Bagerom na prošlost

Dzordzi, danas oprostis bager jednom, sutra motornu sekiru drugom, prekosutra bombu trecem.

Jasno ti je kuda to vodi.
Vidis to se sve moze etiketirati,a kako nema zlocina za prevaru ili verbalno silovanje,izvlacenje para na foru,za to sto deca pripadnu nezaposlenoj majci koja dobije alimentaciju od muza, koji je moze priustiti ali nije bolji roditelj,to je zlocin

Vidis to se sve moze etiketirati,a kako nema zlocina za prevaru ili verbalno silovanje,izvlacenje para na foru,za to sto deca pripadnu nezaposlenoj majci koja dobije alimentaciju od muza, koji je moze priustiti ali nije bolji roditelj,to je zlocin

Sinoc sam gledala madjarski film o silovanoj zeni. Nije nesto.
Poenta je da je izgubila poverenje muza, usvajanje deteta, poverenje policije i reputaciju jer nije znala lepo da opise silovanje.
Policija je dala poverenje logicnijoj prici.
Da ne usvoji dete joj je smestio muz, mozda i iz dobre namere, sisla zena sa uma.

Zakljucak je da nista nije jednostrano. Zato zakon mora da se aktivira i kada nam price nisu logicne i kada sluzbe treba malo vise da se potrude. Da zapravo opravdaju platu koju dobijaju od poreskih obveznika.

Kada zelis da zatvoris terasu moras da prijavis radove. Ako zelis da srusis zidic i povezes prostor uz zatvaranje treba ti gradjevinska dozvola.

Vidis da zreli i skolovani ljudi koji komentarisu misle da mozes svoju kucu sada odmah srusiti bagerom. Ne mozes, postoji procedura cak iako je kuca tvoja i samo tvoja.

Ako postujemo zakon - svi ga postujemo.

Zakon je tu da profitira,uopste im nije bitno ko je u pravu,ja sam 2× dao izjavu da nije tacno to sto brat navodi, a sud je presudio da je tacno jer nisam bio na jednom rocistu samo jer sam bio u gipsu i nisam znao uopste za poziv,ja da platim 200€ sudske troskove ,za parnicu koju je on poveo

Licno takve situacije posmatram matematicki a ne emotivno.
Rusenje kuce bagerom se kaznjava zakonom.

Ko je rusio i zasto dodje predmet sudskog spora, neka se dokazuju na sudu ali drzava mora da posalje jasnu poruku (vec jednom!) da ima zakone koje moraju svi da postuju. I tacka!

Ne zanimaju me ljudi ponaosob.
Svaki put se narod tabloidno nateze ko je kakav, pa ovakav pa onakav. Selo za i protiv a sud cuti li cuti.

Prekrsio si zakon, sistem mora da se aktivira.

Mi imamo tabloidna sudjenja. Muka mi je od srpske stampe.
Upravo o tom se i radi. Nigdje nisam stala na strane te žene. Sam postupak je za svako osudu. Valjda postoje neki zakoni i norme a ne da se obracunavamo bagerima i da to bude normalno.

Pa da ovde su nadzak babe uvek spremne da presude i nekako uvek na stranu zena
Ne ulazeći u motive koji svako gaji, naročito razvedene žene i muškarci, stvar je da se podmeću činjenice. Ili po srpskom, lažu...

Ljudi su još u braku jer brakorazvodni postupak nije okončan.
Pošto je reč o labilnom i nestrpljivon liku, čije je kuća..njegova je i biće i tako srušena kasnije i dalje njegova, morao je da se iseli iz nje zbog nasilja u porodici. I pre ovoga je imao prijave i zabrane prilaska...
Što se tiče onih koji glume marice, a razumeju se, ko znamo šta u šta, postoje i propisi o zabrani sušenja gaća i ostalog na terasama, kao i o klima uređajima gde treba i kako treba da budu postavčj ni...haha... Pre neku godinu je bio predlog zakona da svi prijave sve pomoćne objekte, osim glavnog (kuće), i da se na to, pa i na bunare, česme, plaća dodatni porez. Od toga - ništa.
Postoje propisi koji regulišu dozvolu...ne prijavu...gde bre z
gradim proširenje stana kad dobijem dozvolu, al to niko u ne poštuje....haha, za zastqklivanje terase naročito : )))))

Ništa od buke oko rušenja kuće ne bi bilo da ga ova nije prijavila.

Zabavni program.

