andrijana.1
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Sta hoces da kazes?[[Darko_91]] :andrijana.1 prava bosanka!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta hoces da kazes?[[Darko_91]] :andrijana.1 prava bosanka!
Srbija i Kosovo i jeste isto(nego moram nekako da ti objasnim sta sam htjela da te pitam)
dobro>.........neznam zasto mi to govoris.[[Darko_91]] :adem_ks andrijana.1 je 98 godiste
Imaju oni jedan veliki ''argument''- Ameriku u zaledjini.kako ce da da argument kada nijedan argument nije na njihovoj strani.
[[Darko_91]] :andrijana.1 kolko oces zvezdica da ti dam za temu?
Nemaju pravni argument na to sam mislila.....Sta ce biti uskoro cemo vidjeti.Imaju oni jedan veliki ''argument''- Ameriku u zaledjini.
A mi u Srbiji frakciju gova.na na vlasti koja ne dozvoljava ulazak Ruskog kapitala u Srbiju.
Sve u svemu, ako Rusi nemaju neki veliki interes, loše nam se piše.:???:
Jasno je da nemaju pravne argumente, ali sila Boga ne moli.Nemaju pravni argument na to sam mislila.....Sta ce biti uskoro cemo vidjeti.
sto jes ,jes ...go*na na vlasti na celu sa premijerom sve sjebase :sad:Imaju oni jedan veliki ''argument''- Ameriku u zaledjini.
A mi u Srbiji frakciju gova.na na vlasti koja ne dozvoljava ulazak Ruskog kapitala u Srbiju.
Imaju oni jedan veliki ''argument''- Ameriku u zaledjini.
ti nemas licni stav------kazes nesto tek da bih rekao,,,,,nemam o cemu sa tobom da diskutujem
Ohohoho, pa gdeJ si ti meni Sveto, već sam se zabrinula da mi nećeš oponirati.sto jes ,jes ...go*na na vlasti na celu sa premijerom sve sjebase :sad:
Ignorisan je vec,,,,Ма он је овде само подршка бАдему (шипцу)... Само нешто несувисло лупета
и служи за одвлачење пажње од битних ствари... Дежурни ситни спамер...Игнориши га!
Jes, majku im, stisli se...uh, uh, pogani Rusi, sve bih ja to preko kolena , pa šibom..Pa što ne dadoše ''velikodušniju'' ponudu za Bor? Ovi Rusi... Stisli se?
cuj oponirati ja te podrzavam :-D,nego sto bi bas usi trljala ?:???:Ohohoho, pa gdeJ si ti meni Sveto, već sam se zabrinula da mi nećeš oponirati.
Uh, kako bih ti sad natrljala uši...ma jok, bile bi mi volan dok zamišljam da vozim formulu 1....baš sam te se uželela:-D...trep-trep-trep
Jes, majku im, stisli se...uh, uh, pogani Rusi, sve bih ja to preko kolena , pa šibom..
p.s. Jomini, mLogo si bre uskogrud.....ko je beše kupovao šećerane za 3 evrića i ko je to dozvolio?
Jomini, da bi neko nešto kupio, nije dovoljno samo da ima pare.Pa kontam, puni su keša, pa da ne ode sve mrskom nam zapadu... Nada umire poslednja, a?
Ko je kupovao? Bagra lopovska, ali priču o tru eurića... Ne kapiraš još?
Sta bese tada ?Него нема нешто ових учлањених 25.08. и 26.08., а можда само чекају да Јомини оде са снајком на
спавање, па да почну да вилене... Додуше обично крећу у 2-3 ујутру...
Uši- rekoh ti, volan, kao u formuli.cuj oponirati ja te podrzavam :-D,nego sto bi bas usi trljala ?:???:
Nema nade, suHa logika.Hahaha... Uvek opcija u izgovorima... Ali rekoh već, nada ide poslednja.
nemo' ti da jacha polovina naleti na nekog jos jaceg i ja nisam bio dvosmislen ja sam mislio na ledja ,a ne na neke bezobrastine :-|Uši- rekoh ti, volan, kao u formuli.
Nemo' si neozbiljan Sveto i da postavljaš ta pitanja, tako dvosmislena. Ako vidi moja jača polovina, još će biti iščupane.
Sta bese tada ?