Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to je tacno, inace kozmetika je OKhanibal77:jeftino je zato sto im saradnici rade za dz!
flicka:Fuj. Najgora kozmetika koju sam probala. Jednom su me zayebali i nikad više.
A koje proizvode ti koristis?
Lakovi su fantasticni (Preporucujem Real Red i pink), puderi fantasticni (preporucujem kameni puder), parfemi su postojani, ostalo...nista posebno, kao i sve drugo. Ipak bih se, recimo za kreme i mleka, maskare i sl. opredelila za nesto malo boljeflicka:Sta mislite o ovoj kozmetici? Meni je stvarno cudno sto je bas toliko jeftina, ali, opet, prilicno sam zadovoljna njihovim proizvodima.
Queen_:flicka:Fuj. Najgora kozmetika koju sam probala. Jednom su me zayebali i nikad više.
A koje proizvode ti koristis?
Ja ne koristim proizvode jedne kozmetičke kuće, već kombinujem-uglavnom Lancome i Loreal. Imam i nešto od Shiseido kozmetike
xpajamacax:meni je avon skroz ok.
mozda su im kreme (za moju kozu) malo losije.tacnije,meni,nisu odgovarale...ali sve ostalo sto sam probala,a kupujem ga vec bar 15 godina,je bilo potpuno pristojno.
usput da dodam... u belom svetu se kotira bolje od loreala,nive-e,maybelline.....
a besmisleno je poredjenje sa lancomom,shiseidom....uvek bilo kolko para-tolko muzike.
a i vise mi se dopada od oriflame-a
flicka:Sta mislite o ovoj kozmetici? Meni je stvarno cudno sto je bas toliko jeftina, ali, opet, prilicno sam zadovoljna njihovim proizvodima.
coler:A jel neko koristio AVONOVU kremu protiv ceculita Cellu-Sculpt