Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A madzarska kao ne moze da ih liferuje u hrvatsku , sloveniju , austriiju , slovacku ,rumuniju , ukrajinu ???? .... i tako se resi bede ....

Moze , ali hoce da ih ostavi nama ..... Olos pokvarena .... nacisticka ... podmukla ....

Брате Боро, ценим те и поштујем, али буди мало реалан. Зашто да кривимо Мађаре (сад говорим конкретно о овом случају) када наша издајничка власт, кроз уста оног наркомана Вулина, поручује да ће им Србија бити ,,добар домаћин", нуди се, отвара им широм руке да дођу, итд. Да су се и наше власти поставили ко Мађари, верујем да би другачије било. А не, они се нуде још да приме избеглице (иако те ,,јадне избеглице" малтретирају и нападају наше људе а колико сам чуо, покушали су да упадну и у једну касарну), и после криви Мађари.

Е па, у овом конкретном случају нису они криви и то је чињеница. Крива је Бриселу и западу покорна издајничка власт Вучић-Дачић.

Па кад емигранти не улазе у Мађарску ни из Хрватске нити из осталих земаља које си побројао.

A velik problem ih je usmeriti preko hrvatske i takozvane BIH ?? ...

I sto isece deo u kom pisem da su madzari olos nacisticka , podmukla .. i pokvarena ??

Uzdamo se u to da će Srbija zaustaviti najezdu prema Hrvatskoj...

Sve je u vašim rukama, opet ste predziđe kršćanstva...:mrgreen:

Džabe. Uzeli ste nam Kosovo, nemamo gde da se bijemo...:mrgreen:

Znači, flaša vode i sendvič, širok Dunav, ravan Sreeeeeem...:zcepanje:

Sva sreća pa ste razvijali turizam poslednjih godina, imaćete gde da smestite ove nesretnike...

Džabe. Uzeli ste nam Kosovo, nemamo gde da se bijemo...:mrgreen:

Znači, flaša vode i sendvič, širok Dunav, ravan Sreeeeeem...:zcepanje:

A bogami, ako koji od tih izbjeglica prepliva Dunav, mi ga primamo drage volje, odmah ide u vaterpolo reprezentaciju... :hahaha:

Sva sreća pa ste razvijali turizam poslednjih godina, imaćete gde da smestite ove nesretnike...

Imali smo mi slične 'goste' devedesetih po hotelima, sve razvalili i uništili, neki hoteli niti danas nisu obnovljeni nakon tih 'gostiju'... :per:

I sto isece deo u kom pisem da su madzari olos nacisticka , podmukla .. i pokvarena ??

Ко ће бре у Србији да их усмери, има да се дигне одмах цео невладин сектор и ето нам белаја, како ствари стоје треба да будемо срећни што нас не избацују из сопствених кућа.

Ма пази, та ,,олош нацистичка" брани своју нацију од инвазије. И због тога је Мађарска и мађарски народ на удару глобалистичке пропаганде. Рецимо, Б92 је постављао срцецепајуће вести о ,,нељудском понашању" мађарских власти, а пропаганда на глобалном нивоу против Мађарске ништа није боља.

И можеш их ти звати ,,нацистичким олошем", али они бране своју нацију и државу. А ми тј. наше власти, шта раде? Отворили им широм врата, још се нуде да остану овде, кажу ,,бићемо добро домаћини"?

Па ко је ту крив, Мађари или неко други?

Не знам да ли би овај снимак требало поставити овде или на теми о борби против ИСИС-а.

Оно што мене занима је следеће: каква ће бити реакција ЕУ бирократије и њених НВО, обзиром да се зна шта све спочитавало када су активисткиње биле избациване из хришћанских храмова?

Da. ali ako Njemačka zatvara granicu, to znači da svi smiju zatvarati granice...;)

Uzdamo se u to da će Srbija zaustaviti najezdu prema Hrvatskoj...

Sve je u vašim rukama, opet ste predziđe kršćanstva...:mrgreen:

Bok, stari. Oh oprosti marhaba, laḥUah min faḍlik.
fart-in-face.gif

A bogami, ako koji od tih izbjeglica prepliva Dunav, mi ga primamo drage volje, odmah ide u vaterpolo reprezentaciju... :hahaha:

Ispravno. Igraće bolje nego ovi što ih sada imate.

Imali smo mi slične 'goste' devedesetih po hotelima, sve razvalili i uništili, neki hoteli niti danas nisu obnovljeni nakon tih 'gostiju'... :per:

Nebitno. bitno je da imate kapacitete.

Uostalom, ti iz devedesetih su bili nekulturni, vidiš da je bilo razloga što smo ih poslali vama tamo 91-92-ge...:per:

Ма пази, та ,,олош нацистичка" брани своју нацију од инвазије. И због тога је Мађарска и мађарски народ на удару глобалистичке пропаганде. Рецимо, Б92 је постављао срцецепајуће вести о ,,нељудском понашању" мађарских власти, а пропаганда на глобалном нивоу против Мађарске ништа није боља.

И можеш их ти звати ,,нацистичким олошем", али они бране своју нацију и државу. А ми тј. наше власти, шта раде? Отворили им широм врата, још се нуде да остану овде, кажу ,,бићемо добро домаћини"?

Па ко је ту крив, Мађари или неко други?

Да би радио ово што раде Мађари мораш да будеш држава, мораш да имаш ауторитет власти, мораш да имаш војску, систем.

Да се не лажемо, ми немамо ништа од овога, ни систем, ни државу, ни војску, НИШТА, нас само лажу да то постоји код нас.

И онда, пошто ништа од тога немамо, пошто је све оглодано и уништено, онда нам остаје само да глумимо лажну моралност и лажну хуманост, а то ћемо да радимо и онда кад ови почну да се пењу по нашим главама и нашим женама, наши министри ће се и тада састајати с њима, а они остаци остатака државне власти ће се обрушавати на наше људе који буду покушали да се супротставе угрожавање своје имовине и своје безбедности.

Ispravno. Igraće bolje nego ovi što ih sada imate.

Pa da... :mrgreen:

Nebitno. bitno je da imate kapacitete.

Ma imamo mi kapac'teta za milijun muslimana, ali ih nećemo, to ti je, genocidaši, jbg, svaki Hrvat sanja čistu Hrvatsku... :per:

Uostalom, ti iz devedesetih su bili nekulturni, vidiš da je bilo razloga što smo ih poslali vama tamo 91-92-ge...:per:

A ovi su kao kulturni? :hahaha:

Pogledaj malo snimke, ne one koje ti serviraju mediji, nego prave, nemontirane snimke, pa ćeš vidjeti 'kulture'... :per:

Makar, mogu ih razumjeti, kad se boriš za život, onda ti kultura baš i nije visoko na listi prioriteta. Been there, done that...

A ovi su kao kulturni? :hahaha:

Pogledaj malo snimke, ne one koje ti serviraju mediji, nego prave, nemontirane snimke, pa ćeš vidjeti 'kulture'... :per:

Makar, mogu ih razumjeti, kad se boriš za život, onda ti kultura baš i nije visoko na listi prioriteta. Been there, done that...

Vi Hrvati ste sramota za EUropsku civilizaciju...ti. Čif, pogotovo...:per:

Ljudi u nesreći, a vi tako...:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back