Lexa:
Onaj Duranova (whatever) me i isprovocira.
A taj Duranova... to sam ja, je l'? Opet me diras, Lexa...
Pa, zar posle godinu dana borbe za inter/intraforumski ljubav i seks, te jednakost medju polovima i socijalnim i rasnim grupama... da ovo dozivim? Zasto, bre, Lexa? Zasto?
Zakleo bih se, da je i pogresno pisanje mog prezimena, ucinjeno u cilju provokacije i omalovazavanja...
Sve ovo mi ukazuje, na tipican primer pokusaja zenske biovlasti i izrazen analni karakter, koji ja smatram pozeljnim u zena, a koji ti posedujes. Doslo ti je vreme, stasavas u zenku, pa instinktom urodjenog lovca na najpogodniji genetski materijal, provociras plen... Ko moze da ti se odupre, koga ne mozes lako prevaspitati - taj ce biti idealan otac tvojim mladuncima. U potrazi si za stabilnim i jakim covekom, onim koji ima cvrstu ruku i koji ce moci da te ukroti na pravi nacin. Rado bih odgovorio na tvoj zov, jer zelimo isto. Osecam, da bi ti bila odana i poslusna supruga, vredna domacica i pozrtvovana majka mojoj deci. Zamisljam kako podizes nasu sinove, nase sokolove: Urosa, Stefana, Damjana i Nemanju - ponos nas, buduce branitelje Srbstva i junake nad junacima... Te: Milka i Boska, blizance nase, prvotimce FK Crvena zvezda i uzdanice reprezentacije Ujedinjenih Srbskih Zemalja... I 'ceri tvoje: Jelisavetu, Simonidu, Ljubicu i Zaklinu... tatine mezimice, lepe kao majka i dobre kao hleb koji ces nam peci.
... Ali, avaj! Odvec sam star... Brzo bih onemocao i ostavio bih vas prepustene samima sebi, golubovi moji... porodico moja nesudjena. Nas pred Bogom ozakonjen brak, ne bi dugo cvetao duhom Svetosavlja. Zato ti se moram zahvaliti na ukazanoj casti i preporuciti ti, da sinnketa odaberes za oca svoje dece... On ce se starati o vama, bolje nego ja. Neka vam je srecno, deco moja, andjeli moji... Imate moj blagoslov.
I nemoj me stavljati na ignore, ako Boga znas... Moje srce to ne bi podnelo.