Bacanje čini na neuzvraćenu ljubav?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.105
Iluzija ili obmana, vjerovanje u moć bacanja čini nije od juče..
Svakako bi rekli da je to, ako ništa drrugo, samo gubljenje vremena i uzaludna nada za nešto nedostižno kao što je i neuzvraćena ljubav.
Ipak, da li u ovim vradžbinama ima nekog efekta i da li su neke od tih što su bacale čini svome (ne)sudjenom, uspjele u toj svojoj namjeri?

magija.jpg

Iako to danas izgleda nešto kao nepojmljivo i nemoguće, mislim da odredjene rezerve i nedoumice i dalje postoje..
Iz nekih priča i slučajeva to izgleda baš tako.. "kao da mu je ugatala, omadjijala, ne vidi ni jednu drugu nego samo nju.. ne znam stvarno šta mu je..mlad je, lijep.. a ona.. nigdje veze.."
Koliko toga sličnog ste čuli (ili niste) a da se ne zapitate, kakve čini i magije su u pitanju? Možda više onako u šali, ali..

"Kad je pun mjesec, uzmite crvenu svijeću i na njoj urežite ime osobe koju želimo.. zatim se po jedna igla ubode u svako slovo imena. ako vam se ta osoba ubrzo javi, uspjeli ste..

Ako hoćete da povratite i sačuvate osobu samo za sebe; iglom ubosti svoj prst, zatim pomoću te krvi ispisati na maramici vaša imena i nacrtajte krug oko imena. Zatim maramicu stavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi.. neće imati mira dok vas ponovo ne vidi." :D

Ili, ona čuvena magija (ne znam baš tačno kao to ide) da ga na odredjeni način i na nekom posebnom mjestu "posmatraš" kroz prsten??
..su samo neke od mnogih čini, kako na ovaj čudan način, osvojiti i pridobiti (ne)sudjenu ljubav.

Da li će vas neko (za)voljeti zbog ličnih osobina ili nekih (nat)prirodnih magija, pitanje je sad? :D

Све је почело тако што је један запослени у Центру за истраживање болести животиња из Ву Хана направио чај од крила слепог миша и дао то да попије девојци која га није волела.

И тако је она била нулти пацијент од кога је кренула Корона.

Iluzija ili obmana, vjerovanje u moć bacanja čini nije od juče..
Svakako bi rekli da je to, ako ništa drrugo, samo gubljenje vremena i uzaludna nada za nešto nedostižno kao što je i neuzvraćena ljubav.
Ipak, da li u ovim vradžbinama ima nekog efekta i da li su neke od tih što su bacale čini svome (ne)sudjenom, uspjele u toj svojoj namjeri?

Pogledajte prilog 1045446

Iako to danas izgleda nešto kao nepojmljivo i nemoguće, mislim da odredjene rezerve i nedoumice i dalje postoje..
Iz nekih priča i slučajeva to izgleda baš tako.. "kao da mu je ugatala, omadjijala, ne vidi ni jednu drugu nego samo nju.. ne znam stvarno šta mu je..mlad je, lijep.. a ona.. nigdje veze.."
Koliko toga sličnog ste čuli (ili niste) a da se ne zapitate, kakve čini i magije su u pitanju? Možda više onako u šali, ali..

"Kad je pun mjesec, uzmite crvenu svijeću i na njoj urežite ime osobe koju želimo.. zatim se po jedna igla ubode u svako slovo imena. ako vam se ta osoba ubrzo javi, uspjeli ste..

Ako hoćete da povratite i sačuvate osobu samo za sebe; iglom ubosti svoj prst, zatim pomoću te krvi ispisati na maramici vaša imena i nacrtajte krug oko imena. Zatim maramicu stavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi.. neće imati mira dok vas ponovo ne vidi." :D

Ili, ona čuvena magija (ne znam baš tačno kao to ide) da ga na odredjeni način i na nekom posebnom mjestu "posmatraš" kroz prsten??
..su samo neke od mnogih čini, kako na ovaj čudan način, osvojiti i pridobiti (ne)sudjenu ljubav.

Da li će vas neko (za)voljeti zbog ličnih osobina ili nekih (nat)prirodnih magija, pitanje je sad? :D
neke osobe su pogrešno shvatile pesmicu

a ona moze da se pred njim ebe sa celim selom a on jadan nista ne vidi nista, slep i samo je zaljubljeno gleda....
E to sam video sopstvenim ocima i to mi ne moze niko usporiti........Covek obrazovan,normalan dobije informaciju od nekog da vidi sta mu radi zena u stanu.....On ide ka vratima sopstvenog stana ali nesme ulaziti u sopstven stan jer mu se zena zakljucala sa nekim....... Pred mojim ocima stavlja kljuc u bravu,ali nesto mu se ne da❗.....Odustaje od toga.........🤔

Ma svi mi podsvesno bacamo cini na neuzvracenu ljubav.
Sta, kao sve je cool kad joj kazes da je zelis a ona ce: pa ja bas moram da feniram kosu sad.
I sta radis? Pa setas po sobi levo desno, mlatis rukama kao da hoces da otreses sa sebe nesto, mrljmas neke nejasne recenice koje zvuce na staro latinski italijanski i pokrajinski: Shush 'na meni. I paum picuum matrenium. Daabouugdaaa jooj seeee sveee...

Back