andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.831
Kakvi to roditelji odgoje ovakvu zenu?Kakvi to roditelji daju detetu ime po deterdžentu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi to roditelji odgoje ovakvu zenu?Kakvi to roditelji daju detetu ime po deterdžentu?
Jugoslav Čvarak
sad mozemo i mi da namestamo izbore kod vas, kao vi kod nas
Aj, aj, stavio bi ti nju na jednu drugu poziciju...Prokleti Hrvati. Imaju takve kandidate, da kojeg god da izaberu, opet će na kraju imati boljeg predsednika nego što ga mi imamo.
Mogu samo da sanjarim koliko bi Ava bila bolja da je na čelu Srbije umesto AVa.
Mogu samo da sanjarim koliko bi Ava bila bolja da je na čelu Srbije umesto AVa.
Ne znam, ali čitao sam negdje da ima jako prisan odnos s ćaćom... jako, jako prisan.Kakvi to roditelji odgoje ovakvu zenu?
Aj, aj, stavio bi ti nju na jednu drugu poziciju...
Omastila bi brk, priznaj!Verujem da bi bila manje blamatna opcija od nekih kojima je politika jedino zanimanje.
Profesorka latinskog? Ko bi rek’o!Ava Karabatić ne odustaje od svoje političke karijere. Naime, bivša rijaliti zvezda najavila je svoju ponovnu kandidaturu na predsedničkim izborima.
"Ovim putem želim da obavestim javnost da službeno objavljujem svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore. Kao profesorka italijanskog i latinskog jezika, s diplomom stečenom na državnom fakultetu, naglašavam važnost obrazovanja, kulture i profesionalnog pristupa u svim aspektima društvenog delovanja. S obzirom na to, zahtevam da se u javnosti oslovljavam mojim stvarnim stručnim i akademskim kvalifikacijama, a ne senzacionalističkim etiketama poput "starleta", koje omalovažavaju moj trud i rad", započela je Ava objavu na Instagramu.
"Taj susret, obeležen međusobnim razumevanjem dodatno me podstakao da donesem ovu važnu odluku i najavim svoju kandidaturu. Kultura, obrazovanje i društvena odgovornost temelj su mog programa, s ciljem da zajednički izgradimo društvo u kojem se ceni rad, stručnost i inovativnost", poručila je Karabatić.
Podsećamo, Avi ovo nije prvo pojavljivanje na političkoj sceni, prošle godine je pokušala da se izbori za mesto u Evropskom parlamentu, a već se okušala i na predsedničkim izborima.link
Pogledajte prilog 1646621
Nemojte nam biti zavidni na ovoj kandidatkinji...imate i vi još bolji izbor od Karleuše, recimo..recimo..ahh da.. Jovana Jeremić
Ma daj, ova je profesorka latinskog a Joxy Jeremić jedva sriče.U pravu si..previdela sam Jovanu , ona je vrh, vrhova
Ona, @adelaidea joj ni slučajno ne bi oprostila, doduše ne bih ni ja.Omastila bi brk, priznaj!
Karleuša nije ni najmanje glupa, videla ovce pa uzela makaze..,Ovo je kao da je Jelena Karleuša najavila kandidaturu za sledece predsedničke izbore
ja kazem da rusimo ava i postavljamo avu za predsednicu balkana, ako je nece hrvati neka je posalju u srbiju, probija se garantovano u vrh, ove aljekove sns qrvestije su nam vec dosadileMogu samo da sanjarim koliko bi Ava bila bolja da je na čelu Srbije umesto AVa.
nije glupa ali je isfrustrirana.Karleuša nije ni najmanje glupa, videla ovce pa uzela makaze..,
Naša, dabome! Ava je viđena sa predsednika Srbije, ali Hrvati po običaju kradu naše.ja kazem da rusimo ava i postavljamo avu za predsednicu balkana, ako je nece hrvati neka je posalju u srbiju, probija se garantovano u vrh, ove aljekove sns qrvestije su nam vec dosadile
pa cekaj, ova je nasa?> nasa zastava
a nama uvalise onog veleizdajnika da se on ogrce zastavom, sramotaNaša, dabome! Ava je viđena sa predsednika Srbije, ali Hrvati po običaju kradu naše.
Pa kad je najspecijalnija na svetu. Nije ona kriva što je najpametnija…nije glupa ali je isfrustrirana.
Njene slike su nastale pre njegovog ogrtanja, mislim da je od nje ukrao foru za marketinški potez.a nama uvalise onog veleizdajnika da se on ogrce zastavom, sramota
zena van svog vremena,sta da radi!Pa kad je najspecijalnija na svetu. Nije ona kriva što je najpametnija…
Pogledajte prilog 1646788
Pogledajte prilog 1646789
S tom biografijom u Avovom režimu ladno može da ministar energetike, ili đeneral "vazduplohovstva".Pa kad je najspecijalnija na svetu. Nije ona kriva što je najpametnija…
Pogledajte prilog 1646788
Pogledajte prilog 1646789
Bože sačuvaj pre bih se seksala sa tobomOmastila bi brk, priznaj!
Mačak, imaš bolju prođu kod žena od Karleuše, ili Karabatićke (ne znam o kojoj je reč). Ja sam uvek verovao u tebe.Bože sačuvaj pre bih se seksala sa tobom
Bože sačuvaj pre bih se seksala sa tobom