момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.551
Da nema ganfajtera tacno bismo danas imali ukupno 4 i po poruke sve ukupno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па летс до сометхинг абоут итDa nema ganfajtera tacno bismo danas imali ukupno 4 i po poruke sve ukupno
Па летс до сометхинг абоут ит
Напиши 4 и по па ћу ја 4 и по и сви ћемо по 4 и по и онда Ган и Миланче по својих 265 и све кул : )))
caoНапиши 4 и по па ћу ја 4 и по и сви ћемо по 4 и по и онда Ган и Миланче по својих 265 и све кул : )))
Напиши 4 и по па ћу ја 4 и по и сви ћемо по 4 и по и онда Ган и Миланче по својих 265 и све кул : )))
Јесам, маче, ти ?cao
sta radis
kako si
esi dobro
Опуштено, отворићу ја уместо васJa ne smem previse da kucam da ne bih odmakao od moce koji mora da me prestigne do kraja jer je meni dosadilo da otvaram nove temcuge
Ne raspoznajem ništa što je jestivo negde u šumetini ili na planini... Mislim, znam ono tipa trešnja, kruška ali ovo ostalo, gljive, korenje, listovi i šta već, apsolutno ništa.
Bila bih gotova posle jednog dana ako bi se negde izgubila i užasavam se toga
tusam sedim go u kucnoj aljini i cekam jednu eni da se javi meni da pricamo onlineЈесам, маче, ти ?
Опуштено, отворићу ја уместо вас
Ја волим рулебреакере!Pravilo je pravilo, nije fora da sad krsimo koncept
Опиши ми хаљину.tusam sedim go u kucnoj aljini i cekam jednu eni da se javi meni da pricamo online
karirata kucna aljina u pet nijansi plave boie lepa meka upivljivaОпиши ми хаљину.