дубоко у Русију Француским оружјем: та могућност се проучава – Француски министар спољних послова Жан Ноел Баро.Jedino je Figaro povukao taj članak, Francuska i Vel.Britanija su objavile ovu vest. Inače ,reakcija Trampa i njegovih pristalica je da je ovo poslednji očajnički potez da se rat rasplamsa i onemogući mirno rešenje sukoba.
Možda nam se ovaj put posreći pa ne najeebemo. Dobro je što nismo u NATO paktu ili u nekom drugom rivalskom vojnom savezu.
Neka ti je sa srećom, drži se.Treci svetski rat je upravo poceo!
Neka nam je sa srecom. Svima...
Rekao sam sa aspekta ako ga bude, naravno da bih volio da ga ne bude kao i svaka normalna osoba. Ako bude rata neće svi proći jednako. U WW2 je bilo neutralnih zemalja poput Portugala, Španije, Švedske, Švicarske, Turske itd. koje su živile relativno normalno dok je najveći dio Evrope gorio i kupao se u krvi.Можда нам се овај пут не посрећи, па не буде трећег свецког рата.
не,него се треба се живи под муслијоум до судњег дана,видим ја шта је твоја исконска ЖељаМожда нам се овај пут не посрећи, па не буде трећег свецког рата.
Видиш да је судњи дан близу.не,него се треба се живи под муслијоум до судњег дана,видим ја шта је твоја исконска Жеља![]()
Све конзерве је покупио колега Stojkov Meniđer јер не пропушта ни једну акцију у Махију.Neka ti je sa srećom, drži se.
Nadam se da si se dovoljno opskrbio sa konzervama, suhom hranom, dovoljno vode i da si ugradio dobru izolaciju u zemunicu...
Он је и даље званично ПРЕДС. до тог 25 .Јануара,до Трампове Инаугурације.Bajden nije sposoban za vođenje države.
Neuračunljiv.
E to je i meni palo na pamet. Da je nešto dobro zaobišlo bi nas ali ovako...Мало ми невероватно да избије трећи свецки рат, а да ми не нај.ебемо, опет, к'о жути.