Bagerom na prošlost

Ajoj...da li je ona ispravna majka ne znamo,ali sad znamo da je on neispravan otac.
Zenu je on birao.Nije pala s neba,nego mu se svidjala takva kakva jeste.
Dedovina ili ne,ako su u braku,ima pravo da ne ide na ulicu jer je i ona nesto stekla u tom braku.Radila je i zaradjivala.A i za dijete takodje sud odlucuje,a i ono se pita.
I sta je sad on ovim cinom doprinio da djetetu bude bolje,ako mu nije bilo dobro s majkom?
On ce u zatvor,kuce nema...dijete se isprepadalo...
Nigdje ne pise da je ona nelegalno bila u toj kuci.Da je kuca samo njegova,davno bi on nju istjerao...ali vjerovatno nije i on to zna.
vjerojatno nije ni bracna stecevina
jer da jeste i da je predmet spora tesko bi se on iselio
nego treba zeni satrati svaku mogucnost da zivot nastavi bez njega
tako to funkcionira

Š
Pitanje je da li je samo njegova.
Da je samo njegova,ta zena bi vjerovatno izasla,ne bi on dopustio ni minut da bude tu.
Ovako mu smeta da dovede ljubavnicu.
Zapravo verovatnije je da nije pitanje.

Čim je srušena, postojao bi osnov za naknadu štete ako je bilo šta protivzakonito srušeno.
Zašto postavljačica nije postavila link ka izvoru ?

vjerojatno nije ni bracna stecevina
jer da jeste i da je predmet spora tesko bi se on iselio
nego treba zeni satrati svaku mogucnost da zivot nastavi bez njega
tako to funkcionira
Evo sad on kaze da je kuca i njena i njegova,da je nije on srusio nego njegov "prijatelj" kome je dugovao pare.
Poceo je da se vadi...
Ali sve u svemu,tesko tom djetetu,a ove odrasle budale ne treba ni komentarisati.

Evo sad on kaze da je kuca i njena i njegova,da je nije on srusio nego njegov "prijatelj" kome je dugovao pare.
Poceo je da se vadi...
Ali sve u svemu,tesko tom djetetu,a ove odrasle budale ne treba ni komentarisati.
On je tu imao pp i obavljao delatnost, a to je regulisano. Može slona da dovede, ako je registrovana delatnost sa slonovima, ne pita se niko. Haha..pa šta hoćeš, njemu je treće lice koje se zove "prijatelj" srušilo kuću. Njima,bivšoj ženi i njemu.

Naravno, dete ako završi, nedajbože, kako ne treba, nikoga nije briga.

verovatno je zena to na neki nacin ''opravdano" i zasluzila

niko nece tek tako da srusi kucu bivsoj zeni
da je ne znam kako "zasluzila" postoje civiliziraniji nacini da se poravnaju dugovi
doduse, navodno je i bivsa gospodja br 2 nasrtala palicom na buducu gospodju br 3
tako da gospodin ima bas uzbudljiv zivot
djeluje mi da se spasila samo bivsa gospodja br 1
fini neki ljudi, s njima nikad dosadno
za takve treba prosto legalizirati grupne brakove

Čitam danas kako je bivši muž srušio kuću bivšoj ženi, bagerom. On je lud, to mi je jasno jer u toj kući živi i njegovo dijete. Čude me toliki komentari u kojima mu se to odobrava. Kao varala ga.
Koliko moraš biti jadan da bagerom rješavaš konflikte sa ženom?

Licno takve situacije posmatram matematicki a ne emotivno.
Rusenje kuce bagerom se kaznjava zakonom.

Ko je rusio i zasto dodje predmet sudskog spora, neka se dokazuju na sudu ali drzava mora da posalje jasnu poruku (vec jednom!) da ima zakone koje moraju svi da postuju. I tacka!

Ne zanimaju me ljudi ponaosob.
Svaki put se narod tabloidno nateze ko je kakav, pa ovakav pa onakav. Selo za i protiv a sud cuti li cuti.

Prekrsio si zakon, sistem mora da se aktivira.

Mi imamo tabloidna sudjenja. Muka mi je od srpske stampe.

Back