Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato nama ponovo uvode tv pretplatu i povecavaju cenu struje, a sad ce infostan.

- - - - - - - - - -

mi placamo porez, mi placamo karte u autobusu, mi sve moramo da placamo, a ne dobijamo nista od ove zemlje.

Nije ***** nego se pas posro.

- - - - - - - - - -

Ako ih pregleda doktor, ako se šišaju, kupaju, troši se neka struja, voda, ljudi se angažuju to sve košta.
Либтранди то раде про боно и још плаћају струју, лекове, воду....
Удомљавају лепе џихадисте у своје топле домове, оф корс.

Madjari ne brane ulazak, Madjari kontrolisu divlji ulazak, kao i Makedonci.

Nije sija nego vrat, pa nijedan jedini migrant ne moze da ulazi drugacije osim na divlje.
Kako ti zamisljas legalni ulazak ljudi koji nemaju ni putne isprave, ni licne karte a o vizi da ne pricamo.

Pre godinu dana sam bio domacin jednoj grupi iz EU, medju kojima je bilo dvoje iz Irana i jedan iz Sirije. Svi oni su imali legalno boraviste u EU, zaposleni, socijalno osigurani. Sa stanovista EU zakonodavstva bili su punopravni gradjani EU, kao i bilo koji Nemac ili Italijan.

Bez obzira na to, za ulazak u Srbiju im je bila potrebna viza a procedura uopste nije bila naivna jer se radi o drzavljanima rizicnih zemalja kako ih nasa zemlja procenjuje. Slali smo im pozivna pisma, pa dodatne garancije i izjave zasto dolaze i sta ce rade, ko garantuje za njih, rezervacije hotelskog smestaja itd. Zvali su nas i iz naseg konzulata gde su aplicirali za vizu da provere sve podatke iako smo drzavna institucija.

Bili ljudi 4 dana i otisli a par dana kasnije imali smo poziv i iz BIA da damo izjavu koga smo to imali u gostima, zasto i sta su radili. Ja sam licno bio zadovoljan sto moja drzava radi ozbiljan posao, proverava sve i kontrolise bezbednost.

Ako je tad moglo i moralo tako kako to danas moze da udje stampedo od 2000 Sirijaca bez ikakvih dokumenata i kontrole a pametnjakovici kao ti kazu da to nije na divlje

garant na tvoj? :lol:

не разумем шта је погрешно написао:dontunderstand:-то што држава србија даје сваком овим тзв избеглицама ПЛАЋАМО МИ СВИ ГРАЏАНИ СРБИЈЕ--паре из џепа не вади сигурно син пролетника из бајчетине(него имали неки кампић у селу звано крагујевац)*******и скот&слична боранија;)

Samo neka pice i treba. Ljudi se bore za svoju deci i svoju buducnost a ne kao Srbi danas u Srbiji koji ne smeju da pisnu. Srbin kad vidi policajca sakrije se ispod kreveta.

Nije ***** nego se pas posro.

- - - - - - - - - -

Ako ih pregleda doktor, ako se šišaju, kupaju, troši se neka struja, voda, ljudi se angažuju to sve košta.

ne, nije
pricali ste prvo o 15 evra pa o 10
evo ih sad 8 i to nigdje nije receno da ti ljudi dobijaju taj novac
zato sto ga i ne dobijaju
dakle, lijepo prestanite da lazete i to je to

ne, nije
pricali ste prvo o 15 evra pa o 10
evo ih sad 8 i to nigdje nije receno da ti ljudi dobijaju taj novac
zato sto ga i ne dobijaju
dakle, lijepo prestanite da lazete i to je to

Koji to mi?
Jel čovek tražio link i dobio link? Svaki migrant košta državu ( sve nas koji plaćamo poreze) 8 evra dnevno. Na zimu će i biti 15 po rečima Đurovića, zbog grejanja. Šta tu nije kristalno jasno?

не разумем шта је погрешно написао:dontunderstand:-то што држава србија даје сваком овим тзв избеглицама ПЛАЋАМО МИ СВИ ГРАЏАНИ СРБИЈЕ--паре из џепа не вади сигурно син пролетника из бајчетине(него имали неки кампић у селу звано крагујевац)*******и скот&слична боранија;)

Jok, vise vole prestonicu i vojvodinu, blize je EU

Koji to mi?
Jel čovek tražio link i dobio link? Svaki migrant košta državu ( sve nas koji plaćamo poreze) 8 evra dnevno. Na zimu će i biti 15 po rečima Đurovića, zbog grejanja. Šta tu nije kristalno jasno?

Nisam trazio takav link.
Trazio sam link u kom pise ono sto lazovi spominju - da migranti DOBIJAJU 10e dnevno. Da 70 000 migranata dnevno dobije 10e. Gde jt takav link i sta tu nije kristalno jasno?

zato nama ponovo uvode tv pretplatu i povecavaju cenu struje, a sad ce infostan.

- - - - - - - - - -

mi placamo porez, mi placamo karte u autobusu, mi sve moramo da placamo, a ne dobijamo nista od ove zemlje.

Највећи број људи-радника добија 180 ЕВРА плату - А АЗИЛАНТИМА КЕШИРАЈУ 300 ЕВРА МЕСЕЧНО ДА ИМ СЕ НАЂЕ ОНАКО ЗА ТРОШАК......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back