AVG 9 Besplatno izdanje

Bock

Zainteresovan član
Poruka
130
INFO:
http://en.wikipedia.org/wiki/AVG_(software)

PICS:
avg-ave4g4.jpg


3Dbox_IS_avg8_RGB.jpg


avg_antivirus_system_logo.jpg


DOWNLOAD LINK:

http://avg-anti-virus-system.en.softonic.com/
 
bolji je od avasta...koristila sam i jedan i drugi...
posle avasta,avg je registrovao gomilu virusa......

Sad obrisi AVG pa instaliraj Avast, takodje ce da ti nadje nesto, Uvek ce drugi AV da cisti za prethodnikom. A pitanje je sta ti podrazumevas pod gomilom virusa.
Sa gomilom virusa bi ti najverovatnije pao sistem.

Sto se tice Avasta, to je vrhunski antivirus, AVG ne moze vodu da mu donese, Free verzija je oslabljena za neke funkije koje prosecnom korisniku verovatno nisu potrebne, ali je baza definicija ista. Takodje poseduje jednu od najboljih Rootkit detekcija, zasnovanoj na Gmer tehnologiji (inace najbolji alat za detekciju rootkita ubedljivo). Avast kernel modul je priznat od strane ICSA, takodje ima i boot scan, koji je neophodan prilikom ciscenja malware-a. Ubedljivo je laksi za sistem od AVG-a i brzi (pogotovu nova verzija koja ce da se pojavi pocetkom godine).

Po meni je bolji od bilo koje krekovane verzije bilo kog antivirusa, pa cak i pojedinih komercijalnih programa. O krekovanim programima i ne treba raspravljati uopste.
Tako da je moj savet, ako nemate para da kupite AV, onda bez razmisljanja instalirajte Avast. Pogotovo za kucne racunare.
 
Poslednja izmena:
Од свих тих аваста, авг-овца и осталих које смо до пре пар месеци хвалили сви укључујући и мене испоставило се да је ипак авира мама,
без обзира на њене константне поп ап рекламе. Енџин је јако јако добар.
 

Back
Top