Azerbejdzan cekao 30 godina da povrati Karabah i na kraju uspeo - tako cemo i mi Kosovo

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.014
Azerbejdzan cekao 30 godina da povrati Karabah i na kraju uspeo - tako cemo i mi Kosovo

30 godina cekali i docekali. Dakle naravucenije je, izgubljeno je samo ono cega smo se sami odrekli! Mi cekamo tek 14 godina, ima vremena..

Nema predaje!!!

Vreme radi za nas.

Siptari se masovno iseljavaju sa Kosmeta a Rusija unistava NATO pakt....

Tema je autorska...

30 godina cekali i docekali. Dakle naravucenije je, izgubljeno je samo ono cega smo se sami odrekli! Mi cekamo tek 14 godina, ima vremena..

Nema predaje!!!

Vreme radi za nas.

Tema je autorska...
treba samo dati par miliona dolara Pasinjanu, pardon, Kurtiju i on ce bez problema proglasiti Kosovo srpskom teritorijom.

Nema predaje!!!

Vreme radi za nas.

Tema je autorska...
Pa šta je onda AV krenuo da pravi pobunu sada? Jel to bio u stvari način da Kurti očisti Kosovo skroz?

Нагорно Карабах је света азерска земља!!!
Азербалије су сад исто што и Шипци пре... чекали пребијање дугова великих империја за своју пљачку...

Ми смо се ко Јермени ослањали на црвене КГБ Русташе, и остасмо без Космета

Једина разлика између нас и Јермена, је што су се ови пре губитка Карабаха опамети и баталили Русе, а ми ни после губитка Космета не може због лудака од Руса (читај Совјета) да се одлепимо...

Азербалије су сад исто што и Шипци пре... чекали пребијање дугова великих империја за своју пљачку...

Ми смо се ко Јермени ослањали на црвене КГБ Русташе, и остасмо без Космета

Једина разлика између нас и Јермена, је што су се ови пре губитка Карабаха опамети и баталили Русе, а ми ни после губитка Космета не може због лудака од Руса (читај Совјета) да се одлепимо...

Дакле, сматраш да је почетни тикомиров пост погрешан у делу где Азере упоређује са Србима, а Јермене са Шиптарима, већ да треба обратно?

Дакле, сматраш да је почетни тикомиров пост погрешан у делу где Азере упоређује са Србима, а Јермене са Шиптарима, већ да треба обратно?
Тикомир још не може да схвати да пријатеље немамо до себе самих (СССС) од 45те, а непријатеља у виду страних идеологија и агитација, све под ислам и источни семитизам може да подведеш са листе...

Дивети се Џихадлуку Азерском, је највећа срамота коју Србин може да доживи од стране своје сопствене браће...

Nema predaje!!!

Vreme radi za nas.

Tema je autorska...
Odličan primer.
Vreme radi za nas.
Nema predaje, otići će i ovi izdajnici sa vlasti kad tad.

A ovi što kritikuju u vatru bi skočili da neko napiše da je Krim Rusija a za svoju zemlju i Srbe na Kosmetu koji žive dole u getu ih zabole dok ležu dolari.

Срамота да ико пореди геноцидни поход сљедбеника пустињског варалице и његове проклете фамилије на најстарији хришћански народ на свијету са српским повратком на отето Косово.

Наравно да је погрешан. Србима Космет није отела Америка, она је само ставила финишинг тач, Косово су нам отели муслимани. Конкретније Турци Османлије који су досељавали Албанце вијековима а тјерали Србе. 90% косовских Албанаца су муслимани и редовно их регрутују разноразни џихадисти широм свијета (толико о оној "Албанцу је албанство једина религија" мантри). Да није било проклетог ислама Срба би на Косову било 90% колико нас је било прије Турака а онда не би имали проблем. Српски народ на земљи српска земља. Исти ти који су нама отели Косово су Јерменима отели Арцах. Турци муслимани само што су ови шије а не суније али то их не спријечава да јако добро сарађују против кјафира.

Male nacije mogu da ostvare svoje ciljeve samo uz pomoć jakih saveznika i to tako što će da ih uklope sa njihovim. Međutim, Srbe je neko ubedio da ne trebaju da ulaze u savezništva sa najjačim silama već sa večitim luzerima, sve pod maglovitom pretpostavkom da će za trideset godina možda da dođe i njihovo vreme da vode glavnu reč u svetu.

Male nacije mogu da ostvare svoje ciljeve samo uz pomoć jakih saveznika i to tako što će da ih uklope sa njihovim. Međutim, Srbe je neko ubedio da ne trebaju da ulaze u savezništva sa najjačim silama već sa večitim luzerima, sve pod maglovitom pretpostavkom da će za trideset godina možda da dođe i njihovo vreme da vode glavnu reč u svetu.
Мале са великим никад не могу да буду савезници... за мале је прагматизам, тачније тренутно преклапање са јачима и већима кад је исти интерес, и бежанија од истих, кад није...

Наравно да је погрешан. Србима Космет није отела Америка, она је само ставила финишинг тач, Косово су нам отели муслимани. Конкретније Турци Османлије који су досељавали Албанце вијековима а тјерали Србе. 90% косовских Албанаца су муслимани и редовно их регрутују разноразни џихадисти широм свијета (толико о оној "Албанцу је албанство једина религија" мантри). Да није било проклетог ислама Срба би на Косову било 90% колико нас је било прије Турака а онда не би имали проблем. Српски народ на земљи српска земља. Исти ти који су нама отели Косово су Јерменима отели Арцах. Турци муслимани само што су ови шије а не суније али то их не спријечава да јако добро сарађују против кјафира.

Колико би Срба било у Војводини да није било ислама?

Колико би Срба било у Војводини да није било ислама?
Мање него данас али не 0%. Не заборави да су Срби били у Војводини тј. подручјима која ће касније бити дио Војводине били већина до мађарског освајања у 10. вијеку.

Nema predaje!!!

Vreme radi za nas.

Tema je autorska...
Taman kad vise nijedan Srbin tamo ne ostane da si nakacimo koje milionce Albanaca na vrat, i svi na budzet automatski ima da idu.
Srbi se masovno iseljavaju iz Srbije, odnosi ostaju otprilike tu negde. Proveri statistike, ali ne one DJ Vucicevica koji ti govori ono za sta zna da bi ti hteo da cujes, bez obzira na fakte a ti se k'o francuska sobarica primas. Ili, jos gore, Vucicevu usminkanu statistiku za potrebe stranackih skupova, gostovanja kod Marica i halucinacija po kineskim tablama.
Za trideset godina nece biti ni jednih ni drugih dovoljno ni za Srbiju ni za KIM.

Nema predaje!!!

Vreme radi za nas.

Tema je autorska...
Ili će takvom politikom Srbi sa Kosova proći kao Jermeni iz Karabaha i nekada Srbi iz Krajine.

Back