B92 i Danas: Najbolje bilo za vreme Kostunice

Fabrike i drzava ne treba da otvori.

Svako zna kako rade drzavne firme (sve osim Telekom i EPS sto imaju monopol) u minus su, nisu konkurentni, u Africi je veca produktivnost, zastarela tehnologija i.t.d.

Pa ne treba da otvori drzavne fabrike ko drug Kardelj, nego treba da privuce investitore koji ce ih otvoriti i da stvori povoljnu poslovnu i pravnu klimu u kojima ce one raditi, a Kostunicina vlada nije uradila nista od toga , kao ni ovi sada , vec se samo rasprodavalo postojece i pumpala tu lovu u javnu potrosnju , a infratsruktura i proizvodnja nista .

Pa ne treba da otvori drzavne fabrike ko drug Kardelj, nego treba da privuce investitore koji ce ih otvoriti i da stvori povoljnu poslovnu i pravnu klimu u kojima ce one raditi, a Kostunicina vlada nije uradila nista od toga , kao ni ovi sada , vec se samo rasprodavalo postojece i pumpala tu lovu u javnu potrosnju , a infratsruktura i proizvodnja nista .

Tu se slazemo.

Nazalost smo i previse zavisni od stranog kapitala, jer nasa privreda nema sopstveni kapital u dovoljnoj kolicini.

да је желео, до избора не би ни дошло (радикали верно чекали у резерви)................опрости али сви показатељи говоре да је најбоље било управо тада.

Koji su to pokazatelji,leba ti
Bolje nađi izveštaje koliko je privatizovano preduzeća,ko je to sve kupovao i koliko ih je uopšte opstalo

Telekom se treba prodati kad udje pametna konkurencija (i pada cena telefoniranje) drzavna firma nece preziveti.

Inace dosta manjih firmi se prodalo.

за твоју информацију, конкуренција постоји.........а за остало.............извини.............у име новчаника и Верана Матића..............Извини, знам да чињенице понекад нису пријатне

за твоју информацију, конкуренција постоји.........а за остало.............извини.............у име новчаника и Верана Матића..............Извини, знам да чињенице понекад нису пријатне

Ne lupetaj.

Jos danas sve drzi Telekom.

Bez njene zaglasnosti niko ne dolazi na trziste Srbije.

Fabrike i drzava ne treba da otvori.

Svako zna kako rade drzavne firme (sve osim Telekom i EPS sto imaju monopol) u minus su, nisu konkurentni, u Africi je veca produktivnost, zastarela tU ehnologija i.t.d.
U Sloveniji su sve najvece firme drzavne od MErkatora,Gorenja,ELAN.,Telekoma,Petrola ,sve su u vecinskom vlasnistvu drzavnih fondova i banaka a znamo kolike su plate u Slovenije a kolike u Srbistanu tako da te firme rade tako zato sto imamo najlopvskiju vlast na svetu.Oni ne samo da pljackaju drzavne firme vec pljackaju i male privatnike.

U Sloveniji su sve najvece firme drzavne od MErkatora,Gorenja,ELAN.,Telekoma,Petrola ,sve su u vecinskom vlasnistvu drzavnih fondova i banaka a znamo kolike su plate u Slovenije a kolike u Srbistanu tako da te firme rade tako zato sto imamo najlopvskiju vlast na svetu.Oni ne samo da pljackaju drzavne firme vec pljackaju i male privatnike.

Ili sam ja ovde u slovenskom forumu.

Poslednja izmena:
Ja se slažem da je bilo najbolje za vreme Koštunice. Ali pritom dodajem da je on takvo stanje nasledi, iskoristio i upropastio na štetu naroda i države. On je srušio ono malo teško stečene demokratije i pokrao većinu stvari koje su poslovale u plusu. Zato je najgori. Lako je kur*iti se tuđim perjem.

Ja se slažem da je bilo najbolje za vreme Koštunice. Ali pritom dodajem da je on takvo stanje nasledi, iskoristio i upropastio na štetu naroda i države. On je srušio ono malo teško stečene demokratije i pokrao većinu stvari koje su poslovale u plusu. Zato je najgori. Lako je kur*iti se tuđim perjem.

опрости али личне и медијске слободе као и демократичност државе су биле на највишем нивоу за време Коштуњавог..........цензура није постојала,свако је могао да каже шта хоће, нико ије био ускраћен, наследници наследили пуну касу.............за разлику од ђикија и поготово његовог нишког средњошколског наследника.

naravno da je bilo sranye, a zamisli koliko je tek sranye danas, kad je u poredjenju sa ovim - za vreme Kostunice bilo dobro.
Pa zamisli kad za 5 godina budete pričali da je ponajbolje bilo u januaru 2011.

To je isto što ste uradili u prethodnih 5 ← tek sada sa zakašnjenjem priznajete da je 2006.
pod Dosmanlijama i Dinkićem bilo odlično & najbolje.

Moje lično ubeđenje je da su trenutno plate previsoke. Ako je neko zarađivao €2 ili 3 DEM mesečno 1993,

onda uopšte ne vidim razloga da neko danas treba da zarađuje €390 ili 700 DEM mesečno. Plate zato moraju pasti, in my humble opinion

опрости али личне и медијске слободе као и демократичност државе су биле на највишем нивоу за време Коштуњавог..........цензура није постојала,свако је могао да каже шта хоће, нико ије био ускраћен, наследници наследили пуну касу.............за разлику од ђикија и поготово његовог нишког средњошколског наследника.

Oprosti, ali Điki je nasledio nulu i napravio to što je Koštunica imao. Možda nisi primetio da je ta medijska sloboda nastala TOKOM Koštunice. Možda nisi primetio da su Mišković i tajkuni procvetali tokom Koštunice. Ako nisi uočio - ta ti predoči, da su svi ex-JULovci amnestirani i vraćeni tokom Koštunice, posle DOS-a. Itd... Mislim da si pobrkao lončiće. Ono što je DOS stvorio - Koštunica je neutralisao, ono protiv čega su se i Đinđić i narod, i tad i sad, borili - Koštunica je omogućio. Prema tome, ili lažeš, ili si zlonamerno postovao laži s nekim razlogom. I ti i ja znamo šta se deđavalo - pa nema potrebe da se pravimo budalama.

Pa zamisli kad za 5 godina budete pričali da je ponajbolje bilo u januaru 2011.

ne, ako se nastavi ovaj sunovrat, i za 5 godina cemo opet reci kako je u celom postpetooktobarskom periodu bilo najbolje pod Kostunicom. Logika ti i dalje ne ide, jel' da?

To je isto što ste uradili u prethodnih 5 ← tek sada sa zakašnjenjem priznajete da je 2006.
pod Dosmanlijama i Dinkićem bilo odlično & najbolje.

Nismo tad bili pod Dinkicem vec pod Kostunicom, a Kostunica je drzao uzengije Dinkcu i upravljao njime.

Moje lično ubeđenje je da su trenutno plate previsoke. Ako je neko zarađivao €2 ili 3 DEM mesečno 1993,
onda uopšte ne vidim razloga da neko danas treba da zarađuje €390 ili 700 DEM mesečno. Plate zato moraju pasti, in my humble opinion

podrzavam te u potpunosti, nadam se da ce plate jos vise pasti kako bi narod sto pre mogao da zavede Veliki Beli Teror i procisti Srbiju

Back