Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi ja lozio slamu kad imam drva koliko pozelim?Lozicete vi po vojvodini slamu
Ima sad da vam poskupi centralno grejanje za duplo @dlugomir
Tako je to kad hoces da si americka kolonija i rob
Од кад смо остали без гаћа.
Sto bi ja lozio slamu kad imam drva koliko pozelim?
Bilo prosle godine i ona vetrometina, ima vrbe i topole koliko hoces.
Pa privatnu nemam. Normalno da cu da kupim od jedinog preduzeca a to je Vojvodinasume.Imao bi kitu da ne seces drzavnu sumu
Gde ce da nadje drva nrko ko zivi u Novom Sadu, Vrbasu, Kuli, Temerinu
Ja tamo ne videh nikakve sume
Mорам примјетит да су, тренутачно, наебале, управо, руске колоније на чијој територији послује руска нафтна индустрија.tek ces da ostanes bez gaca
ostavice vas amerikanci i bez hleba i bez grejanja.
a tek kad sad krenu talasi bankrota, zatvaranja fabrika kao u nrmackoj, tek ce tad biti veselo
Srbiji nema zivota i prosperiteta bez ruske energije
Pa privatnu nemam. Normalno da cu da kupim od jedinog preduzeca a to je Vojvodinasume.
"Браће и пријатеља"обио сам обавештење од наше азербејџанске браће и пријатеља
Морам приметити да Пољска сасвим солидно ради и са 0 кила руског гасаtek ces da ostanes bez gaca
ostavice vas amerikanci i bez hleba i bez grejanja.
a tek kad sad krenu talasi bankrota, zatvaranja fabrika kao u nrmackoj, tek ce tad biti veselo
Srbiji nema zivota i prosperiteta bez ruske energije
Па боље је да будемо руска колонија, то је пробао Слоба, па смо добили санкције и рат. Увек можемо да пробамо да будемо Куба и Венецуела.Lozicete vi po vojvodini slamu
Ima sad da vam poskupi centralno grejanje za duplo @dlugomir
Tako je to kad hoces da si americka kolonija i rob
Али мораш примети да Немачка, Мађарска, Словачка лоше раде без руског гаса.Морам приметити да Пољска сасвим солидно ради и са 0 кила руског гаса
U principu ove indijske kompanije što prevoze naftu i osiguravaju je su najviše u problemu, NIS nije ni sitniš za ovu priču.Mорам примјетит да су, тренутачно, наебале, управо, руске колоније на чијој територији послује руска нафтна индустрија.
Тржиште гаса треба бити слободно, али су у ратном стању са Русијом.Али мораш примети да Немачка, Мађарска, Словачка лоше раде без руског гаса.
А чим Трамп откачи јеврејско копиле се западне сисе, те исте земље ће наставити да узимају руски гас. Тржиште мора бити слободно, а не да се запад понаша као последње комуњаре.
У ратном стању је само Украјина и Русија, обе државе су практично Азија. Ако строго географски гледамо Европу, Србија се налази западно од центра Европе, дакле није чак ни у центру Европе, него у западном делу. А многи нас сматрају источном Европом, што значи да Украјина и није Европа у политичком смислу.Тржиште гаса треба бити слободно, али су у ратном стању са Русијом.
Ciklon b?A smejali se Švabama što rade diverzifikaciju snabdevanja energentima.
Ništa, sad će Švabe da puste gas![]()
Нити Србијом влада војна хунта, нити Путин жели да отера ову власт.Idealna js ovo prilika da se vojna hunta totalno otera iz Srbije.
Znaš ti dobro ko je vojna hunta i koliki je njen uticaj na ovaj narod.Нити Србијом влада војна хунта, нити Путин жели да отера ову власт.
То су парадне приче тамошњих левичара.јер можда желе да ратују и против Израела, а не само Русије или не желе уопште да се мешају ... чак на западу више брину за Палестину,
Naravno.Ако си поштено платио таксу Војводинашуми, све је ок.![]()
Pa privatnu nemam. Normalno da cu da kupim od jedinog preduzeca a to je Vojvodinasume.