Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko je tacno da je ogromna zainteresovanost i da treba rezervacija. . . Nameravao sam sa drustvom da odem sutra u kolosej da gledamo, pa me zanima jel ima uvek karata. . .
Hvala za savet malopre sam rezervisao, karte se prodaju ko alva, barem u koloseju, narod je poludeo. . .
Avatar zajedno sa "The Hurt Locker" vodi u nominacijama za Oskar (ukupno 9).
Hvala za savet malopre sam rezervisao, karte se prodaju ko alva, barem u koloseju, narod je poludeo. . .

Gledala sam danas ... ne sviđa mi se ni malo. Lepi su efekti, šuma im dobro izgleda i lepo su urađena ona stvorenja ali to nije dovoljno da kažem da mi se film dopada. Svaka čast 3D majstorima i svima koji su im radili specijalne efekte ali režija je, po mom mišljenju podbacila, kao i scenario ... loša i predvidljiva priča, ideje pokradene iz deset drugih filmova, crtaća i igrica, zamorne i nepotrebne scene, bledi likovi ... pisaću sutra detaljniju kritikuGluma je OK kad je reč o ljudima a ona stvorenja su suviše kompjuterski generisana da bi se ocenilo kakav je kvalitet glumaca koji ih kao igraju
![]()

Ja sam odushevljena Avatarom
Neznam je li neko od vas negativnih kriticara napravio neshto bolje?!? Bash bih volela da vas vidim na delu. Bash bi bilo dobro da se svi skupite i napishete ili napravite bolje delo, e ondak kritikujte do mile volje. Nezavisno od ukusa- prica se o celokupnom deli.

Isto koliko si ti kompetetna da ga pohvališ toliko sam i ja da ga kritikujem
....Odgledah ga i ja, ali ne znam sta da kazem ljudima koji nisu, da li da idu ili da ne idu. . . Efekti stvarno jesu najbolji deo ovog filma (sto je lose), nisam strucan da kazem koliko je ono revolucionarno, ili tesko za napraviti, ali verovatno jeste. . . Nisam ni tim delom preterano odusevljen, po pricama ljudi to je trebalo da bude nesto nezapamceno i neverovatno, ali mozda sam previse ocekivao. . . Sto se tice scenarija i same price necu reci nista novo. . . Klise do klisea. . . Previse patetike na pojedinim mestima gde je nije trebalo biti. . . Odredjeni delovi scenarija koji predstavljaju neke prekretnice su stvarno nelogicni i nerealni. . . Cudi me da za film u koji je toliko ulozeno, nije se niko malo vise potrudio oko toga. . . Pobogu nije moguce da nema dobrih pisaca danas . . . Steta je sto su tako dobre, vazne i aktuelne teme odradjene tako povrsno. . . E sad dolazim do jednog fenomena koji mi je strasno zanimljiv i koji je doprineo tome da avatar bude najgledaniji film svih vremena. . . Vecina ljudi pocev od mene, je otisla da gleda film iako su znali sta ce dobiti, izlizanu stereotipnu pricu. . . Ja, licno znam tek par ljudi kojima se film svideo,a koliko sam primetio dosta ljudi je izaslo iz bioskopa razocarano, dok je ostatak bio ravnodusan. . . Moja ortakinja kojoj je omiljena serija cari, je rekla da je film smor. . . Stvorila se neka fama da se film mora odgledati u bioskopu, da se ne sme skinuti sa neta, i da bi bio greh propustiti ga. . . I tako ljudi hrle u bioskope, i pune sale, kao nikad do sad, mesta se rezervisu par dana unapred. . . Da li je to marketing, toliko iscekivanje, najavljivanje, tajanstvenost, ne znam. . . U svakom slucaju ovaj film ce se iz ne znam kojih razloga, jos dugo gledati u bioskopima, i imace svoje mesto u istoriji filma, ma sta ja ili neki drugi ljudi (u ovom slucaju vecina) rekli. . .
Dobro, shvatam to, ali verovatno se posavetovao sa nekim. . . Nije moguce da mu neko nije ukazao da tu ima nekih mana, i propusta koje bi trebalo ispraviti. . .
pola budžeta filma mu ode na marketing. dpobro lupam, ali činjenica je da je to danas ključ uspeha. i zaluđenost novog doba SF-om i vizuelnim efektima i šaztro stalnim inovacijama... okej kapiram sve to... ali stavrno što kažeš da nešto tako veliko, skupo i ozbiljno ima toliko rupa u scenariju i razvoju priče, što je i baza filma, neverovatno mi je...
Ova pesma savršeno opisuje film Avatar!![]()