B 92 ponovo omalovazava teror nad Srbima.

-Dimitrije-

Zainteresovan član
Poruka
347
Vest da su ranjeni Srbi u Mitrovici dali su , ali je garnirali sa mnostvom nebitnih vesti ne bi li to razblazili i marginolizovali. Na tu vest se javilao desetak uglavnom onih koji sve relativizuju, kao zale, ali eto desava se, da bi se čak i siptari javili i kao zalili kladice(neka hvala).Kulminacija je da su objavili da su to naše sluzbe uradile, ili krimi grupe. E stvarno su fuka'e.

Duh Sekire

Iskusan
Poruka
6.686
Илузије о суседству

(“Српска демократија је крхка”, НИН бр. 2865)
Баш “тако ћемо бити добри суседи”, каже Ненад Прокић, мислећи на Србе и Албанце на Косову. Још даље иде Yуди Бат. Она саветује да “треба градити односе са косовским Албанцима на основи две самосталне државе”... Прокићева мисао тера ме да кажем једну истиниту сторију. Пре тридесет и пет година у ортопедску амбуланту једне здравствене установе у Војводини, долази пацијент чије тегобе нису ортопедске генезе, па питам шта га то мучи? Уз уздах, започиње како га је невоља натерала да се овамо пресели од лоших комшија. „Атари нашег села и њиховог (албанског) се граниче. Кад посејем пшеницу, кад поодрасте преко ноћи, нечија стока је попасе. Ако посадим воћке, кад одрасту да дају плод, неко их преко ноћи посече. Пријављујем властима – бадава – зулум се наставља. Онда ме деца покупише, распродадосмо све и дођосмо овде, тако урадише и други, па сад у то место више нема хришћана.” Ово је истинито казивање једног старца који је жалио и патио за својим завичајем.

Српска страна, која буде преговарала са Албанцима (некада Шиптарима) са Косова, добро је да узима у обзир и ове случајеве, јер чишћење поодавно траје и прилично добро је организовано.

Још једна примедба: Србија није кажњена само за оно што је Слободан Милошевић чинио на Косову. Србија је кажњена, госпођо Бат, много раније. Онда када је Јосип Броз (Хрват) поделио Србију па тако профашистичким балистима доделио Косово и Метохију уз помиловање а казнио генерала Д. Михаиловића, савезника западних сила – које су га издале.

Др Светозар Р. Цветковић,
Београд

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Да се нешто тако десило у Србији данима би крештале бабетине НВО преко свих медија жвалавећи о "људским правима"... али како се НАПАЛИ ШИПТАРИ И ТЕШКО РАНИЛИ ДВА СРБИНА - ТО ОЧИГЛЕДНО НИЈЕ ВРЕДНО НИ ПОМЕНА.

Е, по мени, Санда Рашковић.Ивић и остали који су у ТИМУ за преговоре о коначном статусу ТРЕБАЛО ЈЕ ДА ПРЕКИНУ ПРЕГОВОРЕ ЗБОГ УГРОЖЕНЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРБА НА КИМ - СВЕ ДОК МЕЂУНАРОДНИ ОЛОШ НЕ ОБЕЗБЕДИ ПУНУ СИГУРНОСТ СВИМА ... 8-)

Duh Sekire

Iskusan
Poruka
6.686
Касно Мито, касно.
То је требало рећи пре него су преговори почели.
Људска права су неотуђива (то сте ви хуманисти тако прокламовали), према томе изволите, обезбедите их. Тек тад можемо разговарати о политичким правима.
Тако је требало рећи. Овако, Каи Еиде је директно релативизовао људска права "није сјајно, али кад ће бити решено..."
Па ајмо онда да релативизујемо људска права домаћих "Американаца" и осталих антисрба. Ево, када је БаДиЂ приведен нико из света се није бунио...

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.433
Duh Sekire:
Илузије о суседству

(“Српска демократија је крхка”, НИН бр. 2865)
Баш “тако ћемо бити добри суседи”, каже Ненад Прокић, мислећи на Србе и Албанце на Косову. Још даље иде Yуди Бат. Она саветује да “треба градити односе са косовским Албанцима на основи две самосталне државе”... Прокићева мисао тера ме да кажем једну истиниту сторију. Пре тридесет и пет година у ортопедску амбуланту једне здравствене установе у Војводини, долази пацијент чије тегобе нису ортопедске генезе, па питам шта га то мучи? Уз уздах, започиње како га је невоља натерала да се овамо пресели од лоших комшија. „Атари нашег села и њиховог (албанског) се граниче. Кад посејем пшеницу, кад поодрасте преко ноћи, нечија стока је попасе. Ако посадим воћке, кад одрасту да дају плод, неко их преко ноћи посече. Пријављујем властима – бадава – зулум се наставља. Онда ме деца покупише, распродадосмо све и дођосмо овде, тако урадише и други, па сад у то место више нема хришћана.” Ово је истинито казивање једног старца који је жалио и патио за својим завичајем.