Munjo,covjek je izjavio da je kuca zajednicka.I da je nije on srusio.
Mi vjerujemo novinama.🙂
Onda laze ili jedno ili drugo,ili oboje.
Ali sve da je sve laz...jedina nepobitna istina je da je kuca srusena bagerom.
A to opet nije normalno ponasanje,ma kako se trudili da opravdamo.

Munjo,covjek je izjavio da je kuca zajednicka.I da je nije on srusio.
Mi vjerujemo novinama.🙂
Onda laze ili jedno ili drugo,ili oboje.
Ali sve da je sve laz...jedina nepobitna istina je da je kuca srusena bagerom.
A to opet nije normalno ponasanje,ma kako se trudili da opravdamo.
Ma neće biti, zato što je angažovao prijatelja, a brak nije razveden.....i smislili su priču. On i bagarista.
Najčešće lažu obe strane. Sud će da već nekako presudi i to na osnovu privatne tužbe ove žene.

Meni je žao što je reč o neozbiljnim i neodgovornim roditeljima, kao verujem i svima.
Odvratno je što je bager tema, a ne dete, al dobro, o tom pišu tabloidi. Mene zabavlja jer preskačem takve naslove redovno. Onda mi vi kažete šta ima novo i tako....

Ma neće biti, zato što je angažovao prijatelja, a brak nije razveden.....i smislili su priču. On i bagarista.
Najčešće lažu obe strane. Sud će da već nekako presudi i to na osnovu privatne tužbe ove žene.

Meni je žao što je reč o neozbiljnim i neodgovornim roditeljima, kao verujem i svima.
Odvratno je što je bager tema, a ne dete, al dobro, o tom pišu tabloidi. Mene zabavlja jer preskačem takve naslove redovno. Onda mi vi kažete šta ima novo i tako....
Bager je,u ovom slucaju,samo jedno od mastovitih rjesenja koje pokazuje brigu o djeci.Puna usta briznih roditelja,a na djelu samo primitivizam.

Pitanje je besmisleno. Naravno da je to važno ali i od tog ima važnije. Djeca.
Čudan ti je odgovor. Najpre kažeš da je pitanje besmisleno a onda da je važno.
Dakle ovako. Svako normalnom roditelju je važno da odgaja dete što bolje i da izraste u moralnu osobu.
U slučaju razvoda dete ostaje uz majku. To. je konkretan slučaj.
Ocu kojem je stalo do deteta važno je da bude lepo odgojen.
Ukoliko smatra da se detetova majka ne ponaša moralno nema kome da se žali. .
U očajanju primenjuje drakonske ere.
Odgovornost majke kao i njena moralnost jednaka je nuli.

Čudan ti je odgovor. Najpre kažeš da je pitanje besmisleno a onda da je važno.
Dakle ovako. Svako normalnom roditelju je važno da odgaja dete što bolje i da izraste u moralnu osobu.
U slučaju razvoda dete ostaje uz majku. To. je konkretan slučaj.
Ocu kojem je stalo do deteta važno je da bude lepo odgojen.
Ukoliko smatra da se detetova majka ne ponaša moralno nema kome da se žali. .
U očajanju primenjuje drakonske ere.
Odgovornost majke kao i njena moralnost jednaka je nuli.
Po čemu je dobar odgoj pokazati mu da se nasiljem nešto rijesava. Nije da ne razumijem njegovu ljutnju samo ne razumijem postupak.

Uvek neki izgovori.
Ili je zaslužila jer dovodi ljubavnike.
Ili nije srušio celu kuću ostao joj je hodnik.
Ili kuća je njegova može da radi šta hoće.
Mislim stvarno.
Nije mi jasna ta podrška nasilnika.
To bi isto bilo kao npr nije je puno tukao samo joj malo ispalo levo oko.
Nema opravdanja za ovako nešto.Ovo je onaj bes uradiću nešto da naškodim drugoj strani pa makar i na svoju štetu .
A to već nije normalno.

Uvek neki izgovori.
Ili je zaslužila jer dovodi ljubavnike.
Ili nije srušio celu kuću ostao joj je hodnik.
Ili kuća je njegova može da radi šta hoće.
Mislim stvarno.
Nije mi jasna ta podrška nasilnika.
To bi isto bilo kao npr nije je puno tukao samo joj malo ispalo levo oko.
Nema opravdanja za ovako nešto.Ovo je onaj bes uradiću nešto da naškodim drugoj strani pa makar i na svoju štetu .
A to već nije normalno.
Ne može nikom to da se radi,ne samo bivšoj ženi. Meni nije normalno da je nekom to u redu. Naljuti me komsija,ja po bager,viljuskar,šta uspijem da nadjem I raspali...

Back