hit
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
aaaa moji postovi se ovde redovno brishu... sta reko sam samo istinu za axla koji je najveci glem stajl feg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'alo GLEMERU ne s.e.r.i. !!!!!
sKash je veci ultra seksi jo niga glem madafaka od axEla .....i ima vecu kosu....mada....filozofsko je pitanje da li ima vecu kosu od axEla jer...zavisi kako posmatras stvari....mozda axEl ima trecu ruku,samim tim i dlake na njoj i kada bi on te dlake nadogradio na kosu,mozda bi imao vecu kosu od sKasha glem tresh madafake....ozbiljna tema,razmisljacu o njoj dok budem slusala dablju ej es pi .
to mora da je ljubav .
W.A.S.P. they *. like a beasts

Sta mislite o Axlu? Kriv je ili nije za raspad Guns?,a o njemu ovako kao licnosti..prilicno je zeznuo stvar za ne? Cure sta mislite o njegovom izgledu? bio je dosta sladak po meni! Ajmo!!!! Pozzz za sve..

pa aksel je verovatno u vecu ruku kriv za raspad #PRAVIH# GUNSA,presladak je bio to stoji,ali sad sa onim kikicama...i ne svidja mi se njegov stil oblacenja prilicno je fenserski majke mi one cipelice kosuljica sakoi malo glupo izgledaju n njemu.a gansi se nisu skroz raspali.vec 10 godina izlazi album koji je inace najskuplji ikada snimljen album sada je snimljen spot za novu pesmu better i valjda u februaru izlazi mada ni to nije sugurno kad se vec 10 godina odlaze
Svako ima svoje misljenje...Po meni su Guns n' Roses su bili Slash, Axl, Izzy, Duff i Adler!!!
ma kome bre ti da ne *?
idi begaj... meni je axEl rekao da ima trecu ruku... on to nije nikom govorio.. samo je meni to rekao... ali eto otkiro sam vam jednu tajnu.. nadam se da je netjete zloupotrebiti... krio je stalno... a onda on samim tim ima duzhu kosu od skasha glem madafake..
... inache kakav je ovo forum kad ne smem da kazhem da je covek * ? kako drugachije da kazhem... axEl je ******* covek... i onda treba svi da bacaju pasulj da vide sta sam ja hteo da kazhem pod ovim zvezdicama, pa josh ako nemaju pasulj moraju da kupuju... (hmmm da nemate neki dil sa trgovcima pasulja???)??
ili da zovu milana tarota pa da ih on prosvetli.. ??
Cao Vodjena Snom,kako si? Volis i Gunse vidim,a? Pored Him!
Cao Vodjena Snom,kako si? Volis i Gunse vidim,a? Pored Him!
Pa ono i jeste ali to se odnosilo na pricu o njihovom novom albumu, singlu better i kikicama.
Добар ник. xDbon jovi
bolji od gunsa
sergi0 i ja smo najveci fanovi gansa ovde .
oce,oce
sad ce novi album
samo sto nije
Svako ima svoje misljenje...Po meni su Guns n' Roses su bili Slash, Axl, Izzy, Duff i Adler!!!
videce mo,vec su neke pesme izasle a imas ih na youtube
Jadan Axl...izgleda mi da ga bas malo ljudi trenutno voli...
273 axl postera 231 gnr poster 3 knjige o njima film o njima 17 koncerata....jedni su mi od omiljenih grupa,samo to ne razbacujem po forumima