Axl Rose( Guns n'Roses)

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'alo GLEMERU ne s.e.r.i. !!!!!
sKash je veci ultra seksi jo niga glem madafaka od axEla .....i ima vecu kosu....mada....filozofsko je pitanje da li ima vecu kosu od axEla jer...zavisi kako posmatras stvari....mozda axEl ima trecu ruku,samim tim i dlake na njoj i kada bi on te dlake nadogradio na kosu,mozda bi imao vecu kosu od sKasha glem tresh madafake....ozbiljna tema,razmisljacu o njoj dok budem slusala dablju ej es pi .

ma kome bre ti da ne *?
idi begaj... meni je axEl rekao da ima trecu ruku... on to nije nikom govorio.. samo je meni to rekao... ali eto otkiro sam vam jednu tajnu.. nadam se da je netjete zloupotrebiti... krio je stalno... a onda on samim tim ima duzhu kosu od skasha glem madafake..

... inache kakav je ovo forum kad ne smem da kazhem da je covek * ? kako drugachije da kazhem... axEl je ******* covek... i onda treba svi da bacaju pasulj da vide sta sam ja hteo da kazhem pod ovim zvezdicama, pa josh ako nemaju pasulj moraju da kupuju... (hmmm da nemate neki dil sa trgovcima pasulja???)??
ili da zovu milana tarota pa da ih on prosvetli.. ??

@hit
no *, bash si feg. (nadam se da netjete i ovo cenzurisati???)

pa aksel je verovatno u vecu ruku kriv za raspad #PRAVIH# GUNSA,presladak je bio to stoji,ali sad sa onim kikicama...i ne svidja mi se njegov stil oblacenja prilicno je fenserski majke mi one cipelice kosuljica sakoi malo glupo izgledaju n njemu.a gansi se nisu skroz raspali.vec 10 godina izlazi album koji je inace najskuplji ikada snimljen album sada je snimljen spot za novu pesmu better i valjda u februaru izlazi mada ni to nije sugurno kad se vec 10 godina odlaze

Svako ima svoje misljenje...Po meni su Guns n' Roses su bili Slash, Axl, Izzy, Duff i Adler!!!

ma kome bre ti da ne *?
idi begaj... meni je axEl rekao da ima trecu ruku... on to nije nikom govorio.. samo je meni to rekao... ali eto otkiro sam vam jednu tajnu.. nadam se da je netjete zloupotrebiti... krio je stalno... a onda on samim tim ima duzhu kosu od skasha glem madafake..

... inache kakav je ovo forum kad ne smem da kazhem da je covek * ? kako drugachije da kazhem... axEl je ******* covek... i onda treba svi da bacaju pasulj da vide sta sam ja hteo da kazhem pod ovim zvezdicama, pa josh ako nemaju pasulj moraju da kupuju... (hmmm da nemate neki dil sa trgovcima pasulja???)??
ili da zovu milana tarota pa da ih on prosvetli.. ??

glemeru,nije ti rekao axl vec jandrla :haha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back