момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.551
Znas ti da je meni ovo cudo odzvanjalo u glavi nekoliko nedelja nakon odgledanog klipa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super puštaću ti tajm tu tajmZnas ti da je meni ovo cudo odzvanjalo u glavi nekoliko nedelja nakon odgledanog klipa
super puštaću ti tajm tu tajm
sve te razumemNije kao da to ima pozitivno konotaciju, vise u smislu nocne more
Ја сад пустила ту песму. Знате за шта?parka tela me ubije za taj južni vjetar
Тражи ми да се улогујем а ја неам фејзбукhttps://www.facebook.com/groups/baranjskistrazar/permalink/3770594856400342/
Pa se ti Strksi smej drvetu u hororima koje granama udavi zenu u sumi i siluje je godovima
e mora da pitam baby kate jeri još ima klipove kad se vjeselimo uz lljuba aličitj i luis opa opa neka nekaЈа реко нешто ново :Р
pa kao sjećam se nešto dapuro, momo je l se sećate onoga što sam vam pominjala pre neko veče, ono iz FLoops-a
sa tekstom
ja da vrištim ne znam, samo želim da se sklonim , sebi milion puta priznam, ooohh da te volim ???????????
imam i kad ono u kafiću puštamoНикад ми неће досадити
Спектакуларно, одушевљена сам
strki i ti će da mi pjevate kad nešto smislim
Бачи миimam i kad ono u kafiću puštamo
ne mogu sad nije mi na kanalu, negde mi narezano, potražićuБачи ми
znaš koja repstacija: kiza gica smaki struja parka bili ..... ledilo batoБачи ми
Nesećamse kojo.A i sa imenom sam pogrešio bzvz,brkaju nas,pa ako želite da mi promenite,slobodno.Iskreno,mošte me i jepati.Extra ti je matriks košava,šouušimy što ne mećeš više onaj zrikavi emotikon ko prije

odsvirano na tastaturi pa spojenolici mi na one dzinglove ili sta vec, iz devedestih, tipa dr igy itd