Baba-devojka - po izboru ili usled okolnosti... da li bi je?

commodore:
Dakle, decaci, da li bi muvali baba-devojku?
Znate sta je, nemojte da se folirate :lol:
...
Uopste, elem, kakav je vas stav prema doticnim?
...
Sta mislite kako nastaju? Same biraju tako ili...? Splet nesrecnih okolnosti...sta li?
...
Da vas cujem...

Pa valjda nije svakome cilj da se dobro uda i izrodi decu, možda imaju drugačija interesovanja... ne vidim šta je tu loše. ,,Baba devojka'' mi zvuči samostalnije... čak mislim da je taj izraz vreme malo pregazilo.

vrh.....super opcija....dakle nemash posla s nekim kome morash da objashnjavash shta i kako i zahsto i kada i chemu....a s druge strane nije obavezna ni preterana emocija jer (ako si mlad) si mladji puno pa kao eto iskljuchuje jedno drugo....ma super trip....samo....sve je to trulo....ako nema priche....mislim shta kao znojish se dahtjesh ludilo haos....a onda zavshish....zapalish pljugu....i shta....nishta.....ko posran golub....baba devojka je bash onako pogrdna rech po mome....u vetjini sluchajeva su to neke super gotivne osobe....mislim.....najgore stoke and tuke se udaju u srednjoj....u mome okruzhenju tj....a chesto one koje su bash kakve trebaju da budu....izvise za porodicu i te stvari....vetjinu izlome neki debili s kojima provedu po ko zna kolko godina....oni ih napushe....ozhene se....a one ostanu da misle shta se dogodilo.....sad sam preterao al navodim neke primere koji se bash poklapaju pa sam steko takav utisak....il neshto....izmedju neke tinejdz fanky roze praznoglave shmizle i devojke u godinama.....fak....biram u godinama any time

HeBePoBaTaH_:
To je normalno.
A ovo je tipično.
Kad jednog dana dođeš u situaciju da ti neko nešto nametne pod izgovorom da je to "normalno" (da obrađuješ dedovu njivu, da nastaviš tatin posao, da slušaš roditelje i sa 50...) shvatićeš do koje si mere bulaznio po ovom forumu.
Ne kezi se, znam da ti je jedini cilj provokacija i dosadan si sa time. Idi na chat, ako ti je do provokacije. Evo, mene si počeo da smaraš. Baš me smaraš. Staviću te na "ignore" listu, da me ne bi više smarao. Onog sinnketa neću, jer me on, ponekad, zasmeje. Onaj Duranova (whatever) me i isprovocira. A ti smaraš. Smaraš, brate. Mora biti da si neko dete, to je još samo njima zanimljivo.

O čemu ti pričaš i šta je ovo quotovano, Lexa?
Očigledno da patiš od disleksije.
Izgleda si se prepoznala u kategoriji baba-devojki:lol:
Pročitaj ponovo, možda iz petnaestog puta shvatiš....

Dakle, još jednom - tvoji postovi su najgluplji na Forumu, to sam već odavno konstatovao na jednoj od tema.

Ja tebe uopšte ne čitam. Ni pas sa maslom ne bi mogao da svari toliko zračenje gluposću.

