Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Koristi ga i dalje,po meni je najbolji. AVG ti manje "trosi resursa" ali je nesto slabije zastita.Nemoj da me "drzis za rec" to je moje misljenje, ne znaci i da je tacno. Poz
Koristi ga i dalje,po meni je najbolji. AVG ti manje "trosi resursa" ali je nesto slabije zastita.Nemoj da me "drzis za rec" to je moje misljenje, ne znaci i da je tacno. Poz
Ja koristim Kaspersky i on, ma sta god neko pricao nije zahtevan i uopste ne koristi mnogo resursa, a posao odradjuje bez problema, tako da sam po tom pitanju prezadovoljan.
Sta vi niste culi za Avast??Postoji u free verziji (dva meseca).
Kod mene je radio na jednoj masini (krsini) na 450 MHz i 128 MB ram-a Koristio sam je uglavnom za down i up...Avast se skoro nije primecivao ni kad pokrenem jos po nesto.Eto koliko resursa trosi
Ja koristom kaspersky internet security i mogu samo da ga halim.
Kada nesto trazi onda zna uzeti malo Ram-a ali kad je miran stvarno neosjetim nista na racunaru.
Uzmi ti dobar anti virus program neka ti cuva komp :wink:.
avg trosi najmanje resursa ali ne pruza dobru zastitu ja sam ga imao instaliranog pa mi je pao sistem najbolji je po meni nod32 uopste mi ne usporava racunar
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.