Српска страна, која буде преговарала са Албанцима (некада Шиптарима) са Косова, добро је да узима у обзир и ове случајеве, јер чишћење поодавно траје и прилично добро је организовано.

Још једна примедба: Србија није кажњена само за оно што је Слободан Милошевић чинио на Косову. Србија је кажњена, госпођо Бат, много раније. Онда када је Јосип Броз (Хрват) поделио Србију па тако профашистичким балистима доделио Косово и Метохију уз помиловање а казнио генерала Д. Михаиловића, савезника западних сила – које су га издале.

Др Светозар Р. Цветковић,
Београд

Nista novo. Secam se inzenjera koji je bio davno u Libiji. Posto je hrana koji su jeli arapi malo cudnog da kazem ukusa za nase ljude, svaki od njih lepo u maloj bastici oko kuce gde su bili stacionirani, zasadio sve sto valja, krompir, paradajz i sl. Taman kad je doslo vreme da se uberu plodovi, desilo se cudo... svima nestade preko noci... pocistila raja... znaci nije samo vezano za KiM vec je univerzalno za lojavce.

Za mene je najvece iznenadjenje Prokic od svih novokomponovanih politicara. Izjave o menjanju naroda koje dolaze iz usta jednog umetnika i intelektualca, govore da je situacija stvarno trula sto se tice politike kod nas. Moze da se uhvati pod ruku sa Biljanom Plavsic i njenim dubokomislenim citatima o pogromu miliona Srba, ako bude trebalo. Ali kakvo vreme... takve fizionomije... proci ce i to.

AntunTun

Veoma poznat
Poruka
10.674
to ti je politika bato....mozhda i jesu....kako su ameri sebi srushili zgrade...mozhda tako i ovi nashi..
ja nisam ranije uvidjao kolko "ljudi" ne podnose b92....mislim meni nije nishta posebno...televizija je onako...malo previshe onih americhkih reklama...al to je svuda...al od kad sam pocheo da dolazim na ovaj forum...uvideo sam i kolko ima ljudi-ljushtura i kolko mrze b92...i sad mi odma b92 drag...heh...ma ko vas yebe sve....kosovo je otishlo...i da nismo bagra koja jesmo bilo bi mi zhao...ovako zabole me anus za kosovo...upoznao sam 30tak srba s kosova...2 su bila ok...ostali su naaaajgori shljam...ne mogu da tvrdim za shiptare jer iskreno nisam ih upoznavao...jesam jednu muslimanq al ona je iz pazara...ona je stvarno unikat...al jbga zaostala sredina i rigorozna religija...nije nam sudjeno...adio kosovo nisi mi ni trebaloooo

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.295
-Dimitrije-:
Vest da su ranjeni Srbi u Mitrovici dali su , ali je garnirali sa mnostvom nebitnih vesti ne bi li to razblazili i marginolizovali. Na tu vest se javilao desetak uglavnom onih koji sve relativizuju, kao zale, ali eto desava se, da bi se čak i siptari javili i kao zalili kladice(neka hvala).Kulminacija je da su objavili da su to naše sluzbe uradile, ili krimi grupe. E stvarno su fuka'e.

vest o ranjenima na b92 je isla kao vanredna vest u toku serija.

AntunTun

Veoma poznat
Poruka
10.674
dabogda te vezali za cev haubice pa ispaljivali zrna dok ti krv ne procuri iz svakog otvora na telu...ko shto je tu neki komshija chinio na kosovu (:

c c c...neko nikad ne shvati da su ljudi ljudi...i da ima ovakvih i onakvih...tvoja percepcija je strashno glupa...mislim shta ti imash protiv mene da bi mi pozheleo da mi neko nabije flashu u anus?...otqd to jbte?...zato shto sam napisao da volim b92?....zato shto mislim da nije bitno dal je neko musliman il portugalac?....zato shto me zabole za kosovo kao shto me zabole i za kamchatq?....ja npr tebi nikad to ne bi pozheleo...pozheleo bi ti da budesh pametniji i sve...dobro mozhda kad se rasrdim pa pozhelim da svi pocrkate da bi moja deca zhivela u nekom boljem svetu...al to je tako retko i to je pomalo eto izrecheno u besu...

e moj bistroume...pravde nema te nema...nevezano za psetji falus u mome anusu...al shta ja tupim ovde sa tobom kad si ti na nivou paramacijjuma...