Lexa:
Onaj Duranova (whatever) me i isprovocira.
A taj Duranova... to sam ja, je l'? Opet me diras, Lexa...
Pa, zar posle godinu dana borbe za inter/intraforumski ljubav i seks, te jednakost medju polovima i socijalnim i rasnim grupama... da ovo dozivim? Zasto, bre, Lexa? Zasto?
Zakleo bih se, da je i pogresno pisanje mog prezimena, ucinjeno u cilju provokacije i omalovazavanja...
Sve ovo mi ukazuje, na tipican primer pokusaja zenske biovlasti i izrazen analni karakter, koji ja smatram pozeljnim u zena, a koji ti posedujes. Doslo ti je vreme, stasavas u zenku, pa instinktom urodjenog lovca na najpogodniji genetski materijal, provociras plen... Ko moze da ti se odupre, koga ne mozes lako prevaspitati - taj ce biti idealan otac tvojim mladuncima. U potrazi si za stabilnim i jakim covekom, onim koji ima cvrstu ruku i koji ce moci da te ukroti na pravi nacin. Rado bih odgovorio na tvoj zov, jer zelimo isto. Osecam, da bi ti bila odana i poslusna supruga, vredna domacica i pozrtvovana majka mojoj deci. Zamisljam kako podizes nasu sinove, nase sokolove: Urosa, Stefana, Damjana i Nemanju - ponos nas, buduce branitelje Srbstva i junake nad junacima... Te: Milka i Boska, blizance nase, prvotimce FK Crvena zvezda i uzdanice reprezentacije Ujedinjenih Srbskih Zemalja... I 'ceri tvoje: Jelisavetu, Simonidu, Ljubicu i Zaklinu... tatine mezimice, lepe kao majka i dobre kao hleb koji ces nam peci.
... Ali, avaj! Odvec sam star... Brzo bih onemocao i ostavio bih vas prepustene samima sebi, golubovi moji... porodico moja nesudjena. Nas pred Bogom ozakonjen brak, ne bi dugo cvetao duhom Svetosavlja. Zato ti se moram zahvaliti na ukazanoj casti i preporuciti ti, da sinnketa odaberes za oca svoje dece... On ce se starati o vama, bolje nego ja. Neka vam je srecno, deco moja, andjeli moji... Imate moj blagoslov.
I nemoj me stavljati na ignore, ako Boga znas... Moje srce to ne bi podnelo.

Milko Duranona, reprezentativac..aman.. :lol:

shto se teme tiche, svi postajemo zadrti s godinama..
ali oni koji su zajedno postaju..kompatibilno zadrti..shto je 8) ..
a oni sami imaju one in the million shansu da kliknu s nekim..tako zadrti..

p.s.zadrti znachi fino izdiferencirani u odnosu na svoje navike, htenja i potrebe bez neke narochite spremnosti da to menjamo bez preke potebe..kao i prilichno opushteni po pitanju lichnih sitnih specifichnosti za koje nismo sigurni da bi ih drugi odobravali..odprilike..:roll:

Julian_Duranona:
A taj Duranova... to sam ja, je l'? Opet me diras, Lexa...
Pa, zar posle godinu dana borbe za inter/intraforumski ljubav i seks, te jednakost medju polovima i socijalnim i rasnim grupama... da ovo dozivim? Zasto, bre, Lexa? Zasto?
Zakleo bih se, da je i pogresno pisanje mog prezimena, ucinjeno u cilju provokacije i omalovazavanja...
E, bato, sad i ti smaraš. Pomenula sam te kao nekoga ko me isprovocira i to ti je pre bio kompliment, nego prozivka. Sledeći put da mi zahvališ.
Mrzelo me je da čitam do kraja tvoje gluposti. Nisam mislila da ćeš i ti spasti na to da provociraš. Eto, još jedno razočarenje...
Nisam provocirala, što se prezimena tiče, evo tek sad sam primetila N. Provociraju jadničine koje nemaju pametnija posla. Zar ne?
SMARAŠŠŠŠŠŠŠ

HeBePoBaTaH_:
Dakle, još jednom - tvoji postovi su najgluplji na Forumu, to sam već odavno konstatovao na jednoj od tema.

Nisu moji postovi glupi nego, a ovo je ružno - ali neophodno da kažem, si ti mnogo ograničen da ih shvatiš.
Samo jedna primedba: Da li svaku rečenicu pojedinačno moraš stavljati pod bold??? Čoveče, pa kako te samo ne mrzi? Ja bih sačuvala tvoj univerzalni stil, tvoj super šarm i egotrip, evo - kao što i jesam. Koga mrzi da se bakće tvojim fontovima taj ne pravi razlliku da li si svaku rečenicu posebno, ili ceo tekst stavio pod njega.
Samo konstatujem koliko truda ulažeš o sve ovo. SVAKA ČAST.
Kladim se da posle detaljno pregledaš tekst i diviš se svojoj perfekciji. Bar tri - četiri puta dnevno.
Koliki ti je dnevni učinak poruka, bolje da i ne pogledam... :mrgreen:

Back