Bajatović: Poskupljuje gas, ali manje od zahteva MMF ako papiri pokažu da može

Ja imam svoju i naslijediti ću jednog dana. Ali netko tko sad kreće u obiteljski život, tko kupuje stan, pa ima stambeni kredit ili misli ući u stambeni kredit, gdje je kvadrat stana 1500 ili 2000€, a plaća 970€, taj će teško do nekretnine i još plaćati režije, hranu i sve drugo.
Zar ono tuđman nije obećao malu švicarsku? Sad moraš u banku po kredit za nekretninu jbg.

Prosječna plaća je potpuno neupotrebljiv podatak koji ne govori skoro pa ništa. Zašto? Pa zato jer ovi na vrhu sebi dignu plaće i poraste prosječna plaća. Puno bolji i realniji podatak je ta medijalna plaća. Evo ni Slovenija nema prosječnu plaću 1500€. Kod njih je 1435€ neto, prosječna plaća.
Što bi mi vama pokazivali? Pa vidite vi sve i sami, imate oči. Zato i idete na rad svuda, pa i kod nas.
To ti kažem! Raj na zemlji!

Sumnjivo mi je to. Odjednom optužba na moje lepe reči!
Koje su tvoje potrebe!
Pa tvoje riječi nisu iskrene, tvoje riječi su ismijavanje.
Meni nije problem reći da je u Sloveniji bolje i veći standard.
Moje potrebe? Dovoljno novaca za režije, hranu, djecu, stan, auto, more, izlete, štednja za starost... Nekih 1500€ mjesečno.

Pa tvoje riječi nisu iskrene, tvoje riječi su ismijavanje.
Meni nije problem reći da je u Sloveniji bolje i veći standard.
Moje potrebe? Dovoljno novaca za režije, hranu, djecu, stan, auto, more, izlete, štednja za starost... Nekih 1500€ mjesečno.
Zašto sam ismijavao? Odlično se na Balkanu živi. Ima razlike ne velike. Kakvi su narodi i predobro.

Nisam ismijavao ništa a ti imaš problem.

Zašto sam ismijavao? Odlično se na Balkanu živi. Ima razlike ne velike. Kakvi su narodi i predobro.

Nisam ismijavao ništa a ti imaš problem.
Ne lupetaj. Kak da shvatim ovo: "Hrvatska je raj na zemlji", "..bolje nego u Švedskoj", "najjeftiniji plin nakon Rusije", itd...
Ne znam zašto je tebi teško povjerovati u neke stvari koje pričam?

Ne lupetaj. Kak da shvatim ovo: "Hrvatska je raj na zemlji", "..bolje nego u Švedskoj", "najjeftiniji plin nakon Rusije", itd...
Ne znam zašto je tebi teško povjerovati u neke stvari koje pričam?
Šta ima da poverujem kad si ti na licu mesta! Nisi li stavljao bankarske izvode?

Sve je jasno!
Ej nemam vremena ti ako voliš da te neko mrzi javi se ovim fašistima i četnicima.

Sloboda narodu!

Šta ima da poverujem kad si ti na licu mesta! Nisi li stavljao bankarske izvode?

Sve je jasno!
Ej nemam vremena ti ako voliš da te neko mrzi javi se ovim fašistima i četnicima.

Sloboda narodu!
Ne znam zašto se uopće trudim...

Smrt fašizmu!

Dajem časnu pionirsku riječ da je sve što sam pisao točno!

Back