Backa Palanka, najkriminalnija varosica u Srbiji.

Njega ne smatrate ozbiljnim a on vam svakodnevno opali 60-70 postova te stvori privid da je stav moderacije ovog foruma isti odnosno da se zalazete za nasilje u toj drzavi u kojoj zivite. OK, jasno mi je da zivite od prometa na ovom sajtu ali ne morate biti igraliste za raznorazne likove koji su utekli iz Laze.
I onda kad ti njega vređaš šta mi treba da radimo? Uglavnom ne radimo ništa, ali onda nemoj ni ti da se buniš.

Opljačkao menjačnicu u Bačkoj Palanci, radnici pretio smrću​

Četrdesetpetogodišnji muškarac iz Bačke Palanke uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao menjačnicu u ovom mestu.

On se tereti za krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je u četvrtaka ukrao novac iz jedne menjačnice u Bačkoj Palanci, pošto je, prethodno, pretio radnici smrću.

Policija je nakon nekoliko sati pronašla pljačkaša i deo ukradenog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.
https://www.021.rs/info/vojvodina/431791/opljackao-menjacnicu-u-backoj-palanci-radnici-pretio-smrcu

I onda kad ti njega vređaš šta mi treba da radimo? Uglavnom ne radimo ništa, ali onda nemoj ni ti da se buniš.
Jel treba pustati ljude koji pozivaju na oruzje da neometano pisu? Pa posto vi NE radite vas posao (pogledaj disclamer vaseg sajta, a uostalom krivicno delo u svakoj drzavi sveta je pozvanje na oruzjer i vesanje ljudi na bandere ma kako ih mrzeli) sta ostane nama obicnim forumasima? Pogotovo sto se on trpa u apsolutno svaku temu, apsolutno svaku temu o recimo automobilima, graditeljstvu u Beogradu, obicajima u Vojvodini, telefonima i 5G mrezi, heklanju u Nepalu zagadi sa svojim besmislenim i nasilnickim komentarima. Postoji li moderatorska gumica ili ban dugme za takvo pisanje, bez obzira bio on ili ne na vasim istovetnim politickim stavovima?

Meni bi bilo daleko lakse da takav lik NEMA mogucnost da objavljuje na ovom forumu, da nema takvih likova uopste, da se takvi postovi eliminisu, no ako je takav vas urednicki (pa vama moderatorima tako nalozi) stav onda ostaje nama ostalim forumasima da se obracunavamo sa idiotskim (i nasilinickim) stavovima. No, ako se ovako nastavi, predvidjam sudbinu ovom sajtu sudbinu serbiancafea, otici ce svi normalni ljudi.

Back