Pozdrav svima, da li neko ima ovakvu pusku i sa kojom PP municijom se naj bolje pokazala? Inace lovim divlju svinju, srndaca...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima, da li neko ima ovakvu pusku i sa kojom PP municijom se naj bolje pokazala? Inace lovim divlju svinju, srndaca...
koliki je to pritisak u barima? ova moja je 12/76, sto znaci da je magnum, ali ne znam koliki pritisak stvara magnum municija. Preporuci mi neku dobru municiju sa krupnom sacmom
Pozdrav prijatelju ! Dobar PP ti je 12\76 Selior & Belot ! Ali imam primedbu na tvoju izjavu , jer se srndac lovi samo karabinom !
jeste da je ruska puska i da prodavci hoce da nam uvale svasta-pre kupovine pitas sta pravi pritisak manji od 900 bar bez obzira sto je magnum u pitanju-vecina italijanske municije je od 1050-1370.najvise volim da idem na fazane-toga u sekciji imam najvise pa na njih idem verovao ili ne trap municijom i nemam lose rezultate-moram da navedem i terijerku koja mi veci deo posla odradi.hvale golden hawk krusikov-cuo sam da i sa k100 idu uspesno na d svinje
ps.idi na wwwsrbijalov.com i na strani sa leve strane gde su reklame udji na baikal-tu mozes da skines upustvo za odrzavanje za tvoju pusku na ruskom i engleskom jeziku u pdf formatu( a da bi mogao da otvoris pdf trebaju ti programi adobe rider ili foxit rider)
nikad teorija i praksa nisu mogle zajedno
Bila to teorija ili praksa, zbog ovoga se ide u corku sa trajnim oduzimanjem oruzja...
znaci ne preporucujes magnum municiju