- Poruka
- 62.443
Jesmo li svi mi autsajderi kada smo sami sasvojim mislima, samo se predstavljamo i pokazujemo drugim ljudima i drustvu na potpuno drugaciji nacin; pokusavamo da se uklopimo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uistinu, jesi autsajder.
Je li to kao nego prozivanje?
Zasto prozivanje? Sam si napisao da se osecas kao autsajder kada ostanes sa sobom sam.
Jesmo li svi mi autsajderi kada smo sami sasvojim mislima, samo se predstavljamo i pokazujemo drugim ljudima i drustvu na potpuno drugaciji nacin; pokusavamo da se uklopimo.![]()
Jesmo li svi mi autsajderi kada smo sami sasvojim mislima, samo se predstavljamo i pokazujemo drugim ljudima i drustvu na potpuno drugaciji nacin; pokusavamo da se uklopimo.![]()
Ko ti ta Maja? Imam svoje zenke, ako mi nudis svoju ok, idem da je uzmem. Od viska glava ne boli.
Ja volim da mislim u pravcu-najbolje za sebe...za druge po zasluzi. I balans izmedju "ja-divljak" i socijalizacije...
Negde prosto moras da se uklopis...srecom ne uvek, i postoje suptilni nacini uklapanja...pa mu to dodje kao igra...
...sreca i mir, duboko u sebi...nema cenu. Uklapanje? ...nekad privid, nekad neminovnost...
Izvini, što su tebi sise tako crne ?
Jel' to zato što slika nije u koloru ?
Prelistaj malo forum pa ces vidis koliko je takvih. Evo imas na ovoj temi u prvih par poruka, klasican primer autsajdera koji se predstavlja poptuno suprotno.
Ako ti je rek'o !
Idi kod Maje Volk.!
'Esu to oni sa prstom ?
Bezobraznice jedan, idi kod Maje Volk. Smrc. Smrc![]()
Ovako cemo. Meni cerka da setamo pored reke i udisemo negativne jone, Kamiju Maju da se konacno nauci pravilnoj ishrani. Red je, ima godina ohoho, da konacno pocne da se hrani pravilno. Tebi kujetina za vucinjaka.
![]()
Mislim da jesmo svi makar povremeno autsajderi medju ljudima.