Ava Karabatić najavila da će se kandidovati za predsednicu Hrvatske

Prokleti Hrvati. Imaju takve kandidate, da kojeg god da izaberu, opet će na kraju imati boljeg predsednika nego što ga mi imamo.

Mogu samo da sanjarim koliko bi Ava bila bolja da je na čelu Srbije umesto AVa. :D

537796

Ava Karabatić ne odustaje od svoje političke karijere. Naime, bivša rijaliti zvezda najavila je svoju ponovnu kandidaturu na predsedničkim izborima.

"Ovim putem želim da obavestim javnost da službeno objavljujem svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore. Kao profesorka italijanskog i latinskog jezika, s diplomom stečenom na državnom fakultetu, naglašavam važnost obrazovanja, kulture i profesionalnog pristupa u svim aspektima društvenog delovanja. S obzirom na to, zahtevam da se u javnosti oslovljavam mojim stvarnim stručnim i akademskim kvalifikacijama, a ne senzacionalističkim etiketama poput "starleta", koje omalovažavaju moj trud i rad", započela je Ava objavu na Instagramu.

"Taj susret, obeležen međusobnim razumevanjem dodatno me podstakao da donesem ovu važnu odluku i najavim svoju kandidaturu. Kultura, obrazovanje i društvena odgovornost temelj su mog programa, s ciljem da zajednički izgradimo društvo u kojem se ceni rad, stručnost i inovativnost", poručila je Karabatić.

Podsećamo, Avi ovo nije prvo pojavljivanje na političkoj sceni, prošle godine je pokušala da se izbori za mesto u Evropskom parlamentu, a već se okušala i na predsedničkim izborima.link
Pogledajte prilog 1646621
Profesorka latinskog? Ko bi rek’o!

Mogu samo da sanjarim koliko bi Ava bila bolja da je na čelu Srbije umesto AVa. :D
ja kazem da rusimo ava i postavljamo avu za predsednicu balkana, ako je nece hrvati neka je posalju u srbiju, probija se garantovano u vrh, ove aljekove sns qrvestije su nam vec dosadile

pa cekaj, ova je nasa?> nasa zastava, kako sad?
ahaha, ali kada nisam video zastavu citavih nekoliko minuta, ahahaha

fotomontaza?

Back