Avionima Er Srbije iz Beograda i Niša ponovo možemo do Crne Gore

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Последњи трзаји лета, сламка спаса за црногорски туризам и краткопамтећи Срби могу да навале и пазаре карте до парчета ЈадранаAvionima Er Srbije iz Beograda i Niša ponovo možemo do Crne Gore

Beograd -- Er Srbija će od srede, 19. avgusta, letom na relaciji Beograd – Tivat ponovo uspostaviti vezu sa crnogorskim primorjem
1597668840944.pngNacionalna avio-kompanija će realizovati i prvi let iz srpske prestonice ka Podgorici istog dana. U planu je da se do kraja letnje sezone obavi najviše 296 letova na linijama do Crne Gore.

"Veoma sam zadovoljan što su se stekli uslovi za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja do Tivta i Podgorice. Planirano je da naši putnici do kraja letnje sezone imaju na raspolaganju gotovo 60.000 sedišta na linijama između Srbije i Crne Gore", izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije. On je dodao da će Er Srbija nastaviti da pažljivo prati razvoj situacije i da će saobraćaj sa Crnom Gorom kontinuirano prilagođavati eventualnim promenama u ograničenjima putovanja i tražnji.


Prema trenutnom redu letenja, planirano je da Er Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno. Na liniji do Tivta, planirano je da nacionalni avio-prevoznik leti do 16 puta nedeljno.

Er Srbija će od 21. avgusta ponovo uspostaviti i letove između Niša i Tivta. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, do 20. septembra.
 
Zbog velikog interesovanja dodatni letovi Beograd – Tivat

Er Srbija je najavila da će zbog izuzetno velikog interesovanja putnika do 18. septembra uvesti još tri dodatna povratna leta između Beograda i Tivta.
1599819846085.png

Određen broj postojećih letova nacionalne avio-kompanije Srbije obavljaće se, kako je danas najavljeno, drugim tipom aviona, sa većim kapacitetom, tako da će se tokom naredne nedelje ukupni kapacitet za prevoz putnika na ovoj liniji povećati za 33 odsto, na oko 5.000 sedišta.

Er Srbija je avio-saobraćaj sa Crnom Gorom, posle privremene obustave usled pandemije koronavirusa, ponovo uspostavila 19. avgusta, letovima iz srpske prestonice ka Tivtu i Podgorici.
 

Back
Top