Duh Sekire

Iskusan
Poruka
6.686
marlon:
Za mene je najvece iznenadjenje Prokic od svih novokomponovanih politicara. Izjave o menjanju naroda koje dolaze iz usta jednog umetnika i intelektualca, govore da je situacija stvarno trula sto se tice politike kod nas. Moze da se uhvati pod ruku sa Biljanom Plavsic i njenim dubokomislenim citatima o pogromu miliona Srba, ako bude trebalo. Ali kakvo vreme... takve fizionomije... proci ce i to.

Па кажем ја исти екстремисти само супротан предзнак. Исто срање друго пакирање. И овде су једнако екстремни овај Антун Тус и Димитрије. Једино што се Антон труди да све сакрије иза маске опуштености. А што није онда опуштен према Сребреници, или шипосима у хладњачама што фрикомбинују или легитимним метама одмазде 11/9 у Великој Јабуци, или ономад у лондонском андерграунду... Ето, ја сам баш кул кад они страдају.
Образовци и Чедисти, иста го*на.

AntunTun:
c c c...neko nikad ne shvati da su ljudi ljudi...i da ima ovakvih i onakvih...tvoja percepcija je strashno glupa...mislim shta ti imash protiv mene da bi mi pozheleo da mi neko nabije flashu u anus?...otqd to jbte?...zato shto sam napisao da volim b92?....zato shto mislim da nije bitno dal je neko musliman il portugalac?....

Па иди онда на Косово и говори истим језиком којим пишеш овде.
Пази само кад ти неко на улици каже "Добар дан!" можда је боље и не одговарати.
Неки Бугарин се тако зајебао.

M_a_r_a

Zainteresovan član
Poruka
136
AntunTun:
dabogda te vezali za cev haubice pa ispaljivali zrna dok ti krv ne procuri iz svakog otvora na telu...ko shto je tu neki komshija chinio na kosovu (:

c c c...neko nikad ne shvati da su ljudi ljudi...i da ima ovakvih i onakvih...tvoja percepcija je strashno glupa...mislim shta ti imash protiv mene da bi mi pozheleo da mi neko nabije flashu u anus?...otqd to jbte?...zato shto sam napisao da volim b92?....zato shto mislim da nije bitno dal je neko musliman il portugalac?....zato shto me zabole za kosovo kao shto me zabole i za kamchatq?....ja npr tebi nikad to ne bi pozheleo...pozheleo bi ti da budesh pametniji i sve...dobro mozhda kad se rasrdim pa pozhelim da svi pocrkate da bi moja deca zhivela u nekom boljem svetu...al to je tako retko i to je pomalo eto izrecheno u besu...

e moj bistroume...pravde nema te nema...nevezano za psetji falus u mome anusu...al shta ja tupim ovde sa tobom kad si ti na nivou paramacijjuma...

Stvarno te ne razumem!
Svako ima pravo na svoje misljenje zar ne?! Zbog toga smo i ovde i ne nameravam da te pljujem zbog gomile sranja i govana koje si sebi dopustio da napises,vec samo druze(zvanje gospodin se stice )zelim da ti napomenem da mi ovde pricamo o velikim ZLOCINIMA koji se desavaju ne tamo negde i ne u portugaliji nego bas naprotiv u NASOJ JEBENOJ ZEMLJI NAD NASIM SJEBANIM narodom,a tzv.nasa televizija te zlocine prikazuje u potpuno drugacijem svetlu.Pod tim svetlom stoji nas narod kao vreca djubreta...
Zlocina ima svuda to i jeste istina,ali bas zbog toga sto ti zelis svojoj deci bolji zivot ne mozes sebi da dopustis da te za sve to boli dupe,ako ne zbog sebe misli na sve to drugacije zbog tvoje dece,a tu kolicinu mrznje usmeri na drugu stranu,tako bi mozda i imalo koristi ovako apsolutno nema.

King 7

Iskusan
Poruka
5.443
M_a_r_a:
Stvarno te ne razumem!
Svako ima pravo na svoje misljenje zar ne?! Zbog toga smo i ovde i ne nameravam da te pljujem zbog gomile sranja i govana koje si sebi dopustio da napises,vec samo druze(zvanje gospodin se stice )zelim da ti napomenem da mi ovde pricamo o velikim ZLOCINIMA koji se desavaju ne tamo negde i ne u portugaliji nego bas naprotiv u NASOJ JEBENOJ ZEMLJI NAD NASIM SJEBANIM narodom,a tzv.nasa televizija te zlocine prikazuje u potpuno drugacijem svetlu.Pod tim svetlom stoji nas narod kao vreca djubreta...
Zlocina ima svuda to i jeste istina,ali bas zbog toga sto ti zelis svojoj deci bolji zivot ne mozes sebi da dopustis da te za sve to boli dupe,ako ne zbog sebe misli na sve to drugacije zbog tvoje dece,a tu kolicinu mrznje usmeri na drugu stranu,tako bi mozda i imalo koristi ovako apsolutno nema.
Dobrodosla Maro...