Avantura sa nepoznatom osobom

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.464
Nekoga poznajete 1 dan, 1 veče, praktično ništa posebno ne znate o toj osobi.
Da li ste se upuštali u takve odnose?
Na moru, nekom putovanju, u nekom društvu, žurka, igranka, itd
Zanimaju me impresije posle, jel se desilo da sutradan vidite tu osobu i pitate se šta mi bi, da li je bilo lepih iskustva itd.

Ili maštanje o sexu sa nepoznatom osobom?

1639174448147.png

Da i ja napišem.
Kada sam bila mlađa nekako mi je najlakše bilo da nađem nekoga na moru... to je bilo kao i obavezno i očekivano, idem na more da se provedem, diskoteke (tada), .. da bih kod kuće mogla da se usredsredim na učenje. Nekako, činilo mi se da nemam vremena za neku vezu u beogradu.. Sad mi je to interesantno zašto sam tako odlučila još od moje 15. godine... mora da sam i to ja.

A to pišem jer sad već dugo godina uopšte nisam više osoba koja to radi, nemam zaista neka takva iskustva, zapravo ih izbegavam. A ne znam što, možda sam svesnija nekih negativnih posledica, opreznija.. No, iz tog mladalačkog perioda postoji jedna osoba sa kojom sam još u kontaktu, iz Zadra, popričamo o svojoj deci, a znali smo se eto na jednom moru samo 5 dana 😊

Možda samo nisam više avanturista, šta znam

Zanimaju me impresije posle, jel se desilo da sutradan vidite tu osobu i pitate se šta mi bi, da li je bilo lepih iskustva itd.

Pogledajte prilog 1065243
maštala nisam, doživela nisam....

celebrity crush se ne računa....

Pogledajte prilog 1065243
Imao sam nekoliko puta, dva puta nisam vise ponavljao, a ostalo sam torbao ko konj i praznio kohonese

Da i ja napišem.
Kada sam bila mlađa nekako mi je najlakše bilo da nađem nekoga na moru... to je bilo kao i obavezno i očekivano, idem na more da se provedem, diskoteke (tada), .. da bih kod kuće mogla da se usredsredim na učenje. Nekako, činilo mi se da nemam vremena za neku vezu u beogradu.. Sad mi je to interesantno zašto sam tako odlučila još od moje 15. godine... mora da sam i to ja.

A to pišem jer sad već dugo godina uopšte nisam više osoba koja to radi, nemam zaista neka takva iskustva, zapravo ih izbegavam. A ne znam što, možda sam svesnija nekih negativnih posledica, opreznija.. No, iz tog mladalačkog perioda postoji jedna osoba sa kojom sam još u kontaktu, iz Zadra, popričamo o svojoj deci, a znali smo se eto na jednom moru samo 5 dana 😊

Možda samo nisam više avanturista, šta znam
Ništa bez mora. Samo ja sam bukvalno bio na moru, dal kineskom, karipskom ili pacifiku... ili sredozemnom...

Ne znam, svako je nepoznat dok ga ne upoznaš. Kad ga upoznaš više nije, i uglavnom ne znaš da li će biti i drugog puta dok se ne desi prvi put, ma koliko da se za to prvi put priprema sam čin.... A naravno, avantura uvek...Nisam i dalje vezan....

Kad jesam vezan druga me ne zanima...

Pitaj ga da ponovite, i dalje ste nepoznati, bar u krevetu.....Promenili ste se u za ovih 15tak godina....

Mislim i da se vreme promenilo... nekada je sve bilo lakše, nisu bili poznati ni svi ti virusi... Danas kada se zna da virus izaziva i rak grlića materice više ništa nije isto. A da, jednom sam dobila kondilome. Skidanje je bilo jaaaaaaako bolno jer mi nisu radili u opštoj anesteziji. A oni se mogu "zaraditi" i ako sedite leti na nečijem peškiru... mada manje verovatno. Eto, ubiše nas virusi )

S nekim se ili uklopiš, ili ne.
Kao klinac u srednjoj školisam se mesecima muvao sa jednom malom i kad smo na kraju došli do sexa ukapirali smo da uopšte nismo kompatibilni.
Ne možeš na silu kad ne ide.
Mislim da sam već od tada raskrstio sa traženjem partnerke na osnovu moralno-političke podobnosti i zajedničkih stavova po bitnim filozofskim i kulturnim pitanjima.
Upoznamo se, malo popričamo, shvatimo da smo privlačni jedno drugom - vreme je za krevet. Izgužvamo čaršave, sljuštimo sa sebe parfeme i pomade i ako smo tako krmeljivi i dalje privlačni i zanimljivi jedno drugom, onda možemo da razmišljamo šta i kako dalje u dvoje

Avanture su vezane za mladost. Ako ste zauzeti a imate i nešto sastrane, to je prava avantura. Tu moraju neke stvari da se poklope, vreme, mesto, želja, hrabrost, iskustvo. Sa partnerom treba biti na istoj talasnoj dužini, pa čak i za avanturu. Bitna je želja, ali po meni je najbitnije pravo mesto.

Ustvari vecina nas kad pocinje vezu i ne zna skoro pa nista o toj osobi... Retko ko se zna ceo zivot pa u nekim godinama udje u vezu.
, sve ostalo je ustvari nasa projekcija ili ocekivanje.
Bilo je slucajeva takvih, na prvi kontakt da se uklopimo, skontamo jedno drugo, ali samo jedna je rezultirala vezom, i nijedna ONS. Vise kao trenutno muvanje i razlaz.

A vidim da do sada niko nije pisao o maštaju, fantaziji. Da li mi u principu kad sanjamo sex budemo uvek sa nepoznatom osobom ili znamo ko je? Kako kod vas?

Kod mene kad sam bila baš mlada imala sam te i snove i fantazije o penetraciji nekoga koga uopšte ne znam. Sad ako sanjam uvek je to neka osoba za koju znam ko je, iako nekad ne liči))

A vidim da do sada niko nije pisao o maštaju, fantaziji. Da li mi u principu kad sanjamo sex budemo uvek sa nepoznatom osobom ili znamo ko je? Kako kod vas?

Kod mene kad sam bila baš mlada imala sam te i snove i fantazije o penetraciji nekoga koga uopšte ne znam. Sad ako sanjam uvek je to neka osoba za koju znam ko je, iako nekad ne liči))
Ima vise finesa, gdje svrstati osobe koje ne znas, ali ih sreces gotovo svaki dan...a neka od tih osoba te bas privlaci, i ponekad zamisljas seks sa njom...

Back