B92: Ovo je naslovna novog "Šarli ebdoa"

Zanimljivo je da niti jednom nisu karikaturom obradili recimo svoje genocidno delovanje u Alžiru.

Ili uriniranje mornaričkih foka po mrtvim ljudima.

Ili zversko ubistvo Gadafija.

Ili 150 000 mrtvih u Iraku.

Ili...ili...

Nije problem to što na često neduhovit način vrše prozivke već što su te prozivke selektivne.

Nekako prečesto previde patologiju društva koje ih okružuje. Čak i kad to učine jednom u tri godine to bude velo mlako.

Тачно - постаје потпуно неподношљиво СТАЛНО ПРОМОВИСАЊЕ ДВОСТРУКИХ СТАНДАРДА које директно води до тоталне дебилизације и дезоријентације.

Значи НИЈЕ УВРЕДЉИВО ругати се наказном карикатуром Мухамеду
- а јесте увредљиво рећи некоме да је ПЕДЕР а не хомосексуалац, рећи да је ЦИГАНИН а не Ром, рећи да је ШИПТАР а не Албанац - АПСОЛУТНО НЕ ПРИХВАТАМ ДЕБИЛИЗАЦИЈУ..........

Исто тако у сред Београда стока на власти је приредила РУГАЊЕ ХРИШЋАНСТВУ на најгори педерски начин са изложених 12 педерских фотографија на изложби „Ecce Homo“

******************************************************************************************************
Или ће се ЈАСНО ДЕФИНИСАТИ ШТА ЈЕСТЕ А ШТА НИЈЕ УВРЕДА - или треба дозволити СВЕ.....
Како то на овом пдф модератори бришу теме "које су наводно увредљиве за премијера или преЦедника" - а није увредљиво постављати наказну карикатуру Мухамеда коме се свакодневно
муслимани клањају 5 х дневно. Не кажем да су муслимани цвећке - имају они 1,000 000 мана и недопустивих понашања - АЛИ РУГАЊЕ НИЈЕ ОДГОВОР НИТИ СМЕ ДА БУДЕ..

Naslovnu stranu ''Sarli ebdo'' objavio je i Blic na svojoj naslovnoj strani.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/526015/Ovako-ce-izgledati-novi-broj-casopisa-Sarli-ebdo
Treba li i Blic potkaciti nekom bombom kao i B92?

Pravo pitanje bi bilo treba li blic da reklamira neukusne karikature Sarlija, ili da odvaga kakve stete a kakve koristi oni ili neko drugi ima od toga.
Shvatili smo da je reklama uspela i da je tiraz skocio sa 40 000 na 1 milion, samo oni se ne prodaju u Srbiji, ili ipak blic dobija procente od ovi neukusnih reklama?

Pravo pitanje bi bilo treba li blic da reklamira neukusne karikature Sarlija
, ili da odvaga kakve stete a kakve koristi oni ili neko drugi ima od toga.
Shvatili smo da je reklama uspela i da je tiraz skocio sa 40 000 na 1 milion, samo oni se ne prodaju u Srbiji, ili ipak blic dobija procente od ovi neukusnih reklama?

To pitanje bi trebalo da postavis Blicu.
Moje pitanje jeste: treba li i na Blic sa bombom, kao sto je euforicno predlagano za B92?

Meni licno kao citaocu odgovara da budem informisana sta ce ''Sarli ebdo'' postaviti u novom listu.

Pravo pitanje bi bilo treba li blic da reklamira neukusne karikature Sarlija, ili da odvaga kakve stete a kakve koristi oni ili neko drugi ima od toga.

jevropo, kad ti komsija ahmed iz minkena razbije prozor kamenicom jer mu se npr ne svidja boja tvoje marame, koga ces da krivis, jamerikance? z:D

Poslednja izmena od moderatora:
To pitanje bi trebalo da postavis Blicu.
Moje pitanje jeste: treba li i na Blic sa bombom, kao sto je euforicno predlagano za B92?

Meni licno kao citaocu odgovara da budem informisana sta ce ''Sarli ebdo'' postaviti u novom listu.

Znaci odgovaraju ti provokacije, ismevanja i vredjanja drugih. Tuzno ako nemas necim pametnijim da se bavis...........i da se prvo pozabavis sobom i svojim manama a tek onda tudjim.

"Možda se ne slažem sa onim što misliš, ali ću do kraja braniti tvoje pravo da to kažeš" Volter

Još kad bi na Zapadu mogli da se sete šta to beše Volter bilo bi super.

Evo na primer, nedavno su ovi posteri zabranjeni za isticanje maltene svuda na Zapadu:

posters.jpg
.

I šta bi sa slobodom govora?

Prema tome, sva ova pompezna priča o slobodi govora i citiranje Voltera je čisto proseravanje Zapada.

Nema slobode govora na Zapadu.

Poslednja izmena:
jevropo, kad ti komsija ahmed iz minkena razbije prozor kamenicom jer mu se npr ne svidja boja tvoje marame, koga ces da krivis, jamerikance? z:D

- - - - - - - - - -

prvo procitaj i ranije postove...napisala sam da niko, bas niko nema pravo da te lisi zivota zato sto nekoga vredjas...no vej...kapiras?

