AVON

Ne kontam da ljudi zaista koriste taj Bozen-to je glupost najveca... da je tako dobro i ta debela Bozenka bi smrsala...
Debela zena reklamira SVOJ preparat za mrsavljenje... gde to ima sem u ludoj srbiji???

Pa ovde je rec o kozmetici....mi smo ovde sve lepe, zgodne, ne trebamo da gubimo kilazu.:D..al volemo da se kupamo...a kupke su im zakon...miris je uff....ahhh..

mico,ko ce kome ako nece svoj svome:D
nije mi jeasno kako nisi odmah reagovala nego si istrosila 3 komada pa ti se tek onda javilo:rolleyes:
a da ne spavkas ti malo sa sminkicom na licu:D

Ne,nisam istrosila 3 bocice, nego sam koristila 3 vrste pudera iz Avona i nijedan mi nije odgovarao! I to nisam iskoristila nijedan ni cetvrtinu. Ne spavam sa sminkom jer mi zateze lice pa nemogu da zaspim,imam osecaj kao da imam neki teret ma koliko da me mrzi ili da sam umorna...

Ne,nisam istrosila 3 bocice, nego sam koristila 3 vrste pudera iz Avona i nijedan mi nije odgovarao! I to nisam iskoristila nijedan ni cetvrtinu. Ne spavam sa sminkom jer mi zateze lice pa nemogu da zaspim,imam osecaj kao da imam neki teret ma koliko da me mrzi ili da sam umorna...

A jel si probala da kupis neku drugu marku i jel ti odgovara?
Moguce je da imas jako osetljivo lice ili da si vec imala neki problem pa si sa puderima samo pospesila proces?
Zato ja ne stavljam ta govanca na lice.Samo karmin,semka i malo maskare i the end;)

To je za one zene koje imaju ljubomorne muzeve pa ne idu nigde od kuce i za one koje zive u selima i komplikovano im je da idu u grad u parfimeriji da kupuju kozmetiku.

:roll::thumbdown::dash:... Ma daj! Ko je tebe odbanovao?! Možda je tvoje UE selo pa si se primila na parfimerije u BG... Živim dve ulice od centralnog gradskog trga i imam gomilu parfimerija u neposrednoj blizini ali je moja sestra od tetke Avon dama i mnogo je ljubaznija od većine prodavačica po parfimerijama,čak daje i na odloženo i to bez ikakvog pokrića. A daje mi ne samo testere nego i spisak testera, da se sama uverim čega ima a čega ne, mada na njima nema nikakvu zaradu.

Postoje u Avonu divne sedefaste senke za oči ... u nekim kao bočicama u vidu ajlajnera, a nanose se nekom četkicom koja je više sunderasta na vrhu. .... One su zaista odlične.

Ja inače nisam pristalica Avonove kozmetike .... ne znam zašto .... ali ove senčice sam probala i mogu reći da su jako kvalitetne.

Back