neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Ko ce ga znati, mozda se i trlja sa slikom...![]()
juuuuuuuu pa moze da se posece....:rolleyes:...eto kako neke zene i krv puste zbog muskaraca ;-)....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ce ga znati, mozda se i trlja sa slikom...![]()
me pisite sta hocete l axl je zkon....joj dusa nasa...meki..![]()
...ali je daleko i nepalim se na slike...da mi zapeva na uvce sweet ch oma bi mu dala, vode iz bokala
...juuuuuuuu pa moze da se posece....:rolleyes:...eto kako neke zene i krv puste zbog muskaraca ;-)....
ma dobro bre sladak je priznajemo...ali je daleko i nepalim se na slike...da mi zapeva na uvce sweet ch oma bi mu dala, vode iz bokala
...
vise nego sladak, ne palim se ni ja samo na slike, ja se palim kad mu neko samo i spomene ime..nisam normalna znam
pa ako imas 15-20 jesi normalna ali ako si vise, bogami si u problemu.......:rolleyes:
ova tema i dalje zivi
e jes' vala, forum je cudo

ova tema i dalje zivi
e jes' vala, forum je cudo
pa ako imas 15-20 jesi normalna ali ako si vise, bogami si u problemu.......:rolleyes:

Zivi i zivece jos sto godina! zbog nas koji volimo Axla!

ja ipak mislim da nije normalna...i sama priznaje![]()
.....S obzirom na to da nam stalno govorite da na temi GnR ne ispoljavamo svoje sexualne fantazije o Axlu,jer tamo kao dolaze i manja deca ..evo ja sada otvaram ovu temu.i molim vas nemojte mi je zatvoriti jer stvarno mora postojati neko mesto na krsti gde mozemo da pricamo ovo a da ne budemo kritikovane..![]()
S obzirom na to da nam stalno govorite da na temi GnR ne ispoljavamo svoje sexualne fantazije o Axlu,jer tamo kao dolaze i manja deca ..evo ja sada otvaram ovu temu.i molim vas nemojte mi je zatvoriti jer stvarno mora postojati neko mesto na krsti gde mozemo da pricamo ovo a da ne budemo kritikovane..![]()
Pa da nije on vec malo mator za napupele napaljene tinejdzerke?

ops:
![]()
ops:
imas dvostruke standarde vojislave,napupela tinejdzerko!