B92 i Uskrs

Truman

Elita
Poruka
24.973
Možda grešim, ali...sinoć na veliku subotu pustili dva filma. U prvom jedan od braće Boldvin bludniči u krevetu sa dve plavuše, a pored njegovog kreveta, zamislite, krst sa razapetim Isusom. U filmu nakon toga ( koji nisam gledao već sam samo uhvatio scenu ) neka dva tipa se ljube u usta. Slučajnost ili ne...:think:Možda im je to u skladu sa novom programskom šemom.:D
Inače, nisam neki religijski fan(atik) da me ne shvatite pogrešno ali ovo malo upada u oči.

Možda grešim, ali...sinoć na veliku subotu pustili dva filma. U prvom jedan od braće Boldvin bludniči u krevetu sa dve plavuše, a pored njegovog kreveta, zamislite, krst sa razapetim Isusom. U filmu nakon toga ( koji nisam gledao već sam samo uhvatio scenu ) neka dva tipa se ljube u usta. Slučajnost ili ne...:think:Možda im je to u skladu sa novom programskom šemom.:D
Inače, nisam neki religijski fan(atik) da me ne shvatite pogrešno ali ovo malo upada u oči.

Rešili da puste nešto i za tebe... :D

jedna od agendi novog svetskog poretka je da se pravoslavlje iskoreni, tako da me ne cudi sto tv stanice sve vise udaraju na Boga putem raznih kvazi naucnih emisija o evoluciji, big bangu i dinosaurusima od pre 100 000 000 godina, tako da su tu stvari jasne, ne treba gledati TV.

Da ti kazem iskreno, ne znam sta je gore, da l` to, da l` sto na Vaskrs pustaju Zikinu sarenicu.

Cak i takvi filmovi deluju moralnije.

jedna od agendi novog svetskog poretka je da se pravoslavlje iskoreni, tako da me ne cudi sto tv stanice sve vise udaraju na Boga putem raznih kvazi naucnih emisija o evoluciji, big bangu i dinosaurusima od pre 100 000 000 godina, tako da su tu stvari jasne, ne treba gledati TV.

:hahaha1:

Novi svetski poredak i teorija zavere, pričica za laku noč za nevaljalu decu, umesto pričice o baba rogi....

Buuuuuu....

ghost3_e0%5B1%5D.gif

Meni je Pink zakon , jutros uz uskršnji doručak (ono šunka , jaja , lukac mladi , ren... ) okrenem pink kad ono Aca Lukas priča o svojoj drugarici Ceci . :super: Do jaja pravoslavno sve . :lol:

I ja sam cuo da NWO zeli da iskoreni pravoslavlje, ali bi ono svakako trebalo iskoreniti svoje paganske obicaje!
To na Tv-u nije slucaj samo kod nas, i od sada, taj problem postoji od kad je televizije!
Ko cita bibliju taj zna, a ko ne cita, taj i pada na te plitke trikove!
Evo ti naprimer za uskrs je izmisljen Zeka, samo da bi se zatuskalo pravo znacenje, kao sto su za Bozic izmislili deda mraza!

Sto nisi naceo temu kad je bio Ben Hur na B92 ???? Kakva opterecenost ovom stanicom, ako Vam se ne svidja - ne gledajte .

Utisak, veceras - gosti: Aleksandar Vulin, Nenad Čanak i Dušan Bajatović

Што гледаш Б92? Зар немаш ништа занимљивије да радиш?

B 92 je dosadna televizija ko i ostale domaće.Povremeno nešto kao dobro ili smešno puste inače samo ismevaju sirotinju i dive se lažnoj eliti.Slično ko i RTS i ostali...

Back