Meni nece, a ti javi kako si ti prosla.................evo vec predosecam da ce te neki zaskociti.z:shock:

nego bolje, ne siri propagandu o ljudima koje ne poznajes, i razmisli malo kako su o nama Srbima na zapadu pricali i jos uvek pricaju,.............da li je to u redu? Ti si mozda klimala glavom i odobravala kad su nas pljuvali, ali ja nisam, i ne zelim to nikom da radim.

- - - - - - - - - -

Meni nece, a ti javi kako si ti prosla.................evo vec predosecam da ce te neki zaskociti.z:shock:

nego bolje, ne siri propagandu o ljudima koje ne poznajes, i razmisli malo kako su o nama Srbima na zapadu pricali i jos uvek pricaju,.............da li je to u redu? Ti si mozda klimala glavom i odobravala kad su nas pljuvali, ali ja nisam, i ne zelim to nikom da radim.

sta ima neko da ti prica i siri propagandu, zivis u zemlji sa najmanje 5% muslimana, i to onog najgoreg olosa...
evo pre par dana tamo neciji komsija ahmed pokrao i overio babu od 80 godina..
najgori i najcesci kriminalci u nemackoj su upravo muslimani, proveri statistike...

Zapad ne dopušta diskusiju ni o mnogo ozbiljnijim stvarima.

Zapravo kada je u pitanju obaranje malezijskog aviona iznad UKR sloboda govora je potpuno suspendovana.

Čak je i rad istražnih komisija TAJNA.
Ne, u slučaju MH17 stvar je jasna.

Taj putnički avion srušio je ruski narod.

Da su naša sredstva informisanja bila ograničena na komunističku propagandu iz Moskve, verovatno bismo bili uvereni da je Džen Saki srušila avion.

sta ima neko da ti prica i siri propagandu, zivis u zemlji sa najmanje 5% muslimana, i to onog najgoreg olosa...
najgori i najcesci kriminalci u nemackoj su upravo muslimani, proveri statistike...[/QUOTE]

De Boga ti ne lazi, najveci kriminalci u Nemackoj su siptari koji drze kompletno trziste droge i prostitucije. To drzava zna ali se nazalost s njima ne obracunava i ne svrstava ih u ovu kategoriju terorista o kojima mi pricamo.
Sitni kriminalci su mahom Poljaci, Rumuni i Bugari. Pedofili i oni koji kidnapuju i ubiaju decu su uglavnom Nemci sami. Krupni kriminalci-obijaci banaka i zlatara su Srbi.
Eto to je statistika u Nemackoj.

Ja pre svega ne odobravam dizanje bilo čega u vazduh.

Šarli se naseravao i po Srbima mnogo gore nego po muslimanima ali ih zbog toga nikada ne bih terorisao.

Odgovorio bih im karikaturom o genocidu koji su Francuzi izvršili u Alžiru recimo ali da pucam u nekog retarda koji u bunilu veruje da je duhovit i prosvečen, to je idiotski.

Toliko su daleko otišli sa svojom retardiranom umišljenošću da su intelektualni krem, da su izgubili svaki kontakt sa realnošću...
Okej, neka se i sprdaju sa čim hoće, neka i zamišljaju šta hoće, neka se rugaju i kleveću i teraju po svome - ali sa toliko godina da ne budu svesni da moraju da podnesu teret svojih odluka??? To je već totalno retardirano. Moraju da budu odgovorni pre svega prema sebi. Da se, ne daj Bože, bavim takvim poslom i da svaki dan čačkam mečku, nosio bih pancir i unajmio obezbeđenje. Okej, poginuli su za ideale - ali za SVOJE ideale.
Po gubitku osećanja za realnost podsećaju na poslednje plemstvo Francuske pre buržoaske revolucije.
Niko te neće zaštiti tako efikasno ako i sam ne preduzmeš nešto.
Problem nastaje kada poveruješ da si na pešačkom prelazu nedodirljivi car, pa ne gledaš levo i desno nego misliš o tome kako će vozač biti kriv ako te zvekne...džaba ti posle i carevanje i propisi i moral i nemoral...sve ode u bestraga.
p.s. i ja sam protiv terorizma, normalno...ja bih im, na primer, na redakciju slao paketiće mačjih i kerećih gomana i time bih izražavao svoje neslaganje sa njihovim stavovima. Naravno da bi me optužili za podstrekivanje bombaša samoubica na terorizam...

Poslednja izmena:
najgori i najcesci kriminalci u nemackoj su upravo muslimani, proveri statistike...[/QUOTE]

De Boga ti ne lazi, najveci kriminalci u Nemackoj su siptari koji drze kompletno trziste droge i prostitucije. To drzava zna ali se nazalost s njima ne obracunava i ne svrstava ih u ovu kategoriju terorista o kojima mi pricamo.
Sitni kriminalci su mahom Poljaci, Rumuni i Bugari. Pedofili i oni koji kidnapuju i ubiaju decu su uglavnom Nemci sami. Krupni kriminalci-obijaci banaka i zlatara su Srbi.
Eto to je statistika u Nemackoj.

eh tugo moja, a smatrala sam te za inteligentnu osobu...z:lol: a
a koje su vere siptari? a zasto se ti ganciji iz rumunije i bugarske odazivaju na imena kao sto su muhamed i ahmed? z:D

nego, reci mi otkud ti to da su srbi ovde krupni kriminalci i obijaci banaka? :think: ovo prvi put cujem...

Back