Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
...tj edukativna tema o sexualnom zdravlju...za one koje to zanima.(ovi drugi je nece naravno citati , zar ne?)
Takodje tema je otvorena za pitanja , i dopunu tekstova. Recenzenti cemo biti zelenooka , Kll i ja.
E sad da pocnemo. Dakle prvo i osnovno. Sta god da vam se desi :
BEZ PANIKE!
Jer koliko god izgledalo nereshivo , ima resenje.
A ako nema resenje onda ce se srediti vremenom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------MODERATOR EDIT---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
============================================================
PROCITAJTE OBAVEZNO TEMU OD POCETKA!!!
...da me ne bi nervirali i da ne delim banane!
- Ako je o necemu vec bilo reci, a imate sta da dodate sto je propusteno, onda se nadovezite na postojece citatom;
- Nemojte pricati cula / rekla / kazala price, jer tako mozemo da se gadjamo do sutra;
- Uz svaki tekst, obavezno pisite i objasnjenja i ista poduprite linkovima po mogucstvu;
- Ne skrecite s teme, hvatajuci se za jedan deo necijeg teksta;
I jos jednom:
Ne davite machice offtopicharenjem, spamom i chatom... banovacu vam sve do petog kolena.
Takodje tema je otvorena za pitanja , i dopunu tekstova. Recenzenti cemo biti zelenooka , Kll i ja.
E sad da pocnemo. Dakle prvo i osnovno. Sta god da vam se desi :
BEZ PANIKE!
Jer koliko god izgledalo nereshivo , ima resenje.
A ako nema resenje onda ce se srediti vremenom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------MODERATOR EDIT---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROCITAJTE OBAVEZNO TEMU OD POCETKA!!!
...da me ne bi nervirali i da ne delim banane!
- Ako je o necemu vec bilo reci, a imate sta da dodate sto je propusteno, onda se nadovezite na postojece citatom;
- Nemojte pricati cula / rekla / kazala price, jer tako mozemo da se gadjamo do sutra;
- Uz svaki tekst, obavezno pisite i objasnjenja i ista poduprite linkovima po mogucstvu;
- Ne skrecite s teme, hvatajuci se za jedan deo necijeg teksta;
I jos jednom:
Ne davite machice offtopicharenjem, spamom i chatom... banovacu vam sve do petog kolena.