Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.784
O Karabatićki, a mislim da i Karleuša nije daleko.Mačak, imaš bolju prođu kod žena od Karleuše, ili Karabatićke (ne znam o kojoj je reč). Ja sam uvek verovao u tebe.![]()
Bolje išta, nego ništa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Karabatićki, a mislim da i Karleuša nije daleko.Mačak, imaš bolju prođu kod žena od Karleuše, ili Karabatićke (ne znam o kojoj je reč). Ja sam uvek verovao u tebe.![]()
Ima jos tih specijalki kao npr JJ iliti Jovana Jeremic. Moze onda u kampanju i onaj spec Baka nesto vec kad mo kod kampanje.O Karabatićki, a mislim da i Karleuša nije daleko.
Bolje išta, nego ništa.
![]()
Jovanu obožavam.Ima jos tih specijalki kao npr JJ iliti Jovana Jeremic. Moze onda u kampanju i onaj spec Baka nesto vec kad mo kod kampanje.
Tko zna kakav im je nick na Krstarici![]()
i ja,to mi je jedna od naj boljih drugarica,ljudi nekapiraju koliko je ona zapravo inteligentna i dobra osoba,samo zato što ponekad pravi budalu od sebe na tv i izigrava klovnaJovanu obožavam.
Mala, kratkonoga jazavica.
![]()
![]()
i biblijski bog je Evu nazvao po jadranskim sardinamaKakvi to roditelji daju detetu ime po deterdžentu?
pa naravno, ćaća joj je tako fin, ženstven, usklađen i modno u(ne)ređen logično da se razumije s ženskom populacijomNe znam, ali čitao sam negdje da ima jako prisan odnos s ćaćom... jako, jako prisan.
Ovaj @bas kao prijeti da će Srbi naštimati izbore u Hrvatskoj i na vlast dovesti tu Karabatak ženu.pa naravno, ćaća joj je tako fin, ženstven, usklađen i modno u(ne)ređen logično da se razumije s ženskom populacijom![]()
To je ona liječena alkoholičarka što je u predizbornoj kampaniji javno izjavila da se zalaže za nasilje nad ženama umjesto protiv.Ava Karabatić ne odustaje od svoje političke karijere. Naime, bivša rijaliti zvezda najavila je svoju ponovnu kandidaturu na predsedničkim izborima.
"Ovim putem želim da obavestim javnost da službeno objavljujem svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore. Kao profesorka italijanskog i latinskog jezika, s diplomom stečenom na državnom fakultetu, naglašavam važnost obrazovanja, kulture i profesionalnog pristupa u svim aspektima društvenog delovanja. S obzirom na to, zahtevam da se u javnosti oslovljavam mojim stvarnim stručnim i akademskim kvalifikacijama, a ne senzacionalističkim etiketama poput "starleta", koje omalovažavaju moj trud i rad", započela je Ava objavu na Instagramu.
"Taj susret, obeležen međusobnim razumevanjem dodatno me podstakao da donesem ovu važnu odluku i najavim svoju kandidaturu. Kultura, obrazovanje i društvena odgovornost temelj su mog programa, s ciljem da zajednički izgradimo društvo u kojem se ceni rad, stručnost i inovativnost", poručila je Karabatić.
Podsećamo, Avi ovo nije prvo pojavljivanje na političkoj sceni, prošle godine je pokušala da se izbori za mesto u Evropskom parlamentu, a već se okušala i na predsedničkim izborima.link
Pogledajte prilog 1646621
Ćoravi, prva je Ava.Ana Karabatić i Ana Brnabić.Dve Ane.
To je jedina osoba iz Hrvatske, koja je obistinila Tompsonovu pretnju da će nas stići vaša ruka i u Srbiji (beše neki snimak gde se igra sa alatkom nekog ovdašnjeg buzdovana). Treba da vas vodiTo je ona liječena alkoholičarka što je u predizbornoj kampaniji javno izjavila da se zalaže za nasilje nad ženama umjesto protiv.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=6ddYft2frjM
Pa nije jedinaTo je jedina osoba iz Hrvatske, koja je obistinila Tompsonovu pretnju da će nas stići vaša ruka i u Srbiji (beše neki snimak gde se igra sa alatkom nekog ovdašnjeg buzdovana). Treba da vas vodi
Nažalost i začuđujuće, ona ima završen fakultet.nekad sam mislio da za to treba skola
Da, mnogo je Srpkinja koje popunjavaju sve rupe na jahtama na Jadranu. Mislim, da jahta ne potone, je l te.Pa nije jedina![]()
Kakva je tvoja satisfakcija kad od jahti imaš samo onu što je vozaš u kadi?Da, mnogo je Srpkinja koje popunjavaju sve rupe na jahtama na Jadranu. Mislim, da jahta ne potone, je l te.![]()
Nisu to naše. To su bivše Vlahinje. Vraćaju se doma.Kakva je tvoja satisfakcija kad od jahti imaš samo onu što je vozaš u kadi?
S druge strane, nama ovde nisu potrebne jahte da bismo vam bambusali žene.
Ti svejedno nastavi da voziš svoju jahtu jednom rukom, a drugom... znaš već.Nisu to naše. To su bivše Vlahinje. Vraćaju se doma.![]()