Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Primetila sam da ste ovde spominjale baby friendly program, pa posto sam samo povrsno nacula o tome, interesuje me sve : kako funkcionise, u kojim bolnicama se sprovodi, i sve ostalo....
funkcionise odlicno. ja sam negde vec kuckala o tome... ako te ne mrzi pregledaj ostale teme.
iz sopstvenog iskustva mogu da ti kazem da nije to bas ono sto zamisljas. verovatno ti je u glavi bebin plac celu noc, sama presvlacis, kupas i tako to...
ja sam bila u Gradskoj na Zvezdari, tamo je to super sredjeno. Beba jeste s tobom, ali uvek mozes da trazis da je malo odvedu u box da se naspavas. to je dobro i zato sto ti je beba stalno tu, dojis je kad ona to hoce a ne kad ti je donesu, sto je opet vazno za uspostavljanje laktacije. drugo, kupa i presvlaci je sestra. ti gledas, ucis, mozes da probas ako hoces, ali nista nije pod moranje. meni je to pomoglo, jer mi je prvo dete, i ne bih imala pojma sta da radim kad dodjemo kuci.
sve u svemu, preporucujem ti, i zbog tebe i zbog bebe
hvala na odgovoru...nisam trudna i ne planiram skoro, al' nikad se ne zna kad ce da zatreba, a red je da budem informisana Ja do skoro nisam ni znala za to, pa mi je jedna zena koja se pre par godina porodila cini mi se u Frontu rekla za to, ali su njeni utisci negativni, jer joj je bilo izuzetno iscrpljujuce,..
hvala na odgovoru...nisam trudna i ne planiram skoro, al' nikad se ne zna kad ce da zatreba, a red je da budem informisana Ja do skoro nisam ni znala za to, pa mi je jedna zena koja se pre par godina porodila cini mi se u Frontu rekla za to, ali su njeni utisci negativni, jer joj je bilo izuzetno iscrpljujuce,..
To je zato što je u Frontu improvizovani bebi frendli, pravi je za sad na Zvezdari, a čini mi se da su nešto renovirali i u Višegradskoj. Ne brini se za koju godinu će verovatno svuda biti ok.
To je najlepsi pocetak za tebe i tvoje dete (narocito u Gradskoj). Kada dodjes kuci, vec imas potrebnu sigurnost i ne trebaju ti mame, strine, tetke i ostali da te "savetuju". Nemoj sebi to da oduzmes!
Primetila sam da ste ovde spominjale baby friendly program, pa posto sam samo povrsno nacula o tome, interesuje me sve : kako funkcionise, u kojim bolnicama se sprovodi, i sve ostalo....
Ja sam bila na Zvezdari u tom programu. Stvarno su sestre prva liga. Mene je jedna sama pitala da uzme dete prvu noc. U sobi smo bile samo nas dve. Soba je opremljena za to poducavanje.
Ako nema ko to da ti pomogne a ne znas- onda svakako, da naucis. Mada, ja nisam neki romantican tip pa sam mislila kako bi radje odmorila ta 4 dana jer posle odmora vise nema. Istina, nije mi tesko palo ali to stoga sto sam imala brz porodjaj i bez reza, pa sam bila upotrebljiva(!) i drugo sto sam to radila sa sestrinom decom pa sam znala...
Svakako ti preporucujem jer su totalno saradljivi ljudi na Zvezdari. A imaju i porodjaj u bazenu!!!!